Kızlar benide aranıza alın 10 aylık evliyim 6 kg. aldım vermek istiyorum elbiselerim dar geliyo
merhabalar....
ben geldim,sabah ezogelim çorba (ekmeksz)
öğlen piknik köfte,yoğurt ve bir dilim ekmek.
bolca su tükettim yine sabahtan beri.
akşam da bi su bardağı kadar erişte makarnayı az zeytinyağı ile kavurup,haşlama olarak tükeceğim.yanında ayran veya meyve suyu
kızlar haftalık yarısma nasıl oluyor bana anlatırmısınız onu bende katılmak istiyorum :) ne kadar motive o kadar bye bye kilolar oluyor :)
makarna tarzı hamur ıslerını yoğurtla yememek lazımmıs.
kızlar haftalık yarısma nasıl oluyor bana anlatırmısınız onu bende katılmak istiyorum :) ne kadar motive o kadar bye bye kilolar oluyor :)
o zmn meyve suyu olur mu??:44:
boy: 1.70 cm.
kilo: 63 kg.
hedef: 55
anladım canım ben bardağının yarısını meyve suyu,diğer yarısını da su koyayım.azalır şekeri.Olur ama cok ıcmıyoruz ıcınde koruyucu ve seker olduğu ıcın benım canımc ektığınde vısne suyu tercıhımdır.Şekerı az eksı olmasından kaynaklı
anladım canım ben bardağının yarısını meyve suyu,diğer yarısını da su koyayım.azalır şekeri.
Doğru tespit cnm
evet efeeylul seninle aynı durumdayız.
Ben yemeyi çok seven diyet yapamayan kişilerdenim.
Yıllarca 57 kg.da sabittim ama evlendikten sonra hareketsizlikten kilo aldım.
Belirli bir diyet listesine uyamam ama dikkat etmeye çalışıcam ve hergün buraya yazıcam.
Tabi yarından sonra çünkü kahvaltıya davetliyim de:)
bende senin gibi 62'leri görebilecek miyim?68'de takılı aldım,67'i aç karnına bile göremiyorum.
beni de ekleyin 7 ay oldu giysilerim zorlamamdan iz yapıyor artık 5-6 kg almışımdır hiçbir elbisem olmuyor eskisi gibi.. aslında sorunu biliyorum eşim eve çok geç geliyor akşam 10 gibi yemek yiyoruz beraber ben evlenmeden önce 6-7 gibi yerdim çok yememe rağmen bu kadar çok kg almamıştım:18:
Kurallarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz PAZAR gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan) yesılcay ıcemeyenler doğadan 7 otlu besı bıyerde gibi caylar ıcebılırler
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Gunde maksımum 3 dılım ekmek yıyoruz aksam kesınlıkle ekmek tuketmıyoruz
ÖĞÜNLERIMIZ
SABAH
ARA
ÖĞLEN
ARA
AKSAM
ARA(bitki cayı,lıght yada yarım yağlı sut baska yook)
toplam:6 öğünle gunu bıtırıyoruz
NOT:Spordan önce turk kahvesı ıcmek sekersız(ağır ateste pişmiş olmalı cunku ıcındekı kafeın yok olmamalı) sporda yağları daha cok yakmamızı sağlıyacaktır.
Spordan sonra ıcılen sut ıse spor sırasında kaybettığımız kalsıyumu karsılamak ıcın cok yararlıdır.
ara öğünlerde meyve yerken yanında süt ıcmek meyvenın sekerını kalisuyumla beraber yok eder bu sekılde( bır ıssırık meyve bır yudum süt şeklınde)
yenı gelen arkadaslar
yas
boy
kilo
hedef
baslangıc tarıhı yazarlarsa tabloya eklıyecem
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.
HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.
SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır
BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor.
beni de ekleyin 7 ay oldu giysilerim zorlamamdan iz yapıyor artık 5-6 kg almışımdır hiçbir elbisem olmuyor eskisi gibi.. aslında sorunu biliyorum eşim eve çok geç geliyor akşam 10 gibi yemek yiyoruz beraber ben evlenmeden önce 6-7 gibi yerdim çok yememe rağmen bu kadar çok kg almamıştım:18:
kızlar ıstanbul yıkılıo frtına yagmus sımsek bı anda gunes vardı hava ne hale geldı korkunc:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?