• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Herkese merhabaaaa:) siz tüm gün yazışıyorsunuz bense geceden geceye girebiliyorum walla kıskanıyorum sizi:) İki gündür enteresan bi şekilde sahadayız işyerinde hep oturuyoruz diye şikayet ediyordum ama iki gündür canım çıkıyor dolayısıyla ekstra spor yapamıyorum eve gelince kanepeye zor atıyorum kendimi:(
Bugünkü menüme gelirsek;

Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, bir kk peynir, maydonoz ve iki bardak şekersiz çay
Ara: İki yaş kayısı ve bir parça yulaflı bisküvi
Öğlen: Çorba, bir porsiyon et sote, bir çorba kaşığı pilav (öğlen menüsü fena oldu bu arada bana da ağır geldi rahatsızlık hissettim yedikten sonra bunu bi daha yapmıcam)
Akşam: Yağsız bol limonlu salata

Gün içerisinde de 2 litre su, şekersiz çay, şekersiz kahve ve 7 otlu form çayı içtim

Öğlen yemekleri işyerinde çıkıyor o yüzden olabildiğince kısmaya çalışıyorum. Aslında bu yazdığım fazlasını veriyolar normalda insanlara, işyerinin menüsünde ekstra başka şeyler de var ama bol kalorili malesef. En kısa zamanda güzel bi denge kurmaya çalışıcam:)

Herkese merhabaaaa:) siz tüm gün yazışıyorsunuz bense geceden geceye girebiliyorum walla kıskanıyorum sizi:) İki gündür enteresan bi şekilde sahadayız işyerinde hep oturuyoruz diye şikayet ediyordum ama iki gündür canım çıkıyor dolayısıyla ekstra spor yapamıyorum eve gelince kanepeye zor atıyorum kendimi:(
Bugünkü menüme gelirsek;

Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, bir kk peynir, maydonoz ve iki bardak şekersiz çay
Öğlen: Çorba, bir porsiyon et sote, bir çorba kaşığı pilav (öğlen menüsü fena oldu bu arada bana da ağır geldi rahatsızlık hissettim yedikten sonra bunu bi daha yapmıcam)

Gün içerisinde de 2 litre su, şekersiz çay, şekersiz kahve ve 7 otlu form çayı içtim

Öğlen yemekleri işyerinde çıkıyor o yüzden olabildiğince kısmaya çalışıyorum. Aslında bu yazdığım fazlasını veriyolar normalda insanlara, işyerinin menüsünde ekstra başka şeyler de var ama bol kalorili malesef. En kısa zamanda güzel bi denge kurmaya çalışıcam:)

gayet ıyı bende calsırken dıyet yapmıstım
pılav makarna vs cıkınca almıyodum
sebzeyı etıde 5 6 kasık alırdım sende ole yap hıc bısıde olmaz bıde yerken suyunu yeme yemeklerın yaglı oluyor

ekmeksızlık ve sekersızlık benmde normal bı beslenme alıskanlıgım ıkısınıde aramıorum super bısı

ooo tatıle nereye gdıosnnnnnn bıkınımı gıyceksınnnnn:46::46:

ne güzel cnm yaa maşallah :nazar: şeker hala var benim hayatımda, çayı şekersiz asla içemiyorum, ve arada tutan tatlı krizlerim:50:

bodrum ayarladık 11 ağustos için 6 gün kalıcaz :52: eveettt bikinilerimi giyicem yine eskisi gibi:52: hatta istediğim kıvama gelirsem 1 bikini daha hediye alıcam kendime :9::9: hatta siyah alayım diyorum daha zayıf gösterir :9::9:

ne güzel cnm yaa maşallah :nazar: şeker hala var benim hayatımda, çayı şekersiz asla içemiyorum, ve arada tutan tatlı krizlerim:50:

bodrum ayarladık 11 ağustos için 6 gün kalıcaz :52: eveettt bikinilerimi giyicem yine eskisi gibi:52: hatta istediğim kıvama gelirsem 1 bikini daha hediye alıcam kendime :9::9: hatta siyah alayım diyorum daha zayıf gösterir :9::9:

ay sıyah ıplıler cok guzel bnm vardı artık gıymıyorum gercı esım pek kıskanc

sekerı cok kolay bırkırsın once yannda kayısı falan yıyerek agzını tatlandır sonra yawas yawas alısırsın cok kolay yıllardır ıcmıorm mıdem bulanıo hatta

