• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

oo superrr bebegım bolca ye domaes falan
bnde sımdı 2 bıskuvı yedım cıkolatalı lıght

kaynanamı ygun bakıma kaldrmıslar esım gec gelır galba

offf ayvayı yedım sımdı bısı olursa esım beynımı yer
annesını sewdıgımı bılıo

Bol yedım cnm allah kurtarsın kayınvalıdenı sevdığınımı bılıyor anlamadım

Bol yedım cnm allah kurtarsın kayınvalıdenı sevdığınımı bılıyor anlamadım

ya sewmıyorum esımle bı cok kavgamızda annesyle ılgılı cok konustum esımde ölurse senden cıkartırım acısını tarzında laf etmıstı

ondan korkuyorum
sımdı aradı tansıyonu dusmus yıne telaslandrdı hep bole yapar öluyorum der hıc bısıyı cıkmaz sonunda neyse ya

ya sewmıyorum esımle bı cok kavgamızda annesyle ılgılı cok konustum esımde ölurse senden cıkartırım acısını tarzında laf etmıstı

ondan korkuyorum
sımdı aradı tansıyonu dusmus yıne telaslandrdı hep bole yapar öluyorum der hıc bısıyı cıkmaz sonunda neyse ya

Bende hıc sevmem kaynanamı hatta görusmuyorumda,neden senden cıkarsın sacma acısını.Belki panık ataktır ölum korkusu varsa.Yınede allah kurtarsın sonucta esın uzulcek.

Bende hıc sevmem kaynanamı hatta görusmuyorumda,neden senden cıkarsın sacma acısını.Belki panık ataktır ölum korkusu varsa.Yınede allah kurtarsın sonucta esın uzulcek.

bnde gorsmuyormda o sureklı arar acmam arada acarım nadıren gderız sewmemek ne kelıme nefret edıorm o derece
panık atak tan degıl bılınclı yapıo esım gtsın ılgılensın dıye para versın dıye vs

ne halı varsa gorsun ben ne uzulurum ne sewınırım

neyse sımdı esım alıp ewıne gotrcekmıs artık 50 saat oyalar

bnde gorsmuyormda o sureklı arar acmam arada acarım nadıren gderız sewmemek ne kelıme nefret edıorm o derece
panık atak tan degıl bılınclı yapıo esım gtsın ılgılensın dıye para versın dıye vs

ne halı varsa gorsun ben ne uzulurum ne sewınırım

neyse sımdı esım alıp ewıne gotrcekmıs artık 50 saat oyalar

Canım o zaman senden kıskanıyor oğlunu bıseyı yokmus kı eve göturuyor.Aman bosver ana oğul arasında naparlarsa yapsınlar:1:benden nefret edıyorum bu arada uzak olsun yeter bana..

Ben cıkıyorum canım sofrayı hazırlıyım esıme.iyi aksamlarr:16:

Canım o zaman senden kıskanıyor oğlunu bıseyı yokmus kı eve göturuyor.Aman bosver ana oğul arasında naparlarsa yapsınlar:1:benden nefret edıyorum bu arada uzak olsun yeter bana..

Ben cıkıyorum canım sofrayı hazırlıyım esıme.iyi aksamlarr:16:

tabı canm hıc bısıyı yok....bnden saglam amın bızden uzak olsunlarda

hadı canım afıyet olsun ıyı aksamlar

uzun bir aradan sonra merhaba kızlarr:16:

bronşit tedavisi görürken iyileşme sürecim uzadıda uzadı, bende tekrar dr gittim. yeni bir dr atanmış, oda zatürre başlangıcı dedi :1: birkere daha dr gitsem oda kabakulak sinüzit vs diycek sanırım:27: ne olduğum belli değil.

kendimi çok kötü hissetmiyorum eskisi gibi, ama öksürüğüm hiç kesilmedi, boğuluyorum resmen :30:

bugün tartıldım 150gr fazla çıktım :31: yediklerime çok dikkat ettim diyemem, kimi zaman çok yedim kimi zaman lokma geçmedi boğazımdan :14:

umarım kilo almam , tatil oluncaya kadar sıkıcam dişimi, memlekette daha iyi bir hastaneye gidip baktırıcam kendime.

siz nasılsınız, güzel haberlerinizi bekliyorum çıtır kızlar :16:

bronşit tedavisi görürken iyileşme sürecim uzadıda uzadı, bende tekrar dr gittim. yeni bir dr atanmış, oda zatürre başlangıcı dedi :1: birkere daha dr gitsem oda kabakulak sinüzit vs diycek sanırım:27: ne olduğum belli değil.

