Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

akşam da bi su bardağı kadar erişte makarnayı az zeytinyağı ile kavurup,haşlama olarak tükeceğim.yanında ayran veya meyve suyu

evet efeeylul seninle aynı durumdayız.
Ben yemeyi çok seven diyet yapamayan kişilerdenim.
Yıllarca 57 kg.da sabittim ama evlendikten sonra hareketsizlikten kilo aldım.
Belirli bir diyet listesine uyamam ama dikkat etmeye çalışıcam ve hergün buraya yazıcam.
Tabi yarından sonra çünkü kahvaltıya davetliyim de:)

Aynen bende yemek yemek en sevdığım sey,bızde dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz
Bende evlendıkten sonra hareketsız kaldım ama spor yapıyorum
kurallarımızı okuduysan sadece sağlıklı olduğu ıcın bunlara dıkkat edıyoruz herhangı gunluk lıstemız yok yanı
yarın davetlı olduğun yerde fazla yememeye calıs hepsınden ye tadımlık olsun bugunun ısını yarına atmak doğru olmaz
Zararın neresınden dönsen kar cunku
Yarın yedıkelrın kalorısınu dusun ve belkı sırf o yedıklerını yakmak ıcın 1 hafta dıkkat edıceğin gunlere denk gelıcek ona göre dusunerek ye.

beni de ekleyin 7 ay oldu giysilerim zorlamamdan iz yapıyor artık 5-6 kg almışımdır hiçbir elbisem olmuyor eskisi gibi.. aslında sorunu biliyorum eşim eve çok geç geliyor akşam 10 gibi yemek yiyoruz beraber ben evlenmeden önce 6-7 gibi yerdim çok yememe rağmen bu kadar çok kg almamıştım:18:

Hosgeldın aramıza

esın gec gelsede sen ona bıtkı cayı ıcerek eslık edebılırsın,o saatte yedığın hersey yağ oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…