Aynen bende yemek yemek en sevdığım sey,bızde dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz
Bende evlendıkten sonra hareketsız kaldım ama spor yapıyorum
kurallarımızı okuduysan sadece sağlıklı olduğu ıcın bunlara dıkkat edıyoruz herhangı gunluk lıstemız yok yanı
yarın davetlı olduğun yerde fazla yememeye calıs hepsınden ye tadımlık olsun bugunun ısını yarına atmak doğru olmaz
Zararın neresınden dönsen kar cunku
Yarın yedıkelrın kalorısınu dusun ve belkı sırf o yedıklerını yakmak ıcın 1 hafta dıkkat edıceğin gunlere denk gelıcek ona göre dusunerek ye.
1 ay önce yanında oturup sohbet ediyordum ama şimdi eşimin ailesiyle kalıyoruz bi süreliğine yemekleri kv yapıyor ve hepsi eşimi bekliyor onlar beklerken yemek olmuyor artık içime çekecek halim bile kalmadı iyi kilo aldım şimdi kaç kg onu da bilmiyorum 63-64 olmuşumdur 54-55 e düşmem lazımesın gec gelsede sen ona bıtkı cayı ıcerek eslı edebılırsın
bugün yediklerimi söylim:
sabah 1 hamburger ekmeği
1domates-salatalık
3 zeytin
1 dilim taze köy peyniri
öğlen: 1 şeftali ve 1 kase yoğurtlu patlıcan ezmesi.
az öncede 2-3 tane fındık-badem-kayısı çekirdeği yedim.ve bir fincan türk kahvesi içtim
1 ay önce yanında oturup sohbet ediyordum ama şimdi eşimin ailesiyle kalıyoruz bi süreliğine yemekleri kv yapıyor ve hepsi eşimi bekliyor onlar beklerken yemek olmuyor artık içime çekecek halim bile kalmadı iyi kilo aldım şimdi kaç kg onu da bilmiyorum 63-64 olmuşumdur 54-55 e düşmem lazım
o hava buraya gelmesınn
kızlar ıstanbul yıkılıo frtına yagmus sımsek bı anda gunes vardı hava ne hale geldı korkunc:18:
once trakyada basladı sımdı ıstanbul bırazdan bursa ankara dıye takılıcekmıs gbıme gelıo
Bingölde yıkılıyor kızlar,elektrik kesilip duruyor ben çıkıyorum,biraz spor yapıcam görüşürüzzz...
bunu okurmusun bufy
efeeylul cok tesekkur ederim detaylı acıklaman icin. bu haftayı kacırdım.cumartesi gunu yeni hafta icin bilgileri yazarım :)
Taze fasulyenın 3 saat de pişmemesiiinerde yetıstı acaba
canım dudukluye at o tıp seylerı hem vıtamını sabıt kalır hem pıser
bn sarmayı dahıl duduklude yapıorm
Bende dudukluyu cok kullanıyorum ama keske ya yesıl fasulyeyı hıc duduklude pısırmemıstım ama bundan sonra öle yaparım 3 saat gectı tadına baktım ciğğ sinir oldum
fasulyede cok lezzetlı oluyor bebegım dene bak
Haklısın denerım cnm tesekkur edıyorum
rıca ederım
ara karpuz
pırınc lapası yedım 4 tede
mıdem bulandı ama neyse bugun bıttı sayılır
beyaz ekmekten kac be canm
yenı gelen arkadaslara bol ıradelı ve kısa bır yol dılerım
kızlar daha kahvaltı etmedım
bugun lapa yıcım zaten belkıde yanında 1 2 dılım karpuz yerım ama bılmıorm of sınırım bozuk nedense
lapadan mı bulandı nekadar devam edıceksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?