• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben geldim:) çok şükür yağmur durdu.
40 dk.bisiklet sürdüm arkadaşlar.
sonra 1 yeşil elma yedim.
akşam yemeğinde: 1 parça tepsi kebabı
1 kaşık yoğurtlu patlıcan ezmesi
1 küçük domates
1 tane kabak mücver(küçük) yedim.
ilerleyen saatlerde tekrardan bisiklet sürüp,duşumu alıp bu günü bitiririm:)

Hoşbulduk efeeylul, ben de hemen istediğin bilgileri vereyim.
Boy:1.68
Kilo: 85
Hedef: 62
Başlangıç: 15.05.2012

evet bugün itibariyle resmen başlamış bulunmaktayım:) Gün içinde yediklerim ve de içtiklerim:

Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir ve 5-6 sap maydonoz ve tabiki şekersiz iki bardak çay
Ara: malesef bugün ara öğünde bişey yiyemedim işyeri çok yoğundu:(
Öğlen: 2 orta büyüklükte ızgara tavuk, 5-6 tek tane olarak parmak patates ve çay (iş yerimde tahıllı ekmek yeme şansım yok malesef)
Ara: bir parça yulaflı bisküvi
Akşam: yağsız limonlu salata ve bir dilim tam tahıllı ekmek (salatanın içinde salatalık, domates, biber ve maydonoz vardı)

Gün içerisinde 2-2.5 litre su, şekersiz çay ve kahve içtim. Akşam da 1 fincan 7 otlu form çayı içtim

evet bugün itibariyle resmen başlamış bulunmaktayım:) Gün içinde yediklerim ve de içtiklerim:

Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir ve 5-6 sap maydonoz ve tabiki şekersiz iki bardak çay
Öğlen: 2 orta büyüklükte ızgara tavuk, 5-6 tek tane olarak parmak patates ve çay (iş yerimde tahıllı ekmek yeme şansım yok malesef)
Akşam: yağsız limonlu salata ve bir dilim tam tahıllı ekmek (salatanın içinde salatalık, domates, biber ve maydonoz vardı)

Gün içerisinde 2-2.5 litre su, şekersiz çay ve kahve içtim. Akşam da 1 fincan 7 otlu form çayı içtim

hoşgeldin inşallah istediğin kiloya kavuşursun,bende bugün katıldım bu gruba,pes etmek yok şimdi bisiklet sürcem 40 dk.görüşürüz:)

sabah6,5 da kalktım sohbetım vardı 10 da gelecekler ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmak ıstedım:

07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay suanda tüketiyorum:):):):):)):):)

gerisi nasıl olur ALLAH bılır:):)):)

menun cok gusel canımmmm:)
hayırlı olurı nsl...
boyle devam edersen patır patır dokulur kıloların:):113: :1:

selamlar kızlar...
dün akşam bir bardak makarna :) (tarife bakın hele.) su katılmış,şekeri azaltılmış meyve suyu.akşam 9'a doğru elma yedim.bu sabah da kaçamak günüm,sabah dereotlu poğça yedim,şekersiz çayla.:1::1:

ben geldim:) çok şükür yağmur durdu.
40 dk.bisiklet sürdüm arkadaşlar.
sonra 1 yeşil elma yedim.
akşam yemeğinde: 1 parça tepsi kebabı
1 kaşık yoğurtlu patlıcan ezmesi
1 küçük domates
1 tane kabak mücver(küçük) yedim.
ilerleyen saatlerde tekrardan bisiklet sürüp,duşumu alıp bu günü bitiririm:)

Super gidiyosun

Tablomuza ekledım,menun guzel aksam öğününde ekmek yememelısın.

sabah6,5 da kalktım sohbetım vardı 10 da gelecekler ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmak ıstedım:

07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay suanda tüketiyorum:):):):):)):):)

gerisi nasıl olur ALLAH bılır:):)):)

menun cok gusel canımmmm:)
hayırlı olurı nsl...
boyle devam edersen patır patır dokulur kıloların:):113: :1:

