• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bu sabaha gelince olmamasi gerek ama kahvaltiyi kacirdim, yalnizca kahve icebildim, kizimi futbola götürdüm
Öglen tonbalikli sandwic var menüde bol salatali

Bıseyler ye ama metabolızman calısmaya baslasın cevız falan at ağzına,öğlen menun guzelmiş Amerıcan pop staramıza selamlar söylersın:16:

OLUr olur guzel olur emınım.Evet taze kekık bı kac gunde yenmesse kararır.kurutsan kururmu yanı sıyah zeytın zeytın yağla yağlayıp kekık atabılırsın kararmısları bence bısey olmaz

Deniycem canim, bu arada ben bu hafta sonu fransaya gidiyorum misafirlige ne yeyip ne icicem onu düsünüyorum simdi, tatli falan olursa kacamak varmi:))

Deniycem canim, bu arada ben bu hafta sonu fransaya gidiyorum misafirlige ne yeyip ne icicem onu düsünüyorum simdi, tatli falan olursa kacamak varmi:))

Hafta sonu bır gun kacamak hakkın var ödul günü yani ama az az tadımlık ye lutfen.

1 fincan yeşilçay(şekersiz)
3 kasık yulaf ezmesi,2 kaşık yoğurt(yarım yağlı)
1 lt su

Anneannem kekiği zeytınyağlı kavanozda yapmadımı öyle poşetlemı götürdün.

selam kızlar lapa dıyetım dun bıttı

aksam 1 cay bardagı pırıncten lapa

we sınırsız salata yedım

sonrada erık yedım gece

sabah 2 dılım ekmek lıght
1 bucuk yumurta

kk peynır
5 zeytın
domates salatalık maydanoz

we sınırsız salata yedım

sonrada erık yedım gece

1 bucuk yumurta

kk peynır
5 zeytın

Slm cnm lapa diyeti,n cok bile sürdü:9:
kahvaltın super olmus

Bir tabak taze fasulye
2 kasık yarım yağlı yoğurt
Bir küçük kase salata
Bugunluk bu kadar ıyı aksamlar kızlarrrr:16:16:

Kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 kuru erik yedım(sindirim için)st(8.30 da)
Üstune bır büyük bardak ılık su içtim
Yarım saat sonra kahvaltımda;
1 orta boy domates
bol maydonoz,dereotu
1 kucuk boy salatalık
1 kk lıght beyaz peynır
3 sıyah zeytın(tuzsuz)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan az şekerlı çay

1 fincan yeşilçay(şekersiz)
3 kasık yulaf ezmesi,2 kaşık yoğurt(yarım yağlı)
1 lt su

Slm cnm lapa diyeti,n cok bile sürdü:9:
kahvaltın super olmus

canım sende cok ıyı gıdıyorsun :38:

bugunde sanırım kabak yemegı yapıcam bıde kıymalı borek
ama ben yemıcem:20:

Kabak yemeğini sen böreğini eşin yer tamamdır.ıyı fıkır.BU hafta cok alısverıs yaptım ama kabak ıspanak falan sebze alamadım artık gelcek hafta alırım kabak çok severım ıkı tabak yesen 60 kalorı doyurucu hemde.
Ben aksama ızgara tavuk ve meyhane pilavı yapıcam yanında salata.Sadece tavuk ızgara salata yerım.

we sınırsız salata yedım

sonrada erık yedım gece

1 bucuk yumurta

kk peynır
5 zeytın
7511 cım bu hafta yarıstayız ama ben hıc havamda degılım regl dan dolayı hatta kılom artı cıkarsa sasmam yanı:(::(:( :26:

kızdım kendıme ama reglbu cok sukur kı oluyoruzzdegılmı??*

ama spor ve yemeye ozen gosterıyorummmmm

Saol cnm:38:
Kabak yemeğini sen yersın böreğini de eşin yer tamamdır iyi fikir.Bu hafta cok fazla sebze alamadım o kadar alısverıs yaptım zaman da kalmadı.BU hafta bol sebze alıp gelecek hafta bol kabak ıspanak falan yapmayı düşünüyorum.Kabağı cok severım ıkı tabak ye 60 kalor falan hem doyurucu.
Bende aksama Izgara tavuk domates bıber,yanında meyhane pilavı salata yapıcam.Salata ve tavuk yerım tabı ben:18:

sabah6,5 da kalktım sohbetım vardı 10 da gelecekler ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmak ıstedım:

07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay

ara:1kucuk kase mısır gevregi

öglen 1 tabak madımak yemegi üstünede 3kasık yogurt 1kucuk parca yufka ekmegi

aksam bellı degıl kısmet bakalım:)

malum yarıs var bu hafta:)

sımdıde leslıe yapacagım ınsl

Kabak yemeğini sen böreğini eşin yer tamamdır.ıyı fıkır.BU hafta cok alısverıs yaptım ama kabak ıspanak falan sebze alamadım artık gelcek hafta alırım kabak çok severım ıkı tabak yesen 60 kalorı doyurucu hemde.
Ben aksama ızgara tavuk ve meyhane pilavı yapıcam yanında salata.Sadece tavuk ızgara salata yerım.

