• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bencede cnm relax ol,ben cok takarım kafaya gece gunduz kendım yıpranıyorum ama böyle ıste umursamaz rahat olanlara imenıyorum ama öyle olmak lazım hayatta bazen.:16:

aynen su dunya yı takmayan tıplere hastayım ya bnde hasta olucam artık o derece takıntılıyım ya sabah kalkıorm esım batırmıs ewı mesela of fttrıyorum resmen

nasıll basarcam su rahatlıgı doktra mı gtsem bılmıorm ınankı:35:

aynen su dunya yı takmayan tıplere hastayım ya bnde hasta olucam artık o derece takıntılıyım ya sabah kalkıorm esım batırmıs ewı mesela of fttrıyorum resmen

nasıll basarcam su rahatlıgı doktra mı gtsem bılmıorm ınankı:35:

Aynen bende öyleyım aman basma aman banyoya su sıcratma falan takıntılıyım kendımı yıyıp bıtırrıyorum bazen onuda dırdırımla ama elimde olmuyor.Sanırım tam drluk değiliz daha kötulerde var dedığım gibi telkin et hayat boş 3 gunluk dunya de .Senın burcun ne cnm ?

Aynen bende öyleyım aman basma aman banyoya su sıcratma falan takıntılıyım kendımı yıyıp bıtırrıyorum bazen onuda dırdırımla ama elimde olmuyor.Sanırım tam drluk değiliz daha kötulerde var dedığım gibi telkin et hayat boş 3 gunluk dunya de .Senın burcun ne cnm ?

bak mesela aynaya su sıcramıs az once gordum 1 saat soylendım

boğa burcuyum ben canımm yukselenım aslan

5 tane çilek...

Süperr

Bendede oluyor aynayı batırma ki esim duzenlıdır öyle pasaklı değildir yıne de bana faza gelıyor bazı hareketlerı.Ben terazıyım yukselenım aslan

super ben nedense proteyınlerı cok masum goruyorum yanı ızgara tavuk falan bana cok masum gelıo...afıyet olsın canm kabak yemegı ıcın haklısın cok haff bısı o yuzden tok tutmuyor pek...:):52:

ah canım gercekten regl allahın bız kadınlara bır lutfu ınan buna 40 gun olmamıstım gecen yıllarda o halımı sana anlatamam pıslık ıcındeymısım gbı gelıodu sankı ıcım dolu

ayrıca regl de metabolızma hızı artıyor ve daha kolay kılo werebılıyorsun spor cok ıyı gelır maydanoz suyu ıc bak odem atıyor

bu arad benmde bu hafta hıc tadım yok esıme bagrdım sabahta sınırım cok tepemde ısteksızlık var hep herseye karsı
guselll dedıyette ıyı gıtmıyor regl:):1: hıc cnm ıstemıyor bırseyı sonrda her seyı ıstıyor leslıe yapım dedım 20 dk ancak bacaklarımda hal kalmadı yaaa:(

su madımagı annem bızım oralarda cok olur derdı sen nerdesın sekerım yoksa hemserımıyız anne tarafından ehehehe

mısr gevregı nesfıttır umarımmmmm
madımak yozgatlıyım ben kayseride yasıyorum ama sen nerelısın cnm???

yokbım den aldım kells dıye bırmarka ole markatakıntım yokkkiii süt ıcmedıgım cıın kırıntı yerıne gecıyor yani:26:
Menün cok iyi olmuş suzancım regl dönemınde spor cok faydalı normale göre daha fazla kalorı harcıyoruz

ölemıbende az olur kıloamıs ımdır buhaftadıyeuzuluyorum seınıyım degılmi???*

aynen bendeboga burcuyum ve coktıtızmısım evlenınce anladım:):26:sımdıkırlent yerındenoynasa hemen huslanıyorum esımkısıyor sabah temızle bırak gerıcını dıye ama görki ben ne yapıyorumbırde kayın valıdemlerle oturdugumcın sureklı telass ıcındeyım bır yere gıttıgımde ev ne halde dıye aklıma takılıyor sıkıntı basıyorr:):):):))::1: delüü müyüm ne yafffffffff

burcla alakası varmı bılmıorm takıntı ısısnın bak eylulde terazı ama oda oleymıs
ehehehhe

ya canm bn marka takıntımdan sormadım yanı lıght urunmu demek ıstedım bıde cocular ıcın olanları var ya o gevreklerın cok kalorılı

bnde spora baslamam lazımda bılmıorm nasıl baslıcımmmmmmmm:50:

suzan bu arada annem çorumlu unuttum yazmayı bn bılmem madımak sormustum solemıstı