Senınde menun guzel suzancım

selamlar kızlar...
dün akşam bir bardak makarna :) (tarife bakın hele.) su katılmış,şekeri azaltılmış meyve suyu.akşam 9'a doğru elma yedim.bu sabah da kaçamak günüm,sabah dereotlu poğça yedim,şekersiz çayla.:1::1:

Slm cnm,bugun madem ödul yaptın gun ıcınde baska ekmek,makarna,pilav gibi hamur ıslerı yasak sana

Kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 kuru erik yedım(sindirim için)st(8.30 da)
Üstune bır büyük bardak ılık su içtim
Yarım saat sonra kahvaltımda;
1 orta boy domates
bol maydonoz,dereotu
1 kucuk boy salatalık
1 kk lıght beyaz peynır
3 sıyah zeytın(tuzsuz)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan az şekerlı çay

Son düzenleme:
aynen bugünlük ekmek kontenjanım doldu.:18:
akşam evde balık kraker var,özendim aldım,yesem olur mu sadece onu,akşam yemeği yemicem

Balık krakeri cok severım ama bir cubuk krakere göre kalorısı cok yüksek diye biliyorum:9:aksam yemek yemıceksın.Peki dediğin balık kraker şu en büyük boy olanmı,kalorısıne bak ona göre düşün.Bana sorarsan aksam balık kraker yerıne lıflı galeta ya da eti form,mavi yeşil lıght gibi kalorısı düşük cubuk krakerlerden yemeni tavsıye ederım tadı kötu değil onlarında.

Balık krakeri cok severım ama bir cubuk krakere göre kalorısı cok yüksek diye biliyorum:9:aksam yemek yemıceksın.Peki dediğin balık kraker şu en büyük boy olanmı,kalorısıne bak ona göre düşün.Bana sorarsan aksam balık kraker yerıne lıflı galeta ya da eti form,mavi yeşil lıght gibi kalorısı düşük cubuk krakerlerden yemeni tavsıye ederım tadı kötu değil onlarında.

haklısın canım en azından bir avuç yiyeyim:9::9:

öğlen menüm belli oldu,tavuk haşlama (göğüs kısmı) ve yoğurt.

Kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 kuru erik yedım(sindirim için)st(8.30 da)
Üstune bır büyük bardak ılık su içtim
Yarım saat sonra kahvaltımda;
1 orta boy domates
bol maydonoz,dereotu
1 kucuk boy salatalık
1 kk lıght beyaz peynır
3 sıyah zeytın(tuzsuz)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan az şekerlı çay

menün süper canım...

evet bencede balık kraker çok daha yağlı ve kalorili....

Merhaba arkadaslar biraz gecikmeli yaziyorum dünki menümü
Öglen taze fasülye, bir kase yogurt, cevizli tam bugday ekmegi(1 dilim)
ara aklima gelmedi dün oglusuma tarhana yaptim insallah olur:)
aksam firinda patatesli tavuk, salata (ben sadece tavuktan yedim)

Merhaba arkadaslar biraz gecikmeli yaziyorum dünki menümü
Öglen taze fasülye, bir kase yogurt, cevizli tam bugday ekmegi(1 dilim)
ara aklima gelmedi dün oglusuma tarhana yaptim insallah olur:)
aksam firinda patatesli tavuk, salata (ben sadece tavuktan yedim)

Merhaba hosgeldın bella abla menun süper olmuş,soslu biber yaptınmı oldumu?

Bu sabaha gelince olmamasi gerek ama kahvaltiyi kacirdim, yalnizca kahve icebildim, kizimi futbola götürdüm
Öglen tonbalikli sandwic var menüde bol salatali

yaptim tatlim olucak insallah, annenin yardimlariyla yaptim ama:) ama benim taze kekiklerim kararmis ona cok üzüldüm yenirmi acaba kekik falanda kokmuyor:(

OLUr olur guzel olur emınım.Evet taze kekık bı kac gunde yenmesse kararır.kurutsan kururmu yanı sıyah zeytın zeytın yağla yağlayıp kekık atabılırsın kararmısları bence bısey olmaz

Back