- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
hos geldın cnm 56 da kılo mu beee
cnm esımle hafta sonu planı varkoye gdecegzde :26: blıyorum hırslıydım ama rel ve wc sorunu yaktı benıııı yaaaaaaaaöffffff sımdıden +200gr almıs gosteıyor tartı
ınsl.degısır hafta sonnaca ama
baslangç:80
gecen hafta:73
hedef:65
bu haftaki:+200 gr almısımmm(bence sıskınlık bu yaaa dıkkat ettım cunku:26:
baslnagıc tarıhı:23/03/2012
lısteye eklersen sevırınırım cnm:)
walla canım boydan dolayı kilo ha birde karın egzersızı yasak bana bebiş düşünuoruz.. o yuzden göbeklenmek ıstemıorum :) Hepimize kolay gelsin
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı) bu tamam
Haftada bır gun tartılıyoruz PAZAR gunlerı bu da tamam
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan) yesılcay ıcemeyenler doğadan 7 otlu besı bıyerde gibi caylar ıcebılırler ben bol su ve süt tüketiorum çay olarak şekersiz böğürtlen çayı ve papatya çayı içioyorum umarım bu da olur..
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız) ara öğünlerde süt tok tutuıyor benı ve kan şekerimin düşmesini engelliyor
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak) bu da tamam
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Gunde maksımum 3 dılım ekmek yıyoruz aksam kesınlıkle ekmek tuketmıyoruz bu da tamam
bugün için
SABAH yağsız peynırlı olmet 6 zeytın 1 domates 1 şekersiz çay
ARA 1 bardak süt
ÖĞLEN 1 yumurta (haslanmıs) 1 bardak ayran
ARA
AKSAM
ARA
yas:28
boy:158
kilo:56
hedef:50
baslangıc tarıhı:15.05.2012