- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Herkese selam
Ya ben iki gündür kacamak yapiyorum Sonra yazmaya utaniyorum
Dün cikolatali hamurlu bi tatli yedim 1 tane onla beraber birazda ceviz yedim diye kendimi cezalandirdim. Aksam 1 elma ve 1 süt ile gecistirecektim ki esim kasarli pide getirmis bana. E tabi afiyetle yedim :44: Ama sabah postanede isim vardi gec acilacakmis cikmisken yürüyüs yapayim demistim 1 saat yürüdüm, sonra eve geldim 1,5 saat temizlik yaptim. Evde ne kadar ahsap varsa hepsini sildim, masa, kapi, dolap epey spor oldu bana. Aksam da kasarli pideyi yiyince dedim en iyisi bir de leslie yapayim 3 mil olani actim ama 2 milini yapabildim yeterince yorulmustum zaten. Neyse dün böyle affetmis oldum kendimi
Bugün yine kendimi tutamayip o cikolatali tatlidan yedim hatta yaninda cevizde yedim ikisini birlikte cok seviyorum. Regl olmak üzereyim sanirim ondan tutamiyorum kendimi. 20dk zumba yaptim bol yesil cay ictim, salata yedim bugün. Yarin cozutmayi düsünmüyorum insallah
Yaz canım yazz hepsını bılmek ıstıyorum sahsen ben,benım yedıklerıme bakarsan tatıl tozutmasını görursun 9 gun sonra cok dıkkat edıcem yıne azaltarak yıyorum ama en önemlısı dıyelım kacamak yaptın sporla onu yakmaya calısmak super yapıyosun bu sekıl devam
günaydın kızlar,
dün akşam misafir vardı çok yedim :26:
yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2-3 kaşık et sote
salata
sabah
sade omlet
2 siyah zeytin
salatalık
şekersiz çay (bitek doğru yaptığım bu galiba 10 yıldan fazladır şekersiz içiyorum)
1 küp şeker 20 kalori
gunaydın canımpilav harıc o kadar kötu değilkii