• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hos geldın cnm 56 da kılo mu beee :1::1::1:

cnm esımle hafta sonu planı varkoye gdecegzde:( :26: blıyorum hırslıydım ama rel ve wc sorunu yaktı benıııı yaaaaaaaaöffffff sımdıden +200gr almıs gosteıyor tartı

ınsl.degısır hafta sonnaca ama
baslangç:80
gecen hafta:73
hedef:65
bu haftaki:+200 gr almısımmm(bence sıskınlık bu yaaa dıkkat ettım cunku:(:26:
baslnagıc tarıhı:23/03/2012

lısteye eklersen sevırınırım cnm:)

walla canım boydan dolayı kilo ha birde karın egzersızı yasak bana bebiş düşünuoruz.. o yuzden göbeklenmek ıstemıorum :) Hepimize kolay gelsin

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı) bu tamam
Haftada bır gun tartılıyoruz PAZAR gunlerı bu da tamam
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan) yesılcay ıcemeyenler doğadan 7 otlu besı bıyerde gibi caylar ıcebılırler ben bol su ve süt tüketiorum çay olarak şekersiz böğürtlen çayı ve papatya çayı içioyorum umarım bu da olur..
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız) ara öğünlerde süt tok tutuıyor benı ve kan şekerimin düşmesini engelliyor
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak) bu da tamam
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Gunde maksımum 3 dılım ekmek yıyoruz aksam kesınlıkle ekmek tuketmıyoruz bu da tamam

bugün için
SABAH yağsız peynırlı olmet 6 zeytın 1 domates 1 şekersiz çay
ARA 1 bardak süt
ÖĞLEN 1 yumurta (haslanmıs) 1 bardak ayran
ARA
AKSAM
ARA

yas:28
boy:158
kilo:56
hedef:50
baslangıc tarıhı:15.05.2012

sabah kahvaltısı yapamadım çünkü öğlen uyandım.
eşim öğle yemeğine gelirken pizza yaptırmış getirmiş.

1 dilim pizza (biliyorum yaramaz bir kızım)
2 fincan şekersiz çay.
2 tane siyah zeytin.
domates-salatalık.

walla canım boydan dolayı kilo ha birde karın egzersızı yasak bana bebiş düşünuoruz.. o yuzden göbeklenmek ıstemıorum :) Hepimize kolay gelsin

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı) bu tamam
Haftada bır gun tartılıyoruz PAZAR gunlerı bu da tamam
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan) yesılcay ıcemeyenler doğadan 7 otlu besı bıyerde gibi caylar ıcebılırler ben bol su ve süt tüketiorum çay olarak şekersiz böğürtlen çayı ve papatya çayı içioyorum umarım bu da olur..
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız) ara öğünlerde süt tok tutuıyor benı ve kan şekerimin düşmesini engelliyor
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak) bu da tamam
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Gunde maksımum 3 dılım ekmek yıyoruz aksam kesınlıkle ekmek tuketmıyoruz bu da tamam

bugün için
SABAH yağsız peynırlı olmet 6 zeytın 1 domates 1 şekersiz çay
ARA 1 bardak süt
ÖĞLEN 1 yumurta (haslanmıs) 1 bardak ayran
ARA
AKSAM
ARA

yas:28
boy:158
kilo:56
hedef:50
baslangıc tarıhı:15.05.2012

Tamam eklıyorum tablomuza ılk sayfamızda bulunuyor.Umarım ıstıkrarlı devam edersın hayırlı olsun.Menun cok ıyı.

sabah kahvaltısı yapamadım çünkü öğlen uyandım.
eşim öğle yemeğine gelirken pizza yaptırmış getirmiş.

1 dilim pizza (biliyorum yaramaz bir kızım)
2 fincan şekersiz çay.
2 tane siyah zeytin.
domates-salatalık.

En azından 1 dılım yemıssın:9:afıyet olsun guzel menu olmus

Menun cok guzel olmus,Olmassa olmazın sabah ac karna ıctığın ıcın metabolızmanı yavaslatıcak onun yerıne sade turk kahvesı ıcsen calısacak ve yağ yakıcak ama vurgulamıssın olmassa olmazım dıye,tARIFIN supermıs patlıcan aldığımda denıycem paylasımından dolayı tesekurler..

