oo superrr bebegım bolca ye domaes falan
bnde sımdı 2 bıskuvı yedım cıkolatalı lıght
kaynanamı ygun bakıma kaldrmıslar esım gec gelır galba
offf ayvayı yedım sımdı bısı olursa esım beynımı yer
annesını sewdıgımı bılıo
Bol yedım cnm allah kurtarsın kayınvalıdenı sevdığınımı bılıyor anlamadım
ya sewmıyorum esımle bı cok kavgamızda annesyle ılgılı cok konustum esımde ölurse senden cıkartırım acısını tarzında laf etmıstı
ondan korkuyorum
sımdı aradı tansıyonu dusmus yıne telaslandrdı hep bole yapar öluyorum der hıc bısıyı cıkmaz sonunda neyse ya
Bende hıc sevmem kaynanamı hatta görusmuyorumda,neden senden cıkarsın sacma acısını.Belki panık ataktır ölum korkusu varsa.Yınede allah kurtarsın sonucta esın uzulcek.
bnde gorsmuyormda o sureklı arar acmam arada acarım nadıren gderız sewmemek ne kelıme nefret edıorm o derece
panık atak tan degıl bılınclı yapıo esım gtsın ılgılensın dıye para versın dıye vs
ne halı varsa gorsun ben ne uzulurum ne sewınırım
neyse sımdı esım alıp ewıne gotrcekmıs artık 50 saat oyalar
Canım o zaman senden kıskanıyor oğlunu bıseyı yokmus kı eve göturuyor.Aman bosver ana oğul arasında naparlarsa yapsınlarbenden nefret edıyorum bu arada uzak olsun yeter bana..
Ben cıkıyorum canım sofrayı hazırlıyım esıme.iyi aksamlarr
tabı canm hıc bısıyı yok....bnden saglam amın bızden uzak olsunlarda
hadı canım afıyet olsun ıyı aksamlar
uzun bir aradan sonra merhaba kızlarr
bronşit tedavisi görürken iyileşme sürecim uzadıda uzadı, bende tekrar dr gittim. yeni bir dr atanmış, oda zatürre başlangıcı dedibirkere daha dr gitsem oda kabakulak sinüzit vs diycek sanırım ne olduğum belli değil.
kendimi çok kötü hissetmiyorum eskisi gibi, ama öksürüğüm hiç kesilmedi, boğuluyorum resmen
bugün tartıldım 150gr fazla çıktımyediklerime çok dikkat ettim diyemem, kimi zaman çok yedim kimi zaman lokma geçmedi boğazımdan
umarım kilo almam , tatil oluncaya kadar sıkıcam dişimi, memlekette daha iyi bir hastaneye gidip baktırıcam kendime.
siz nasılsınız, güzel haberlerinizi bekliyorum çıtır kızlar
bronşit tedavisi görürken iyileşme sürecim uzadıda uzadı, bende tekrar dr gittim. yeni bir dr atanmış, oda zatürre başlangıcı dedibirkere daha dr gitsem oda kabakulak sinüzit vs diycek sanırım ne olduğum belli değil.
kendimi çok kötü hissetmiyorum eskisi gibi, ama öksürüğüm hiç kesilmedi, boğuluyorum resmen
bugün tartıldım 150gr fazla çıktımyediklerime çok dikkat ettim diyemem, kimi zaman çok yedim kimi zaman lokma geçmedi boğazımdan
umarım kilo almam , tatil oluncaya kadar sıkıcam dişimi, memlekette daha iyi bir hastaneye gidip baktırıcam kendime.
yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım 2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:)
ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı
bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)
aralardada mısır gevregi yedım:)
hareketlı bı gun gecrmssın
gayet ıyı aman be bayat ekmegı canın nasıl cektı hadı sıcak ve tazeyı anlarımda
çöpe gıtmesın korkusu ve bahanemm tatlım uzun zamandır yemeyıınce canım bayatı bıle cok ıstıyorrrr
kılo vermek ıstıosan poaca ekmek helekı yarım sucuk ve seker kullanamazsın
kesın bunlar poaca yag sırf hemde katı ve beyaz un var cok kalorılı e sucuk yag sırf hadaı 1 2 dılım sabah yenebılır arada e yarım ekmek bır haftalık ekmek cok fazla
bu benim ekmegi azaltmış halim desem sizeben bu şekilde 61 den 55 düştüm.. sporumu yapıyorum düzenli ama ekmegi bırakamıyorum
bu benim ekmegi azaltmış halim desem sizeben bu şekilde 61 den 55 düştüm.. sporumu yapıyorum düzenli ama ekmegi bırakamıyorum
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim hepinizee
ekmek hayatımdan tamamen çıktı diyebilirim, zaten sadece kahvaltıda tüketiyordum, kahvaltımda nestle nesfit olduğu için ekmek yok artık.
öğle yemeklerim iyi oluyor, sebze pişiriyorum sık sık, zeytinyağlı fasülye, türlü , kabak yemeği , zeytinyağlı patlıcan yapıyorum. makarnayı çok özlemiştim geçen yaptım domatesli yedim bir tabak
artık diyet olmaktan çıkmış, yeme alışkanlığına dönmüş bu , oyüzden mutluyum
buarada eşimle tatil ayarladık ağustos için, ozamana kadar iyice fit olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?