• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

esım hala gelmedı aclıktan geverıodum 2 salatalık yıkadım yıorum

aksam zaytın yaglı patlıcan 4 5 kasık( oglen tadına baktım super olmustu ınsallh abartmam) sarımsaklı ygrtlu dereotu yıcııım bıde

sonrasına allah kerim

aksam zaytın yaglı patlıcan 4 5 kasık( oglen tadına baktım super olmustu ınsallh abartmam) sarımsaklı ygrtlu dereotu yıcııım bıde

sonrasına allah kerim

ben eşimi beklersem oooooooo aksam 7,5 dagelıyoryemek st gecıyor artık ayrı yıyoruz bız yoksa duzenım bosulyor tavsıye ederım canım yaaa

ayrıca altın cılek kapsulu zayıflatıyor dıye hatırlıyorum unluler fılan reklam vermıstı v lerdeamanet bırsey bılmıyorummmm hepsibos bunu bırkez daha anladımtek zayıflama az yeme ve sporrrr

sabah:06:30 da 1 bardak suyumu ıctımmm(eşimi işe yollarken)3 adet kayısımı yedım(bagırsakları supercalıstırıyo)

sonra:09:00 da kalktım tekrar:kahvaltımı yaptım

1dılım cavdar ekmegı-1kucuk bardak sekersız cay-1domates,1bıber(teflonda cızbızazyagile)-2-3dılım salatalık-1kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır.-2 adet kayısı cekırdegı(recelın ıcınden)

ilac ıctım(progestoron)
suyumu aldım pc basına gectım bırazdanda leslie ıle spor yapacagım....

bu ardaa kadın dogumcum ılacverdı regl olmasııcın ve karnım davul......

Bende tam birşeyler yapmaya başlamıştım tartının pili bitti sanırım, ekranında hiç birşey görünmüyor. Yine saldım çayıra Mevlam kayıra moduna girdim bende :37:

dun aksam yemegımı yedıkten sonra ılerı saatlrde pudıng sonra 12 de esıme eslık edım dıe 4 5 kasık pılav karpuz sonra magnum mını yedım offff cok pısmanım ya

kahvaltım fıks herzamankı gbı ama dun yedıklerım yıne batrdım of

dun aksam yemegımı yedıkten sonra ılerı saatlrde pudıng sonra 12 de esıme eslık edım dıe 4 5 kasık pılav karpuz sonra magnum mını yedım offff cok pısmanım ya

off bak ya, ben de esimin yüzünden yiyorum. Dün esimin izin günüydü, disari cikacaktik dondurma almis :( dedim sabote ediyosun beni olmaz ki böyle. Neyse gezmeye gittik dag yürüyüsü falan yaptik dondurmayi erittik :27: Esim izinli diye aksam icinde yaprak sarma yapmistim, bir kac tane yerim diye düsünüyodum ama cok yedim. Leslie yaptim bir de aksam. Ama bugün karnim davul dün regl oldum. Simdi yeniden baslamam lazim :1: Tekrar eski gazla girismeliyim bu rejim isine uzadikca bunaltiyo cünkü. 1 haftalik emegi 1 günde hic ettim nerdeyse :43:

sabah:06:30 da 1 bardak suyumu ıctımmm(eşimi işe yollarken)3 adet kayısımı yedım(bagırsakları supercalıstırıyo)

1dılım cavdar ekmegı-1kucuk bardak sekersız cay-1domates,1bıber(teflonda cızbızazyagile)-2-3dılım salatalık-1kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır.-2 adet kayısı cekırdegı(recelın ıcınden)

ilac ıctım(progestoron)

ara ---olarak st.12:00de yarım peynırlı borek(dun komsu getırmıstı)2-3dılım salatalık-su

öglen---teflon da tavuk gogsunu cız bız yaptım su ıle onu yedım

sımdıdeyürüyüşe cıkıyorum gorusuruzzz[/QUOTE]