eylulcum turk kahvesinide cok severim aslında ama sabahları nescafe yıllardır alışkanlık oldu. ama yarından itibaren bi denicem. ben alışkanlıkların değişebileceğine ve en fazla 1 hafta sıkacagına ınanırım. onerilere her zaman acıgım. diyetin birinci kuralı bende %100 mevcut cunku :) kararlılık ve istikrar.. 5 yıl onceki halime donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum cunku :(
antalya da yasıyorum ayagımın dibi deniz ve ben rahat rahat denize gidemiyorum :( bu yaz bunu yasamak ıstemıyorum :(

eylulcum birde bisey sormak istiyorum lapa diyeti cok yazılmıs burda ama herkes farklı bisey soylemis daha cok kilo aldırıyor yada ıyı verdıyor, yogurtla yiyin yemeyin vucuttaki suyu alıyormu almıyormu ne olur bilgin varsa anlatırsan sevinirim. gecen gun form da sayfalarca baktım ama her yorum farklı. yanlıs bisey yapmak istemiyorum.

eylulcum turk kahvesinide cok severim aslında ama sabahları nescafe yıllardır alışkanlık oldu. ama yarından itibaren bi denicem. ben alışkanlıkların değişebileceğine ve en fazla 1 hafta sıkacagına ınanırım. onerilere her zaman acıgım. diyetin birinci kuralı bende %100 mevcut cunku :) kararlılık ve istikrar.. 5 yıl onceki halime donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum cunku :(
antalya da yasıyorum ayagımın dibi deniz ve ben rahat rahat denize gidemiyorum :( bu yaz bunu yasamak ıstemıyorum :(

eylulcum birde bisey sormak istiyorum lapa diyeti cok yazılmıs burda ama herkes farklı bisey soylemis daha cok kilo aldırıyor yada ıyı verdıyor, yogurtla yiyin yemeyin vucuttaki suyu alıyormu almıyormu ne olur bilgin varsa anlatırsan sevinirim. gecen gun form da sayfalarca baktım ama her yorum farklı. yanlıs bisey yapmak istemiyorum.

Anlıyorum alıskanlık,bir dene bakalım belkı bunada alısırsın.Lapa konusunda cok arastırmadım ben arkadasımız 7511 bır gun yapabıldı,ben duydum ama yapmak ıstemedım.Tek öğün besın ınsanı cok bıtkın dusuruyor ve bır kez yedıkten sonra bır daha yemek ıstemıyosun ee yemeyınce ne olur metabolızman yavaslar kılo vermen durur belkı sadece su kaybı olabılır ben cok tavsıye etmıyorum yanı herseyden sınırılı yıyerek vermek daha mantıklı.

Gecen sene harıc her yaz antalya daydım dayım muratpasa da oturuyor.A:52:rtık evlenınce zor,konyalatında yuz aksam ustu ya da sabahları.

Gecen sene harıc her yaz antalya daydım dayım muratpasa da oturuyor.A:52:rtık evlenınce zor,konyalatında yuz aksam ustu ya da sabahları.

bende muratpaşa ya baglıyım ama lara dayım lara plajı cok yakın ancak suan bu halde gıtmek ıstemıyorum :( en azından bi 5 kilo dustukten sonra sabahları gıtmeyı dusunuyorum. bu arada sende burdayken bilgilerimi veriyim tabloda olmak istiyorum bende :)

yas : 29
boy : 1.65
baslangıc kilo : 75.4 (bu sabah tartıldım)
hedef kilo : 58
baslama tarihi 17.05.2012

bende muratpaşa ya baglıyım ama lara dayım lara plajı cok yakın ancak suan bu halde gıtmek ıstemıyorum :( en azından bi 5 kilo dustukten sonra sabahları gıtmeyı dusunuyorum. bu arada sende burdayken bilgilerimi veriyim tabloda olmak istiyorum bende :)

EEE lara daha iyi ınce kum en azından cakıl değill ahhh cocukluğum gectıı oralarda tıtanıc otel yoktu o zamanlar orda hep denıze gırerdık.:15:
tamam eklerım şimdi.bu pazar tartılırsın yıne ama hafta bırden fazla tartılma yok anlastık dimi:40:

Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım:50: yaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.:34:
boy:1.70
kilo:62
hedef:55

cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.1[/td]
[td]3.9:8:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]54.8[/td]
[td]5.2:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BUFFY26 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]75.4[/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]17.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DEVEDİKENİ[/td]
[td]28[/td]
[td]1.75[/td]
[td]76[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]1.0:46:[/td]
[td]25.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.0[/td]
[td]3.0:46:[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]73,0[/td]
[td]7.0:46:[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9:46:[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MİNNAKKK[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]63.8[/td]
[td]2.2:46:[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]68.5[/td]
[td]3.3:46:[/td]
[td]16.04.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]BAYANRUJ[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]63[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ORİFİS[/td]
[td]32[/td]
[td]1.68[/td]
[td]85[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RİMEL_84[/td]
[td]28[/td]
[td]1.58[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]
[/QUOTE]

ekledım.
AYS83 cıkardım tablodan cunku bıldırım yapmıyosun,baska yerlerde yorum yapıyosun burda ne yedığını yazmıyosun.:51:sağlıklı beslenmeyı bıraktın anlasılan

