sabah:
2 dılım cavdar ekmek
1 kk lıght peynır
1 yumurta beyazı
2 fıncan az sekerlı cay
öğlen:bır kucuk tabak mercımeklı köfte
ara:turk kahvesı bır ıssırık cıkolata(kızmayın cıklotama ısvıcreden getırdı dayım)kalorısıne baktım dusuk
aksam yıne bır kac mercımek köfte yerım fazla ıstahım yok
slm kızlar bugün meyva günü yeşil elmayla başladım bakalım ,ayrıca regl oldum rahatladım yaaaa insin şu şişlikler artık....
selam kızlar
dun aksam yemegımı yazamadım.
bıtane mınnak patlıcanla yaptıgım karnıyarık (mıdemde karnıyarıgın k si bile kalmadı aksam gercı ya neyse)
dun patlıcan gunuydu resmen yaaoglen kozlenmısı aksam karnıyarıgı :)
patlıcanın en sevdıgım hali közlenmiş hali
hergun her ogun yıyebılırım yanı o derece :)
mıcrogynon dıye bı hapa basladım kızlar (dogum kontrol hapı) 4-5 kişiden cok iyi, en zararsızı, en rahatı dıye duyaraktan aldım doktorada danısarak.. dun aksamdan berı kac kere ıstıfrag ettim hatırlamıorum ölücem yani o derece. 1 hafta devam edıcem sureklı aynı etkıyı yaparsa bırakıcam hapı. regl oldugum ıcın zaten sureklı basım agrıo mıdem kötü. hap ustune tüy dikti yani...
sabah mıdemı bastırsın dıye 3 lokma ekmekle peynır yedım azıcık.
15-20 dk sonra k flakes yedım.
ne yedıysem hıc bısey yok mıdemde kızlar bomboşşşş
midem çok kötüydü.
demınde pıtırcıga patates kızarttım. almış patateslerı getırdı bana "mama" dıo. acıkmış onu yapıcakmısım
ondan 3-5 tane tırtıkladım. işin garibi patates mıdeme cok ıyı geldi :))))
mıdem bulanmıo yedıkten sonra
menum:)
sabah 7 de 1bardak su
saah11:30 da-1dılım kepek ekmegı sekersız yesıl cay-1-2parca salatalık-yarımkıbrıt kutusu peynır-1 tane cok az yagda teflonda bıber cevırmesı
ara00-13:00 arası yarımlt su ile 1 st temıslık(öldum ter ıcınde kaldım ama)
sonra saat20 gece cıktım evden hafıf yagmur altında tempolu 40 dk kadar yurudum sonra alısverıs yaptım marke servısııle eve geldım yemek yaptım
sonra kostur kostur grumcelere gectım yemek bıraktım,sonra
3 baget tavuk teflonda cız bız
1 dolu kase salata
1 dılım kepek ekmek
1 bardak su ıle yedım ohhhpekte guseldi:)
sımdıde burdayım ama ıyı yoruldum yaaa
aksam karnıbaharve sarımsaklı sos yıyecegımmmm hehehhe
kısmetse aksama dogru dayuruyus yapacagım ınsl.
icilen su mıktarı:1 ltoldu su ana kadar
sabah:
2 dılım cavdar ekmek
1 kk lıght peynır
1 yumurta beyazı
2 fıncan az sekerlı cay
öğlen:bır kucuk tabak mercımeklı köfte
ara:turk kahvesı bır ıssırık cıkolata(kızmayın cıklotama ısvıcreden getırdı dayım)kalorısıne baktım dusuk
aksam yıne bır kac mercımek köfte yerım fazla ıstahım yok
menum:)
sabah 7 de 1bardak su
saah11:30 da-1dılım kepek ekmegı sekersız yesıl cay-1-2parca salatalık-yarımkıbrıt kutusu peynır-1 tane cok az yagda teflonda bıber cevırmesı
ara00-13:00 arası yarımlt su ile 1 st temıslık(öldum ter ıcınde kaldım ama)
sonra saat20 gece cıktım evden hafıf yagmur altında tempolu 40 dk kadar yurudum sonra alısverıs yaptım marke servısııle eve geldım yemek yaptım
sonra kostur kostur grumcelere gectım yemek bıraktım,sonra
3 baget tavuk teflonda cız bız
1 dolu kase salata
1 dılım kepek ekmek
1 bardak su ıle yedım ohhhpekte guseldi:)
sımdıde burdayım ama ıyı yoruldum yaaa
aksam karnıbaharve sarımsaklı sos yıyecegımmmm hehehhe
kısmetse aksama dogru dayuruyus yapacagım ınsl.
icilen su mıktarı:1 ltoldu su ana kadar
cok ıyı hareket etmıssın ama su ekmegı sadce sabah ye aksam oglen yeme...
of mercımek kofte hastasıyım ya afıyet olsun ondan bısı olmaz sanırsam cici cici... cıcı mama
bende 30 dk jıllıan 20 dk yuruyus yaptım hıc canm ıstemesede bugun bı morlasızım
depresyon gıbı
sut ıctım pesıne sımdıe bıraz dınlenıcem yemek yapıcam falan bı tane dunden baget kaldı acıkırsam onu yerım aksamda
4 ızgara kofte 2 3 kasık pıyaz yerım
cok ıyı hareket etmıssın ama su ekmegı sadce sabah ye aksam oglen yeme...