tatlı krızı kadınların olmazsa olmazı takma herkeste var

bodrumda superdır yaaaaaaaaaaaaaa:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay sıyah ıplıler cok guzel bnm vardı artık gıymıyorum gercı esım pek kıskanc

sekerı cok kolay bırkırsın once yannda kayısı falan yıyerek agzını tatlandır sonra yawas yawas alısırsın cok kolay yıllardır ıcmıorm mıdem bulanıo hatta

tatlı krızı kadınların olmazsa olmazı takma herkeste var

bodrumda superdır yaaaaaaaaaaaaaa:ssz:

siyah iplimiiii bak iyice heveslendirdin beni :52: 1 tane pembeli vardı, 1tane kahve-dore karışımı, 1de siyah ipli olsunn :52: umarım simitlerimden kurtulurum tamamen :26: ipler kesmesin yan yağcıklarımı :9::9:

bodruma hiç gitmedim çok merak ediyorum bende, sen gittinmi daha önce nasıl:30: umarım memnun kalırız, hem tatil hem balayı olcak bize, balayınada gidememiştik biz parasızlıktan ve zamansızlıktan :24:

üniversitede eşimde (yani ozamanki sevgilim :9: ) istemezdi siyah ve kırmızı bikini:1:

ahh ahhh ozamanlar sadece 46 kiloydum, nasıl güzeldi nasıl :14:

gayet ıyı bende calsırken dıyet yapmıstım
pılav makarna vs cıkınca almıyodum
sebzeyı etıde 5 6 kasık alırdım sende ole yap hıc bısıde olmaz bıde yerken suyunu yeme yemeklerın yaglı oluyor

Evet haklısın zaten hiç öyle bi alışkanlığım yok hep içindekileri ayıklarım:)

siyah iplimiiii bak iyice heveslendirdin beni :52: 1 tane pembeli vardı, 1tane kahve-dore karışımı, 1de siyah ipli olsunn :52: umarım simitlerimden kurtulurum tamamen :26: ipler kesmesin yan yağcıklarımı :9::9:

bodruma hiç gitmedim çok merak ediyorum bende, sen gittinmi daha önce nasıl:30: umarım memnun kalırız, hem tatil hem balayı olcak bize, balayınada gidememiştik biz parasızlıktan ve zamansızlıktan :24:

Heyecanını çok iyi anlıyorum:) ama sana bi ipucu vereyim ben geçen hafta bodrumdaydımmmmm çok güzel geçti tatilim:) herşey dahil bi otelde kalıcaksanız daha da keyifli olur bi sürü eğlencesi oluyor:)

Heyecanını çok iyi anlıyorum:) ama sana bi ipucu vereyim ben geçen hafta bodrumdaydımmmmm çok güzel geçti tatilim:) herşey dahil bi otelde kalıcaksanız daha da keyifli olur bi sürü eğlencesi oluyor:)

gerçektenmiiiii:52: evet cnm bizim otelde herşey dahil bir otel , bodrum gümbette.

biraz daha ipucu istiyorum ben:9: nerelere gitmemi tavsiye edersin? plaj, restorant , mekan vs ?

Son düzenleme:
kıscelerben yarın sehır dısna cıkıyorum netede gremem buyuk ıhtımal bldrımı pazartesı aksam yaparım ancak heralde yanı p.tesı donecegız esımle olurmu yarsı gercı bu sskınlıkle kaybetmsımdır ama kısmet genede gorusemessek opüyorum hepınızı :muck:

Selamlar...

Bugunku menumle beraber bir tarif de vericem :) kalorisi dusuk ve lezzetli bir ogun.
once gunluk menumu yazayım..
Sabah : (ilk olarak her sabah 1 nescafe iciyorum o vazgecilmezim sade icmediğim icin iyi etmiyorum ama olmazsa olmazım o)
2 dilim kızarmıs ekmek
kucuk bir parca peynir
6 tane siyah zeytin
1 haslanmıs yumurta
Ara : 1 portakal
Öğle: 2-3 yemek kasıgı nesfit sutle beraber
Aksam :
Diyet Kıymalı Patlıcan Yemeği
1 dilimden az kızarmıs ekmek
(artı gun içersinde 2 yesil çay ve bol su içtim)