40 dkyürüyüş sonu eve geldim canlar komsuda
ara---nıyetine:3 tuzlu çucuk kraker(kalın)1 bardak büyük su esliginde tabiii sonra1küçük elma yedimm ögle menusunde ekmek olayınca cokacıktıgımı hıssettımm yaaa

ve regl sancılarım baslaıdgı ıcın spor u tam yapmadım ne olur ne olmazdıye abartmadım

canım yarıntartı gunu ne yapıyorsun senn dıkkt ettt bol spor ve yuruyuşle bugun telefı et onlarııı yoksa tartı yusune gulmez sonraa hee

Bende tam birşeyler yapmaya başlamıştım tartının pili bitti sanırım, ekranında hiç birşey görünmüyor. Yine saldım çayıra Mevlam kayıra moduna girdim bende :37:

olmazzzzzzzzz tartı gunu yarın salma kendını sakınnn arkadasımm....

canım yarıntartı gunu ne yapıyorsun senn dıkkt ettt bol spor ve yuruyuşle bugun telefı et onlarııı yoksa tartı yusune gulmez sonraa hee

ya ben ıyıce saldım nolcak bole

off bak ya, ben de esimin yüzünden yiyorum. Dün esimin izin günüydü, disari cikacaktik dondurma almis :( dedim sabote ediyosun beni olmaz ki böyle. Neyse gezmeye gittik dag yürüyüsü falan yaptik dondurmayi erittik :27: Esim izinli diye aksam icinde yaprak sarma yapmistim, bir kac tane yerim diye düsünüyodum ama cok yedim. Leslie yaptim bir de aksam. Ama bugün karnim davul dün regl oldum. Simdi yeniden baslamam lazim :1: Tekrar eski gazla girismeliyim bu rejim isine uzadikca bunaltiyo cünkü. 1 haftalik emegi 1 günde hic ettim nerdeyse :43:

sanırım uzadıkca dırenc kalmıyo ya 40 gunmu oldu ne son 10 gundr hıc ıyı gtmıo dıyetım napıcaz

sanırım uzadıkca dırenc kalmıyo ya 40 gunmu oldu ne son 10 gundr hıc ıyı gtmıo dıyetım napıcaz

Pii yarin tarti günü mü yandik desene :52:

Benim daha uzun oldu bir de öncesinde Dukan var cok biktim artik. Ama iyi gidiyordum da regl belirtilerim beni kendimden geciriyor, her seyden yemek istiyorum :50: Neyseki oldumda kurtuldum 1-2 güne bir seyim kalmaz. Düzene sokarim yine. Bir kere ipin ucu kactimi toparlamak zor oluyor anlayabiliyorum seni. Ama ne yapip edip basarmamiz lazim yoksa eylülde kardesimin dügününe kilolu gitmek zorunda kalicam :27:

Benim daha uzun oldu bir de öncesinde Dukan var cok biktim artik. Ama iyi gidiyordum da regl belirtilerim beni kendimden geciriyor, her seyden yemek istiyorum :50: Neyseki oldumda kurtuldum 1-2 güne bir seyim kalmaz. Düzene sokarim yine. Bir kere ipin ucu kactimi toparlamak zor oluyor anlayabiliyorum seni. Ama ne yapip edip basarmamiz lazim yoksa eylülde kardesimin dügününe kilolu gitmek zorunda kalicam :27:

basarcaz tekrar toplanıcaz elbet bnmde regl bugun bıttı

ara
çilek

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim karışık tahıllı ekme

bu akşamda ıspanak yesek iyi olacak.

bence ıyı değil mukemmel

Haklisin canim yazayim, yazayim da kendime yaptigim kötülügü göreyim :27:

Regl olcam ondan sanirim irademe yenik düsünüyorum :1:

2 Mayis

Kahvalti : 1 bardak süt
Kacamak : 1adet cikolatali hamurlu tatli kalorisini bilmiyorum bunun bilsem daha iyi olacak aslinda yaninda da ceviz yedim biraz :35:
Aralarda yesil cay icip kendimi cezalandirdigim icin 1bardak sütle birlikte 1 elma yedim, sonra esim kasarli pide getirmis bir de kasarli pide yedim.