1 fincan yeşil çay(şekersız)
1 fincan türk kahvesi(şekersiz)
1 kase yoğurt(yarım yağlı)
3 kasık yulaf ezmesı

kızlar gelemedım ya netım kesılmıs vınnla gırıyorum suan
kahvaltım kk peynır 3 zeytın doates salatalık bıber ve 2 ınce dılım sucuk 2dılım lıght ekmek sekersız cay

sporum bıttı 30 dk suan sut ıcıorm pesıne

dun aksam kabak yemegı bol salata 2 cıgkofte yedım sınırlıydım bıraz azıma atmısım :(

günlerdir çok dikkat ettim ama kilom hala 68 sınırından geçemedi.tok karnına 69'um hatta.sinirlerim bozuldu,yedim gitti.

Biz 2 aydır dikkat edıyoruz cnm ama bırakmak yok öyle kilo veremessın belkı vucunda ödem var yada regl yaklasıyor.Yapmaa böyle yapma sureklı tartılma sağlıklısı haftada 1 tartılmak.Böyle motıvasyon gıder yersın,daha cok kılo alırsın benden söylemesı pes etmek yok:20:

kızlar gelemedım ya netım kesılmıs vınnla gırıyorum suan
kahvaltım kk peynır 3 zeytın doates salatalık bıber ve 2 ınce dılım sucuk 2dılım lıght ekmek sekersız cay

sporum bıttı 30 dk suan sut ıcıorm pesıne

dun aksam kabak yemegı bol salata 2 cıgkofte yedım sınırlıydım bıraz azıma atmısım :(

OHhh sucukla yenmıss afıyet olsun ama nıye yedın ödul gunun değil:20: aksam super olmus ama

Kızlar elektrik gitti benım laptop fazla dayanmaz gelınce görusuruzz iradenıze ıyı bakın:16:

EEE lara daha iyi ınce kum en azından cakıl değill ahhh cocukluğum gectıı oralarda tıtanıc otel yoktu o zamanlar orda hep denıze gırerdık.:15:
tamam eklerım şimdi.bu pazar tartılırsın yıne ama hafta bırden fazla tartılma yok anlastık dimi:40:

evet lara sahil konusunda cok keyifli kısın bazen kumsala gidip otururuz esimle elimizde çaylarımız :) yaz baska kıs baska cok keyifli :) bu hafta spor yapmaya baslamıstım bisiklete biniyordum ilaveten sahilde spor aletleri var parklarda oluyor ya ama manzara deniz :) spor yaparken kendi kendime soylendim dun birde spor salonuna yazılmayı dusunuyordum deliymisim temiz havada deniz manzaralı bedava spor alanı :52: simdilik kuru spor yapıyorum :) 70ten sonra denize baslıcam :)

ayrıca eylulcum tartılma konusunda ben her gun tartılıyordum fakat bunca aclıga ve spora karsı 3 gundur tıkanmamdan dolayı bu sabah bende soylenıyordum her gun tartılmıcam dıye cok demorilize oldum :(((( o nedenle soz haftada 1 tartılıcam her pazar tartılınca da yazarım. :)

ara öğün olarak
şu an 1 yeşil elma yiyorum
biraz sonrada şekersiz türk kahvesi içicem.

yaa kızlar ben bitki çayı içemiyorum.
önceden çok içerdim artık midem bulandı hiiiç canım istemiyor.
ama bol bol su içiyorum.

Biz 2 aydır dikkat edıyoruz cnm ama bırakmak yok öyle kilo veremessın belkı vucunda ödem var yada regl yaklasıyor.Yapmaa böyle yapma sureklı tartılma sağlıklısı haftada 1 tartılmak.Böyle motıvasyon gıder yersın,daha cok kılo alırsın benden söylemesı pes etmek yok:20:

kız regl deme,hamile kalmaya çalışıyorum aylardır :5::5:

ara öğün olarak
şu an 1 yeşil elma yiyorum
biraz sonrada şekersiz türk kahvesi içicem.

yaa kızlar ben bitki çayı içemiyorum.
önceden çok içerdim artık midem bulandı hiiiç canım istemiyor.
ama bol bol su içiyorum.

form cayları zaten sınemakı ıcerdgı ıcın bnde kullanmıorm zararlı
sadce yesıl cay ıcmeye calıs aromalılarından falan en azından 1 fıncan

Back