Tarife gelince hem sebze hemde kırmızı et olan cok guzel bir yemek aksam yemegimdeki yemegin tarifini vericem. Dilerseniz denersiniz.
Malzemeler:
2 tane patlıcan
4 tane çarliston biber
200 gr az yaglı (hatta tercihen yagsız) kıyma
1 kase light yogurt
kekik
1 diş sarımsak
Hazırlanısı:
patlıcanların saplarını kesip fırın torbasına koyup fırında pişiriyoruz. (neden kozlemiyoruz? hem besin değerini kaybetmesin hemde sebzenin kalori değeri minumumda kalsın )
yaklasık 45dk da pişiyor ama patlıcanların buyuklugune kucuklugune gore değişir. baska bir fırın torbasına biberleri koyup onlarıda pisiriyoruz. tepsinize sıgarsa 2 torbayı yanyana koyup ilk 15-20 dk da kontrol ederek biberleri alabilirsiniz.bu sırada sarımsaklı yogurdu hazılıyabilirsiniz. patlıcanlar ve biberler piştikten sonra kabuklarını soyup minik minik doğrayın. uzerine sarımsaklı yogurtu ekleyip karıstırın. Kıymayıda tavada kısık ateste pişirin altını sondurmeden once tuzu ve kekiği ekleyip son olarak yogurtlu patlıcan salatasının ustune kıyma sıcakken ekleyip nam nam yapın. offf gece gece tarif bozdu beni :)
kızlar tarifim karısık olduysa kusuruma bakmayın yazarak tarifte iyi deilim pek.
İşin ozu patlıcan salatası klasik zaten bilmeyen yoktur yanlızca kozlemiyoruz fırın torbasında pişiriyoruz. Ozellikle havaların ısındıgı zamanlarda keyifli bir yemek. Hımm yalnız benden tavsiye kıymanızı yagsız tercih edin. afiyet seker olsun kalori olmasın :)

günaydın kızlar....
bildirime geldim...:21::21:

dün akşam bir avuç balık kraker,albeni kek ve meyve suyu içtim...biraz aykırı ama napıyım,yemem lazımdı,:ssz::1::1:

bu sabah dün doğru dürüst bişey yemediğim için felaket aç uyandım.işyerinde mercimek çorbası çıkmış,ondan içtim bir dilim eşliğinde.:27:

gününüz güzel ve hayırlı olsun canlar.

uzun bir aradan sonra merhaba kızlarr:16:

bronşit tedavisi görürken iyileşme sürecim uzadıda uzadı, bende tekrar dr gittim. yeni bir dr atanmış, oda zatürre başlangıcı dedi :1: birkere daha dr gitsem oda kabakulak sinüzit vs diycek sanırım:27: ne olduğum belli değil.

kendimi çok kötü hissetmiyorum eskisi gibi, ama öksürüğüm hiç kesilmedi, boğuluyorum resmen :30:

bugün tartıldım 150gr fazla çıktım :31: yediklerime çok dikkat ettim diyemem, kimi zaman çok yedim kimi zaman lokma geçmedi boğazımdan :14:

umarım kilo almam , tatil oluncaya kadar sıkıcam dişimi, memlekette daha iyi bir hastaneye gidip baktırıcam kendime.

siz nasılsınız, güzel haberlerinizi bekliyorum çıtır kızlar :16:

Hosgeldın cnm:16:ya bende yazdım mozeralla nerdesın nıye bıldırım yapmıyosun dıye unuttum hastaydın sen cnm dıkkat et kendıne fazla cıkman sorun değil önce kendını ıyı bır toparla gerısı boş.Bızde ıyıyız cnm senın ıyı olup bızımle beraber devam etmenı beklıyoruz:4:

yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım 2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:):1:

ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı

bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)

aralardada mısır gevregi yedım:)

Bayat ekmek mıdedekı suyu ceker ıyı hadı bakalım:1:

ben buzluga atıyorum bu sayede yemıorm gormuyorum

ehehehhe

Bende senın gibi yapıyorum cnm

iyi dilekleriniz için çok tşk ederim hepinizee :16:

ekmek hayatımdan tamamen çıktı diyebilirim, zaten sadece kahvaltıda tüketiyordum, kahvaltımda nestle nesfit olduğu için ekmek yok artık.