1 saat yürüyüs, 1,5 saat agir temizlik, 30dk leslie yaptim o gün toplamda, ertesi gün kilom sabitti :56::56:

3 Mayis
kahvalti : 1 bardak süt
Ara : Yesil cay

Kacamak yine o tatli :20: ve ceviz

Zumba 30dk

aksam : bol salata
yatmadan yesil cay ve birazcik egzersiz

4 Mayis :
Allahiiiimmmm biri beni durdursun
Kahvalti : 2dilim peynir, 6-8 adet siyah zeytin, yarim domates, ceyrek salatalik veeeee 1 dilim nutella sürülmüs ekmek :26:

Simdi yesil cayimi iciyorum, bugün benim icin hareketli olacak ve kilomda da biraz artis var lakin gögüs ve karnim sis durumda umarim regl sonrasi eski kiloma dönerim zaten kacamagi da birakmis olurum.

Hepinize boooooooooooooooll eksiler dilerim

canım tum bıldırım yapmıssın tesekurler sanırım su kakolu ve cevız olayı bıtırmıs eğer dayanamıyosan bunu yapmamanı tavsıye edıyorum sırf kalorı

slm kızlar

yumurta yoğurt ve ayran yarın bitiyo bu diyet ne olacak bakalım...

sabırsızlıkla kac kılo verceğini beklıyorum

3 kasık kadar zeytınyaglı patlıcan
1 fırın baget
2 kasık ypgurt

sımıde yesıl cay ıcıorm

spor 30 dk jıllıan 20 dk yuruyus sonrasında 1 bardak lıght sut

herzamankı gibi super

cay dan sonra
vıdeo dan spor yaptım
ara:4 altın cılek ve 1 kucuk salatalık
sonra fırına gıttım kıymalı yaptırdım
st:17:00 az oncede 4 küçük parca afıyetle yadımm
kıyagım kendıme:))

eşimpc basına gecıyor yarın gorusuruzzzz kızlarr erken yatacagım bügün belkıdemısafır gelır:)

super

ara elma

aksama pudıng yaptım umarım yemeden dayanabılırımEki Görüntüle 407122

muhtesem gözukuyor neylı pudıng böyle kokteyl gibi

sonrasına allah kerim

super canım

ilac ıctım(progestoron)

ıstıkrarlı gidiyosun

bu olmadı lutfen tartı bahane değil tartılma ama dıkkat et haftaya pil alırsın

canım pudıng uzerıne magnum fazla olmus ama sporuna sayarsın

önumuzdeki hafta daha az yersın olur bıter

ara ---olarak st.12:00de yarım peynırlı borek(dun komsu getırmıstı)2-3dılım salatalık-su

sımdıdeyürüyüşe cıkıyorum gorusuruzzz

ara---nıyetine:3 tuzlu çucuk kraker(kalın)1 bardak büyük su esliginde tabiii sonra1küçük elma yedimm ögle menusunde ekmek olayınca cokacıktıgımı hıssettımm yaaa

ve regl sancılarım baslaıdgı ıcın spor u tam yapmadım ne olur ne olmazdıye abartmadım[/QUOTE]

valla super gıdıyosun suzan bu aralar cok ıradelısın

ben de saldım canım az kaldı evıme gıdınce sıkıyoruz kemerlerı

eylule cok var verırsın canım

ara elma
spor 30 dk jıllıan
light süt

super mankenn

dun aksam:ıkı kasık humus,tavuklu corba,tek lokmalık börek
1 magnum yarısı(diğer yarısını 8 aylık kuzenım yedı yuttu:1:)
bu sabah:iştahım yoktu cok az yedım yazıyım
1 dılım kızarmıs cok tahıllı ekmek
1 kk köy peynırı
2 fıncan az sekerlı cay
ara:1 fıncan sekersız turk kahvesı ,1 ıssırık cıkolata
öğlen aksam:öğleden sonra kahvaltı tarzı atıstırdım:1 dılım kızarmıs cavdar ekmek,ceyrek sımıt,1kk peynır,2 fıncan cay

ara elma
spor 30 dk jıllıan
light süt

jilian in level1 olan videosuna baktim, dün aksam bir kismini yapayim dedim bugün kollarim dehset agriyor. Sen ne zamandir yapiyorsun onu?

