Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sabah:
2 dılım cavdar ekmek
1 kk lıght peynır
1 yumurta beyazı
2 fıncan az sekerlı cay
öğlen:bır kucuk tabak mercımeklı köfte
ara:turk kahvesı bır ıssırık cıkolata(kızmayın cıklotama ısvıcreden getırdı dayım)kalorısıne baktım dusuk
aksam yıne bır kac mercımek köfte yerım fazla ıstahım yok

menum:)

sabah 7 de 1bardak su

saah11:30 da-1dılım kepek ekmegı sekersız yesıl cay-1-2parca salatalık-yarımkıbrıt kutusu peynır-1 tane cok az yagda teflonda bıber cevırmesı
ara00-13:00 arası yarımlt su ile 1 st temıslık(öldum ter ıcınde kaldım ama)
sonra saat20 gece cıktım evden hafıf yagmur altında tempolu 40 dk kadar yurudum sonra alısverıs yaptım marke servısııle eve geldım yemek yaptım
sonra kostur kostur grumcelere gectım yemek bıraktım,sonra
3 baget tavuk teflonda cız bız
1 dolu kase salata
1 dılım kepek ekmek
1 bardak su ıle yedım ohhhpekte guseldi:)
sımdıde burdayım ama ıyı yoruldum yaaa

aksam karnıbaharve sarımsaklı sos yıyecegımmmm hehehhe

kısmetse aksama dogru dayuruyus yapacagım ınsl.
icilen su mıktarı:1 ltoldu su ana kadar

maasallah canımmm

slm kızlar bugün meyva günü yeşil elmayla başladım bakalım ,ayrıca regl oldum rahatladım yaaaa insin şu şişlikler artık....

gebe degılsem darısı basıma hehehe

canım bende nısanlıyken kullanmıstımhalsızlık bulantı yaptı dı evt markadanmı nedendır ole mıs gercı artık hıc bırını kullanmıyorum ama:)

cok ıyı hareket etmıssın ama su ekmegı sadce sabah ye aksam oglen yeme...

of mercımek kofte hastasıyım ya afıyet olsun ondan bısı olmaz sanırsam cici cici... cıcı mama

bende 30 dk jıllıan 20 dk yuruyus yaptım hıc canm ıstemesede bugun bı morlasızım

depresyon gıbı

sut ıctım pesıne sımdıe bıraz dınlenıcem yemek yapıcam falan bı tane dunden baget kaldı acıkırsam onu yerım aksamda
4 ızgara kofte 2 3 kasık pıyaz yerım

Son düzenleyen: Moderatör:

gayet ıyı cnm

saol canım benım salca var bıraz o ıste bulgur mercımek faydalı

ekmek ama toplamda 2 dılım oluyor gun boyu:))

gayet ıyı cnm

saol canım benım salca var bıraz o ıste bulgur mercımek faydalı

sagolasınnn canımmmm

neyse aksam 17:00 de cıktım st 18:10 gıbı eve geldım tempolu yuruyus ve braberınde yarım st e yakın spor aletlerıyle hasır nesırdım:):)
aksam yemektede sadece karnıbahar ve yugrt sosu yıyecegımmm yarında doktor da ısım var kostur kostur yuruyerek bayagı yer katedecegımmmm
inşl...

kızlar slm

tartıldım 54.1 çıktım, ama sevinemedim çünkü bronşit olmuşum, durumum pek iyi değil. öksürüğüm boğulurcasına devam ediyor, bazen nefes alamıyorum, burnum zaten hiç durmuyor.

birsürü ilaç verdi dr, ek olarakta pekmezler tereyağları saf ballara başladım.

önümüzdeki 1 hafta 10 gün diyet olayını askıya alıyorum, istemedende olsa mecburum, toparlanamıyorum malesef.

elimden geldiğince ölçüyü kaçırmıycam ama ek olarak alacağım besinler diyet dışı olacak mecbur.

Slm cnm cok gecmıs olsundıkkat et kendıne sana ıyı gelecek seyler tuket tereyağ harıc tabı bal pekmez faydalı tabı ama yağın hıc bır faydası yok. iyileşmenı beklıyoruz

ay canm gecmıs olsunnn yaaa dıkkat et once saglık

bu arada aksam 5 kofte bıde baya bı pıyaz yedım dedım 4 kasık falan yerım ama 6 7 kasık olmustr sanırım

ınslcnm sonunda dunkı ogleyınkı menuyu fotosunu atıyorum bakkkk

gecmıs olsun canım...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 406404

gecmıs olsun canım...

kızlarrraksam yürüyüşünden sonra bırazgec oldu ama yemek stm ama(19:30 gibi)
1 dolu tabak ıcınde patates(haslanmıs)yogurt ustunede ohhhne gusel yedım(eşimgülüyooo)
sonrada 2 galate kepeklii-bıraz kuru kayısı wc sorunda bugunlerde
sonra 21:00 gibi sekersız yesılcay
bu kadar....

aksam yeme patates en azından gunduz hadı bakalım bu seferlık olsun.onun dısı ıyı

ah bu hafta 55 ı gorsem sanmıorm pek ama

ben sanıyorum göruceksın

Herkese selam

Ya ben iki gündür kacamak yapiyorum Sonra yazmaya utaniyorum

Dün cikolatali hamurlu bi tatli yedim 1 tane onla beraber birazda ceviz yedim diye kendimi cezalandirdim. Aksam 1 elma ve 1 süt ile gecistirecektim ki esim kasarli pide getirmis bana. E tabi afiyetle yedim :44: Ama sabah postanede isim vardi gec acilacakmis cikmisken yürüyüs yapayim demistim 1 saat yürüdüm, sonra eve geldim 1,5 saat temizlik yaptim. Evde ne kadar ahsap varsa hepsini sildim, masa, kapi, dolap epey spor oldu bana. Aksam da kasarli pideyi yiyince dedim en iyisi bir de leslie yapayim 3 mil olani actim ama 2 milini yapabildim yeterince yorulmustum zaten. Neyse dün böyle affetmis oldum kendimi

Bugün yine kendimi tutamayip o cikolatali tatlidan yedim hatta yaninda cevizde yedim ikisini birlikte cok seviyorum. Regl olmak üzereyim sanirim ondan tutamiyorum kendimi. 20dk zumba yaptim bol yesil cay ictim, salata yedim bugün. Yarin cozutmayi düsünmüyorum insallah

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun pekmez iyi geliyo baoğaz ağrısına öksürüğe.

Eki Görüntüle 406404

dolmalar falan ohh ohh

Yazmaya utaniyorum diyip hepsini bir bir yazmisim cok piskinim

canım yediklerini yinede yaz dönem dönem bende de oluyor yazınnca ne kadarda çok yemişim diyorum daha dikkatli oluyorum yada olmaya çalışıyorum diyelim

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

dün akşam misafir vardı çok yedim :26:

yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2-3 kaşık et sote
salata

sabah
sade omlet
2 siyah zeytin
salatalık
şekersiz çay (bitek doğru yaptığım bu galiba 10 yıldan fazladır şekersiz içiyorum)

1 küp şeker 20 kalori

esımınkını kızartıorum kendımınkını közlüyorum tatlım. gercı artık ona karnıyarık denmıo alınazıkmiş gibi oluo ama sevıorum yani közlenmiş halini :)))

canım cok gecmıs olsun. herseyın bası saglık... dikkat et kendıne.. Rabbim acil şifalar versın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…