öğle yemeklerim iyi oluyor, sebze pişiriyorum sık sık, zeytinyağlı fasülye, türlü , kabak yemeği , zeytinyağlı patlıcan yapıyorum. makarnayı çok özlemiştim geçen yaptım domatesli yedim bir tabak :17:

artık diyet olmaktan çıkmış, yeme alışkanlığına dönmüş bu , oyüzden mutluyum :16:

buarada eşimle tatil ayarladık ağustos için, ozamana kadar iyice fit olmam lazım :52:

OOhh super ya ıyıce eğlenırsınız bıkını mavı turkuaz rengı de modaydı sanırım bu sene.

Bugünkü menüme gelirsek;

Merhaba,menün cok guzelll olmus bu sekıl devam.

kıscelerben yarın sehır dısna cıkıyorum netede gremem buyuk ıhtımal bldrımı pazartesı aksam yaparım ancak heralde yanı p.tesı donecegız esımle olurmu yarsı gercı bu sskınlıkle kaybetmsımdır ama kısmet genede gorusemessek opüyorum hepınızı :muck:

Nereye suzancım ya hanı sen pazar 1. olcaktınn.

Selamlar...

Bugunku menumle beraber bir tarif de vericem :) kalorisi dusuk ve lezzetli bir ogun.
once gunluk menumu yazayım..
Sabah : (ilk olarak her sabah 1 nescafe iciyorum o vazgecilmezim sade icmediğim icin iyi etmiyorum ama olmazsa olmazım o)
2 dilim kızarmıs ekmek
kucuk bir parca peynir
6 tane siyah zeytin
1 haslanmıs yumurta
Ara : 1 portakal
Öğle: 2-3 yemek kasıgı nesfit sutle beraber
Aksam :
1 dilimden az kızarmıs ekmek
(artı gun içersinde 2 yesil çay ve bol su içtim)

Tarife gelince hem sebze hemde kırmızı et olan cok guzel bir yemek aksam yemegimdeki yemegin tarifini vericem. Dilerseniz denersiniz.
Malzemeler:
2 tane patlıcan
4 tane çarliston biber
200 gr az yaglı (hatta tercihen yagsız) kıyma
1 kase light yogurt
kekik
1 diş sarımsak
Hazırlanısı:
patlıcanların saplarını kesip fırın torbasına koyup fırında pişiriyoruz. (neden kozlemiyoruz? hem besin değerini kaybetmesin hemde sebzenin kalori değeri minumumda kalsın )
yaklasık 45dk da pişiyor ama patlıcanların buyuklugune kucuklugune gore değişir. baska bir fırın torbasına biberleri koyup onlarıda pisiriyoruz. tepsinize sıgarsa 2 torbayı yanyana koyup ilk 15-20 dk da kontrol ederek biberleri alabilirsiniz.bu sırada sarımsaklı yogurdu hazılıyabilirsiniz. patlıcanlar ve biberler piştikten sonra kabuklarını soyup minik minik doğrayın. uzerine sarımsaklı yogurtu ekleyip karıstırın. Kıymayıda tavada kısık ateste pişirin altını sondurmeden once tuzu ve kekiği ekleyip son olarak yogurtlu patlıcan salatasının ustune kıyma sıcakken ekleyip nam nam yapın. offf gece gece tarif bozdu beni :)
kızlar tarifim karısık olduysa kusuruma bakmayın yazarak tarifte iyi deilim pek.
İşin ozu patlıcan salatası klasik zaten bilmeyen yoktur yanlızca kozlemiyoruz fırın torbasında pişiriyoruz. Ozellikle havaların ısındıgı zamanlarda keyifli bir yemek. Hımm yalnız benden tavsiye kıymanızı yagsız tercih edin. afiyet seker olsun kalori olmasın :)

Menun cok guzel olmus,Olmassa olmazın sabah ac karna ıctığın ıcın metabolızmanı yavaslatıcak onun yerıne sade turk kahvesı ıcsen calısacak ve yağ yakıcak ama vurgulamıssın olmassa olmazım dıye,tARIFIN supermıs patlıcan aldığımda denıycem paylasımından dolayı tesekurler..

günaydın kızlar....
bildirime geldim...:21::21:

dün akşam bir avuç balık kraker,albeni kek ve meyve suyu içtim...biraz aykırı ama napıyım,yemem lazımdı,:ssz::1::1:

bu sabah dün doğru dürüst bişey yemediğim için felaket aç uyandım.işyerinde mercimek çorbası çıkmış,ondan içtim bir dilim eşliğinde.:27:

gününüz güzel ve hayırlı olsun canlar.