of mercımek kofte hastasıyım ya afıyet olsun ondan bısı olmaz sanırsam cici cici... cıcı mama
bende 30 dk jıllıan 20 dk yuruyus yaptım hıc canm ıstemesede bugun bı morlasızım
depresyon gıbı
sut ıctım pesıne sımdıe bıraz dınlenıcem yemek yapıcam falan bı tane dunden baget kaldı acıkırsam onu yerım aksamda
4 ızgara kofte 2 3 kasık pıyaz yerım
gayet ıyı cnm
saol canım benım salca var bıraz o ıste bulgur mercımek faydalı
kızlar slm
tartıldım 54.1 çıktım, ama sevinemedim çünkü bronşit olmuşum, durumum pek iyi değil.öksürüğüm boğulurcasına devam ediyor, bazen nefes alamıyorum, burnum zaten hiç durmuyor.
birsürü ilaç verdi dr, ek olarakta pekmezler tereyağları saf ballara başladım.
önümüzdeki 1 hafta 10 gün diyet olayını askıya alıyorum, istemedende olsa mecburum, toparlanamıyorum malesef.
elimden geldiğince ölçüyü kaçırmıycam ama ek olarak alacağım besinler diyet dışı olacak mecbur.
kızlar slm
tartıldım 54.1 çıktım, ama sevinemedim çünkü bronşit olmuşum, durumum pek iyi değil.öksürüğüm boğulurcasına devam ediyor, bazen nefes alamıyorum, burnum zaten hiç durmuyor.
önümüzdeki 1 hafta 10 gün diyet olayını askıya alıyorum, istemedende olsa mecburum, toparlanamıyorum malesef.
elimden geldiğince ölçüyü kaçırmıycam ama ek olarak alacağım besinler diyet dışı olacak mecbur.
ay canm gecmıs olsunnn yaaa dıkkat et once saglık
bu arada aksam 5 kofte bıde baya bı pıyaz yedım dedım 4 kasık falan yerım ama 6 7 kasık olmustr sanırım
ınslcnm sonunda dunkı ogleyınkı menuyu fotosunu atıyorum bakkkksalatanın fotosunu merak ettim
bizimde kadıköyde gittiğimiz bir yer var eşimle açık menü salata ne var ne yoksa alıyorum sonra midem ağrıyor aç gözlüyüm herhalde
canım hayırlısını istese her zaman Allahtan bekleyip ay sonu hüsrana uğrayan çok var inşallah hamilesindir.
bende bu ay çok istedim olmadı şimdi özel sebeplerden dolayı çocuk isteyip istemediğimi bile bilmiyorum hakkımızdan hayırlısı:26:
gecmıs olsun canım...kızlar slm
Eki Görüntüle 406404
ınslcnm sonunda dunkı ogleyınkı menuyu fotosunu atıyorum bakkkk
gecmıs olsun canım...
Sporunu yapıyosun canım bısey olmaz
kızlarrraksam yürüyüşünden sonra bırazgec oldu ama yemek stm ama(19:30 gibi)
1 dolu tabak ıcınde patates(haslanmıs)yogurt ustunede ohhhne gusel yedım(eşimgülüyooo)
sonrada 2 galate kepeklii-bıraz kuru kayısı wc sorunda bugunlerde
sonra 21:00 gibi sekersız yesılcay
bu kadar....
ah bu hafta 55 ı gorsem sanmıorm pek ama
kızlar slm
Eki Görüntüle 406404
ınslcnm sonunda dunkı ogleyınkı menuyu fotosunu atıyorum bakkkk
Herkese selam
Ya ben iki gündür kacamak yapiyorumSonra yazmaya utaniyorum
Dün cikolatali hamurlu bi tatli yedim 1 tane onla beraber birazda ceviz yedim diye kendimi cezalandirdim. Aksam 1 elma ve 1 süt ile gecistirecektim ki esim kasarli pide getirmis bana. E tabi afiyetle yedim :44: Ama sabah postanede isim vardi gec acilacakmis cikmisken yürüyüs yapayim demistim 1 saat yürüdüm, sonra eve geldim 1,5 saat temizlik yaptim. Evde ne kadar ahsap varsa hepsini sildim, masa, kapi, dolap epey spor oldu bana. Aksam da kasarli pideyi yiyince dedim en iyisi bir de leslie yapayim 3 mil olani actim ama 2 milini yapabildim yeterince yorulmustum zaten. Neyse dün böyle affetmis oldum kendimi
Bugün yine kendimi tutamayip o cikolatali tatlidan yedimhatta yaninda cevizde yedim ikisini birlikte cok seviyorum. Regl olmak üzereyim sanirim ondan tutamiyorum kendimi. 20dk zumba yaptim bol yesil cay ictim, salata yedim bugün. Yarin cozutmayi düsünmüyorum insallah
Yazmaya utaniyorum diyip hepsini bir bir yazmisim cok piskinim
esımınkını kızartıorum kendımınkını közlüyorum tatlım. gercı artık ona karnıyarık denmıo alınazıkmiş gibi oluo ama sevıorum yani közlenmiş halini :)))mınnak cım karnıyarıgı kızartmadan yapıosun dımı ben dıyette degılken bıle haslayarak yapardım sonra fırına atardım sende ole yap
kozlemesı zaten super hemde masum bnde bugun yarın yemek ıcın zeytın yaglı patlıcan yemegı yapıcam
canım cok gecmıs olsun. herseyın bası saglık... dikkat et kendıne.. Rabbim acil şifalar versın inşaAllahkızlar slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?