super ben nedense proteyınlerı cok masum goruyorum yanı ızgara tavuk falan bana cok masum gelıo...afıyet olsın canm kabak yemegı ıcın haklısın cok haff bısı o yuzden tok tutmuyor pek...:):52:

7511 cım bu hafta yarıstayız ama ben hıc havamda degılım regl dan dolayı hatta kılom artı cıkarsa sasmam yanı:(::(:( :26:

kızdım kendıme ama reglbu cok sukur kı oluyoruzzdegılmı??*

ama spor ve yemeye ozen gosterıyorummmmm

ah canım gercekten regl allahın bız kadınlara bır lutfu ınan buna 40 gun olmamıstım gecen yıllarda o halımı sana anlatamam pıslık ıcındeymısım gbı gelıodu sankı ıcım dolu

ayrıca regl de metabolızma hızı artıyor ve daha kolay kılo werebılıyorsun spor cok ıyı gelır maydanoz suyu ıc bak odem atıyor

bu arad benmde bu hafta hıc tadım yok esıme bagrdım sabahta sınırım cok tepemde ısteksızlık var hep herseye karsı

sabah6,5 da kalktım sohbetım vardı 10 da gelecekler ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmak ıstedım:

su madımagı annem bızım oralarda cok olur derdı sen nerdesın sekerım yoksa hemserımıyız anne tarafından ehehehe

mısr gevregı nesfıttır umarımmmmm

Menün cok iyi olmuş suzancım regl dönemınde spor cok faydalı normale göre daha fazla kalorı harcıyoruz

Son düzenleme:
super ben nedense proteyınlerı cok masum goruyorum yanı ızgara tavuk falan bana cok masum gelıo...afıyet olsın canm kabak yemegı ıcın haklısın cok haff bısı o yuzden tok tutmuyor pek...:):52:

ah canım gercekten regl allahın bız kadınlara bır lutfu ınan buna 40 gun olmamıstım gecen yıllarda o halımı sana anlatamam pıslık ıcındeymısım gbı gelıodu sankı ıcım dolu

ayrıca regl de metabolızma hızı artıyor ve daha kolay kılo werebılıyorsun spor cok ıyı gelır maydanoz suyu ıc bak odem atıyor

bu arad benmde bu hafta hıc tadım yok esıme bagrdım sabahta sınırım cok tepemde ısteksızlık var hep herseye karsı

Sakin ol cnm eşinin sucu ne hem regl de değilsin.sanırım senın tatile ihtiyacın var:34:

Bır saat aralıkla 2 tabak ye bısey olmaz ki doyarsın cnm yanında tursu falan salata .

Son düzenleme:
Sakin ol cnm eşinin sucu ne hem regl de değilsin.sanırım senın tatile ihtiyacın var:34:

sorma bebegım cok sınırlerım yıprandı ıs sorunlarından dolayı esıme sardım bu ara resmen kactı ewden valla az once

bana her sey batıo su ara

regl yaklasıo sanırım bu ay tarıh atmadım o yuzden unuttum ama yakın sanırım

sorma bebegım cok sınırlerım yıprandı ıs sorunlarından dolayı esıme sardım bu ara resmen kactı ewden valla az once

bana her sey batıo su ara

regl yaklasıo sanırım bu ay tarıh atmadım o yuzden unuttum ama yakın sanırım

Daha olması lazım sankii bende cok biliyormusum ki:9: tarihini bende yazmadım bir yere,gecmıste buraya yazdıysan bulabılırsın.Yınede sakin olmaya bak herkesın ceşitli ceşitli sorunları oluyor benımde var ama kendımı telkin etmeye calısıyorum bıraz bıraz. kocişini evden kacırma yazık huzur önemlii cnm

Daha olması lazım sankii bende cok biliyormusum ki:9: tarihini bende yazmadım bir yere,gecmıste buraya yazdıysan bulabılırsın.Yınede sakin olmaya bak herkesın ceşitli ceşitli sorunları oluyor benımde var ama kendımı telkin etmeye calısıyorum bıraz bıraz. kocişini evden kacırma yazık huzur önemlii cnm

pöffff valla alew fıskırıo gozlerımden resmen neyse bnde sakın olmayı ogrenmelıyım

pöffff valla alew fıskırıo gozlerımden resmen neyse bnde sakın olmayı ogrenmelıyım

Bencede cnm relax ol,ben cok takarım kafaya gece gunduz kendım yıpranıyorum ama böyle ıste umursamaz rahat olanlara imenıyorum ama öyle olmak lazım hayatta bazen.:16:

Back