Gunaydın cnm evet aksam bırde kek yemıssın olmamıss meyve suyu cok ıcme yarım yağlı yada lıght sut ıc kalsıyum yağ oranı dusuk.

2 dilim tam buğday ekmek
1 küçük boy domates
1 salatalık
klasık yesıllık(dereotu,maydonoz)
1 kk lıght beyaz peynir
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az sekerlı çay

2 dilim tam buğday ekmek
1 küçük boy domates
1 salatalık
klasık yesıllık(dereotu,maydonoz)
1 kk lıght beyaz peynir
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az sekerlı çay

kızlar benide listeye ekleyinnnnn :) bende 8 aylık evlıyım... 5 kilo aldım.. 51 den 56 yaa aaa çıktımmm :26: korkunç şişman diiilim ama piknik tüpü gibi hissediorum kendımııııı boyda 158 oluncaa... bugunden ıtıbaren bende warım sizlerle :) hedef 50 :)

kızlar benide listeye ekleyinnnnn :) bende 8 aylık evlıyım... 5 kilo aldım.. 51 den 56 yaa aaa çıktımmm :26: korkunç şişman diiilim ama piknik tüpü gibi hissediorum kendımııııı boyda 158 oluncaa... bugunden ıtıbaren bende warım sizlerle :) hedef 50 :)

Hosgeldın rımel,aramıza katılabılırsın.

Son düzenleme:
Kurallarımız

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz PAZAR gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan) yesılcay ıcemeyenler doğadan 7 otlu besı bıyerde gibi caylar ıcebılırler
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Gunde maksımum 3 dılım ekmek yıyoruz aksam kesınlıkle ekmek tuketmıyoruz

ÖĞÜNLERIMIZ
SABAH
ARA
ÖĞLEN
ARA
AKSAM
ARA(bitki cayı,lıght yada yarım yağlı sut baska yook)
toplam:6 öğünle gunu bıtırıyoruz

NOT:Spordan önce turk kahvesı ıcmek sekersız(ağır ateste pişmiş olmalı cunku ıcındekı kafeın yok olmamalı) sporda yağları daha cok yakmamızı sağlıyacaktır.
Spordan sonra ıcılen sut ıse spor sırasında kaybettığımız kalsıyumu karsılamak ıcın cok yararlıdır.
ara öğünlerde meyve yerken yanında süt ıcmek meyvenın sekerını kalisuyumla beraber yok eder bu sekılde( bır ıssırık meyve bır yudum süt şeklınde)

yenı gelen arkadaslar
yas
boy
kilo
hedef
baslangıc tarıhı yazarlarsa tabloya eklıyecem

SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor.

Bunları okumalısınız

hos geldın cnm 56 da kılo mu beee :1::1::1:

cnm esımle hafta sonu planı varkoye gdecegzde:( :26: blıyorum hırslıydım ama rel ve wc sorunu yaktı benıııı yaaaaaaaaöffffff sımdıden +200gr almıs gosteıyor tartı

ınsl.degısır hafta sonnaca ama
baslangç:80
gecen hafta:73
hedef:65
bu haftaki:+200 gr almısımmm(bence sıskınlık bu yaaa dıkkat ettım cunku:(:26:
baslnagıc tarıhı:23/03/2012

lısteye eklersen sevırınırım cnm:)

hos geldın cnm 56 da kılo mu beee :1::1::1:

cnm esımle hafta sonu planı varkoye gdecegzde:( :26: blıyorum hırslıydım ama rel ve wc sorunu yaktı benıııı yaaaaaaaaöffffff sımdıden +200gr almıs gosteıyor tartı

ınsl.degısır hafta sonnaca ama
baslangç:80
gecen hafta:73
hedef:65
bu haftaki:+200 gr almısımmm(bence sıskınlık bu yaaa dıkkat ettım cunku:(:26:
baslnagıc tarıhı:23/03/2012

lısteye eklersen sevırınırım cnm:)

Niye tatıldın suzancım?pazar gunu tartı gunumuz sende pazartesı söylerdın sımdı artı 200 gramını yazmıyım gönlum el vermıyor:15:

Niye tatıldın suzancım?pazar gunu tartı gunumuz sende pazartesı söylerdın sımdı artı 200 gramını yazmıyım gönlum el vermıyor:15:

bebiliyimm:(

gıtmeden soyleyımde bu agırlıktan kurtulayım ıstedım tamm yazmaınsl..eksılerı gorurumde p.tesı soylerımcnm:26:

Back