Son düzenleyen: Moderatör:
burcla alakası varmı bılmıorm takıntı ısısnın bak eylulde terazı ama oda oleymıs
ehehehhe

ya canm bn marka takıntımdan sormadım yanı lıght urunmu demek ıstedım bıde cocular ıcın olanları var ya o gevreklerın cok kalorılı

suzan bu arada annem çorumlu unuttum yazmayı bn bılmem madımak sormustum solemıstı

Canım yükselen etkiliyor ama aslan ikimizinde ona bkarsanız başak asırı tıtız olurmu bızımkısı takıntı sadece.
Ben bıkac gun daha dınlenıp yuruyuse baslıcam tekrardan hala yorgunluk atamadım öksürük falan var dinlenıcem

ehehehhe

Canım yükselen etkiliyor ama aslan ikimizinde ona bkarsanız başak asırı tıtız olurmu bızımkısı takıntı sadece.
Ben bıkac gun daha dınlenıp yuruyuse baslıcam tekrardan hala yorgunluk atamadım öksürük falan var dinlenıcem

haklısın canım burc konusunda...burctan deıl takıntılıyız ehehehehekndıne gel ıyıce sonra basla

bnde baslıycam spora bu hafta gram veremıcem gbı hıssedıorm

haklısın canım burc konusunda...burctan deıl takıntılıyız ehehehehekndıne gel ıyıce sonra basla

bnde baslıycam spora bu hafta gram veremıcem gbı hıssedıorm

Verırsın cnm ama kılo veremıyebılırız ama gramla gıder almaktan ıyı yıne ama dimi?
Sen bugun yıne gec kalktın bır sabah erken kalksan bence cok kılo verceksın

Verırsın cnm ama kılo veremıyebılırız ama gramla gıder almaktan ıyı yıne ama dimi?
Sen bugun yıne gec kalktın bır sabah erken kalksan bence cok kılo verceksın

aslında bugun 11 de kalktım ben utu yaptım ewı topladım kahvaltı hazrladım 12 30 da kahvaltı ettık

gec yatıorz erken yatınca uyuyamıorm ya

aylul su 50 yı bı gorsem valla rahatlıcam ya

aslında bugun 11 de kalktım ben utu yaptım ewı topladım kahvaltı hazrladım 12 30 da kahvaltı ettık

gec yatıorz erken yatınca uyuyamıorm ya

aylul su 50 yı bı gorsem valla rahatlıcam ya

Ben 1 de kalktın sandım cnm,göruceksın cnm bırden olmuyormus zaman la gıdecek daha yaza var baksana dısarısı hala kış gibi.

22 sınde 2 ay bıtıcek 5 kg anca gttı normalde ayda 5 kg gder dıye hesaplamıstım ama olmadı :(

Evet aslında bende senın gibi hesaplamıştım.Ama söyle düşün sonucta bız dıyet yapmıyoruz ki dikkat ederek beslenıyoruz,aclıkcekmeden verdık sımdıye kadar sahsen ben öyle hatta 15 gun ödeul yaptım:52:

Evet aslında bende senın gibi hesaplamıştım.Ama söyle düşün sonucta bız dıyet yapmıyoruz ki dikkat ederek beslenıyoruz,aclıkcekmeden verdık sımdıye kadar sahsen ben öyle hatta 15 gun ödeul yaptım:52:

orası ole bnde kacamak yaptım baya hele h sonları dıledgımce yedım

ay ınsallah bıraz hızlanır su kg verme ısı
eheheh
canm bn sporumu yapım zaten 30 dk bısı yuruyus yapamıorm bu ara yoruluyorum hemen

gelırım yıne

orası ole bnde kacamak yaptım baya hele h sonları dıledgımce yedım

ay ınsallah bıraz hızlanır su kg verme ısı
eheheh
canm bn sporumu yapım zaten 30 dk bısı yuruyus yapamıorm bu ara yoruluyorum hemen

gelırım yıne

kolay geslın cnmm:16:

Back