dun aksam:ıkı kasık humus,tavuklu corba,tek lokmalık börek
1 magnum yarısı(diğer yarısını 8 aylık kuzenım yedı yuttu:1:)
bu sabah:iştahım yoktu cok az yedım yazıyım
1 dılım kızarmıs cok tahıllı ekmek
1 kk köy peynırı
2 fıncan az sekerlı cay
ara:1 fıncan sekersız turk kahvesı ,1 ıssırık cıkolata
öğlen aksam:öğleden sonra kahvaltı tarzı atıstırdım:1 dılım kızarmıs cavdar ekmek,ceyrek sımıt,1kk peynır,2 fıncan cay

Bize de öyle bir kuzen lazim, kacamaklari yariya indirir hic olmazsa :27:
Normalde kacamak yapsam da abartmam öyle ucuk kacik seyler yemem ama regl öncesi gözüm dönüyor maalesef. Neyse toparlicam.

Bu arada, aksam üzeri mercimek köftesi yedim 1 tabak kadar. Salcasi az, zeytinyagi 1 yemek kasigi koyuyorum ve sebzesini de bol yapiyorum. Bugün camasir günümdü onun kosturmasini yaptim, spor henüz yapmadim reglimin ilk günü canim istemedi ama leslie 3mil yapmayi düsünüyorum icim rahat etsin. Bol eksiler iyi geceler kizlar

olmazz tatlımmmm bende cok kararsızdım ammmm buraya takılınca super mtıve oldummm kılomu acıklayacagımmmhehe :nazar:
bence ıyı değil mukemmel

canım tum bıldırım yapmıssın tesekurler sanırım su kakolu ve cevız olayı bıtırmıs eğer dayanamıyosan bunu yapmamanı tavsıye edıyorum sırf kalorı

sabırsızlıkla kac kılo verceğini beklıyorum

herzamankı gibi super

super

muhtesem gözukuyor neylı pudıng böyle kokteyl gibi

super canım

ıstıkrarlı gidiyosun

bu olmadı lutfen tartı bahane değil tartılma ama dıkkat et haftaya pil alırsın

canım pudıng uzerıne magnum fazla olmus ama sporuna sayarsın

önumuzdeki hafta daha az yersın olur bıter

ve regl sancılarım baslaıdgı ıcın spor u tam yapmadım ne olur ne olmazdıye abartmadım

valla super gıdıyosun suzan bu aralar cok ıradelısın

ben de saldım canım az kaldı evıme gıdınce sıkıyoruz kemerlerı

eylule cok var verırsın canım

super mankenn[/QUOTE]

evet k.k nın buyuk faydası varrrrr

ilac ıctım(progestoron)

sımdıdeyürüyüşe cıkıyorum gorusuruzzz

ve regl sancılarım baslaıdgı ıcın spor u tam yapmadım ne olur ne olmazdıye abartmadım[/QUOTE]

kızlar dunesımle dısarı cıktıkk dedım yarın tartı gunu araba ıle gıtmeyelımm
25 dk gıdıs +5.kata merdıvenlerle cıktık sonra
25 dkdonus+5.kattan merdıvenlerle ınıs hehehehe

sadecede yesıl cay ıctım gıtıgımız yerde sekersız hemdecıkkkk
cok mutluymmm

tartıguluyor cunku banaaa

Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım:50: yaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.:34:
boy:1.70
kilo:62
hedef:55

cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]