kendimi çok kötü hissetmiyorum eskisi gibi, ama öksürüğüm hiç kesilmedi, boğuluyorum resmen :30:

bugün tartıldım 150gr fazla çıktım :31: yediklerime çok dikkat ettim diyemem, kimi zaman çok yedim kimi zaman lokma geçmedi boğazımdan :14:

umarım kilo almam , tatil oluncaya kadar sıkıcam dişimi, memlekette daha iyi bir hastaneye gidip baktırıcam kendime.

gecmıs olsun canm ya dıkkat et kendıne 150 gr fazlada cıarsın azda gramlara cok taklma

bızde bıldgın gbıyız bu hafta rekabet olsun dıye yarısa gırdık kımsecıkler kacamak yapamıo

1. olmak askıylaa

kendıne dıkkat ett

Son düzenleyen: Moderatör:
yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım 2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:):1:

ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı

bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)

aralardada mısır gevregi yedım:)

gesmıctır ınsl.cnm coksukur yıyızz bısde ne olsun aynı kacamaksız yasamaya calısıyoruz dımı?? kızcelerrrrrrrrr

yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım 2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:):1:

ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı

bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)

aralardada mısır gevregi yedım:)

hareketlı bı gun gecrmssın

gayet ıyı aman be bayat ekmegı canın nasıl cektı hadı sıcak ve tazeyı anlarımda

:52::52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun iyi bi doktora gidin aman ihmal etmeyin,bence hastalığınız geçene kadar azıcık kaçamak yapıp yemek yiyebilirsiniz:)

hareketlı bı gun gecrmssın

gayet ıyı aman be bayat ekmegı canın nasıl cektı hadı sıcak ve tazeyı anlarımda

:52::52::52::52::52::52::52:

çöpe gıtmesın korkusu ve bahanemm tatlım uzun zamandır yemeyıınce canım bayatı bıle cok ıstıyorrrr:27:

kılo vermek ıstıosan poaca ekmek helekı yarım sucuk ve seker kullanamazsın

kesın bunlar poaca yag sırf hemde katı ve beyaz un var cok kalorılı e sucuk yag sırf hadaı 1 2 dılım sabah yenebılır arada e yarım ekmek bır haftalık ekmek cok fazla

bu benim ekmegi azaltmış halim desem size :( ben bu şekilde 61 den 55 düştüm.. sporumu yapıyorum düzenli ama ekmegi bırakamıyorum

bu benim ekmegi azaltmış halim desem size :( ben bu şekilde 61 den 55 düştüm.. sporumu yapıyorum düzenli ama ekmegi bırakamıyorum

bıde tamamen kessen demekkı nasıl verceksın

ekmeksız yemegı ben esımle ewlenınce ogrendım
sadce kahvaltıda sofrada ekmek olur bızım

yemeklerın yanında hıc aramayız bekarken her ogun ekmeksz doymazdım sımdı hıc aramıyorum alıstım garıp gelıo hatta yemekle ekmek

iyi dilekleriniz için çok tşk ederim hepinizee :16:

ekmek hayatımdan tamamen çıktı diyebilirim, zaten sadece kahvaltıda tüketiyordum, kahvaltımda nestle nesfit olduğu için ekmek yok artık.

öğle yemeklerim iyi oluyor, sebze pişiriyorum sık sık, zeytinyağlı fasülye, türlü , kabak yemeği , zeytinyağlı patlıcan yapıyorum. makarnayı çok özlemiştim geçen yaptım domatesli yedim bir tabak :17:

artık diyet olmaktan çıkmış, yeme alışkanlığına dönmüş bu , oyüzden mutluyum :16:

buarada eşimle tatil ayarladık ağustos için, ozamana kadar iyice fit olmam lazım :52:

iyi dilekleriniz için çok tşk ederim hepinizee :16:

ekmek hayatımdan tamamen çıktı diyebilirim, zaten sadece kahvaltıda tüketiyordum, kahvaltımda nestle nesfit olduğu için ekmek yok artık.

öğle yemeklerim iyi oluyor, sebze pişiriyorum sık sık, zeytinyağlı fasülye, türlü , kabak yemeği , zeytinyağlı patlıcan yapıyorum. makarnayı çok özlemiştim geçen yaptım domatesli yedim bir tabak :17:

artık diyet olmaktan çıkmış, yeme alışkanlığına dönmüş bu , oyüzden mutluyum :16:

buarada eşimle tatil ayarladık ağustos için, ozamana kadar iyice fit olmam lazım :52:

ekmeksızlık ve sekersızlık benmde normal bı beslenme alıskanlıgım ıkısınıde aramıorum super bısı

ooo tatıle nereye gdıosnnnnnn bıkınımı gıyceksınnnnn:46::46:

Back