• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Aynen bende yemek yemek en sevdığım sey,bızde dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz
Bende evlendıkten sonra hareketsız kaldım ama spor yapıyorum
kurallarımızı okuduysan sadece sağlıklı olduğu ıcın bunlara dıkkat edıyoruz herhangı gunluk lıstemız yok yanı
yarın davetlı olduğun yerde fazla yememeye calıs hepsınden ye tadımlık olsun bugunun ısını yarına atmak doğru olmaz
Zararın neresınden dönsen kar cunku
Yarın yedıkelrın kalorısınu dusun ve belkı sırf o yedıklerını yakmak ıcın 1 hafta dıkkat edıceğin gunlere denk gelıcek ona göre dusunerek ye.

bugün yediklerimi söylim:
sabah 1 hamburger ekmeği
1domates-salatalık
3 zeytin
1 dilim taze köy peyniri

öğlen: 1 şeftali ve 1 kase yoğurtlu patlıcan ezmesi.

az öncede 2-3 tane fındık-badem-kayısı çekirdeği yedim.ve bir fincan türk kahvesi içtim

Son düzenleme:
esın gec gelsede sen ona bıtkı cayı ıcerek eslı edebılırsın
1 ay önce yanında oturup sohbet ediyordum ama şimdi eşimin ailesiyle kalıyoruz bi süreliğine yemekleri kv yapıyor ve hepsi eşimi bekliyor onlar beklerken yemek olmuyor artık içime çekecek halim bile kalmadı iyi kilo aldım şimdi kaç kg onu da bilmiyorum 63-64 olmuşumdur 54-55 e düşmem lazım

bugün yediklerimi söylim:
sabah 1 hamburger ekmeği
1domates-salatalık
3 zeytin
1 dilim taze köy peyniri

öğlen: 1 şeftali ve 1 kase yoğurtlu patlıcan ezmesi.

az öncede 2-3 tane fındık-badem-kayısı çekirdeği yedim.ve bir fincan türk kahvesi içtim

Menun hamburger ekmeği harıc ıyı bundan sonra beyaz ekmek olmasın hayatımızda

1 ay önce yanında oturup sohbet ediyordum ama şimdi eşimin ailesiyle kalıyoruz bi süreliğine yemekleri kv yapıyor ve hepsi eşimi bekliyor onlar beklerken yemek olmuyor artık içime çekecek halim bile kalmadı iyi kilo aldım şimdi kaç kg onu da bilmiyorum 63-64 olmuşumdur 54-55 e düşmem lazım

Öyle ama bu sekıl sağlıksız aksamları salata ve corba genelde tercıh edıyoruz bıseyler yapmaya calıs bu saat konusunda derım

kararlıysan eğer tabloya eklıcem
yas
boy
kilo
hedef
yazarsan

efeeylul cok tesekkur ederim detaylı acıklaman icin. bu haftayı kacırdım. :( cumartesi gunu yeni hafta icin bilgileri yazarım :)

Rica ederım sağlıklı beslenmeye basla bugun den ıtıbaren bılgılerını paza tartıldığında baslangıc olarak kabul ederız

canım dudukluye at o tıp seylerı hem vıtamını sabıt kalır hem pıser
bn sarmayı dahıl duduklude yapıorm

Bende dudukluyu cok kullanıyorum ama keske ya yesıl fasulyeyı hıc duduklude pısırmemıstım ama bundan sonra öle yaparım 3 saat gectı tadına baktım ciğğ sinir oldum

beyaz ekmekten kac be canm

yenı gelen arkadaslara bol ıradelı ve kısa bır yol dılerım

kızlar daha kahvaltı etmedım
bugun lapa yıcım zaten belkıde yanında 1 2 dılım karpuz yerım ama bılmıorm of sınırım bozuk nedense

tatlım normalde yemıyorum cavdarekmegı kalmamıs o yusden yedımmmm dıkkat edrım yınede sagolllll

Bir tabak taze fasulye
2 kasık yarım yağlı yoğurt
Bir küçük kase salata
Bugunluk bu kadar ıyı aksamlar kızlarrrr:16:16:

Back