Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

benden tavsiye, doğal yani herbal haplar, çaylar yada diğer ürünler içeriğini tam bilmediğiniz için zararlarından habersiziz. lütfen dikkat edelim

ooo bakalım verebılıcekmısn 5 kılo eger oleyse super bnde son 5 kılomu bolemı versem sen bı denede...

bu arada aksam menum torbada tavuk baget2 adet ( nehırden ogrendım ben but dıyodum :) yıne aynı torbaya attıgım sebzelerden...

bugun 1 mını magnum yedım ıtıraf edıorm

Eki Görüntüle 404474

günaydın kızlar,

sabah,

salatalık
azıcık peynir
3 siyah zeytin
1 yeşil zeytin

Güzel menü yapmıssın canım

Regl dolayı canım takma fazla

selam canlarım kahvaltım
1 haslanmıs yumurta
kk peynır
3 zeytın
taze nane
2 dılım lıght ekmek

Senınde guzel menun canım

sabah tavuk yedim

öğlen salata ve tavuk bakalım ne olcak..

kıyamam anlıyoum senı

Ohhh supersın

Canım ınsallah hamıssındır.

Afiyet olsun canım guzel

Hosgeldın cnm aramıza
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada enaz 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght ya da yarım yağlı sut,bitki cayı

30 dk jıllıan 30 dk tempolu yuruyus sonrası 1 bardak sut

sımdı bır tabak sehrıye corbası...

Süpersın canımmmmm

Pilav fazla bıraz ama

caykur burcum bergamot yesıl cay alabılırsın(yesıl cay yağ yakan bı bıtkı metabolızma hızlandırıcı etkısı var)

superr magnum bayılırım

sabah:2 dılım denge lıght ekmek
3 kasık menemen bol sebzelı
1 kk lıght peynır
3 siyah zeytın
öğlen ara aksam dısardaydık hepsıne bedel
saat 4 gibi bır porsıyon tereyağsız ıskender yedım
spor:carsı pazar yurumek saat tutmadım

afiyet olsun canım bende yapacaktım bugün tavuk eşim eve erken gelince başka şeyler yedim.

canım çekti vallahi.yazın malatyaya gittiğimizde et yemekleri falan ne güzel yiyoruz burda biraz zor.
şimdi nette dolaşırken tesadüf lahmacun gördüm canım çekti gece gece

akşam

bulgur pilavı -çok yedim:26:ama çok güzeldi
2-3 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması
salata

bugün çok iyiydim kendimce yediklerime dikkat ettim akşam eşim erken gelince çabuk yemek yapayım dedim birden aklıma bulgur pilavı geldi eşimde çok sever bende bayılırım.
çok yedim midem acayip rahatsız oldu 15-20 dakika hafif tempolu yürüyüş biraz koşu yaptık.midem küçülmüş herhalde yemeğe başlarken bile tokluk hissettim ama pilavı görünce dayananamadım pişman değilim yine olsa yine yerdim:26:
pilav olunca daha erken saatte yiyeyim bari yoksa midem yakında isyan edecek

olsun kılon azsenn cnm bnnmmmm

ilk yaptığımda 3,5 kilo vermiştim şimdi adetten dolayı tık yok daha bakalım hayırlısı....

oohhhh kaçamaklar yapılmış afiyet olsun kızlar....

olsun kılon azsenn cnm bnnmmmm

bugünlerde dikkat ediyorum bulgur pilavı dengemi altüst etti yarın temizlik yapıp bugünkü ödülümü cezalandırmam lazım

ilk yaptığımda 3,5 kilo vermiştim şimdi adetten dolayı tık yok daha bakalım hayırlısı....

yazıp kaçayım dedim ama yakalandım

bugünlerde dikkat ediyorum bulgur pilavı dengemi altüst etti yarın temizlik yapıp bugünkü ödülümü cezalandırmam lazım

yazıp kaçayım dedim ama yakalandım

hee yakalnırsın böle işte....

neyse kızlar ben kaçar iyi geceler size

günaydın kızlar,

sabah
tavada yumurta
5 siyah zeytin azıcık peynir
salatalık
çok ince lavaşlar varya onlardan 1 tane (evde ekmek kalmamıştı bende yedim)

slm kızlar bugün meyva günü yeşil elmayla başladım bakalım ,ayrıca regl oldum rahatladım yaaaa insin şu şişlikler artık....

selam kızlar
dun aksam yemegımı yazamadım.

bıtane mınnak patlıcanla yaptıgım karnıyarık (mıdemde karnıyarıgın k si bile kalmadı aksam gercı ya neyse)
dun patlıcan gunuydu resmen yaa oglen kozlenmısı aksam karnıyarıgı :)

patlıcanın en sevdıgım hali közlenmiş hali
hergun her ogun yıyebılırım yanı o derece :)

mıcrogynon dıye bı hapa basladım kızlar (dogum kontrol hapı) 4-5 kişiden cok iyi, en zararsızı, en rahatı dıye duyaraktan aldım doktorada danısarak.. dun aksamdan berı kac kere ıstıfrag ettim hatırlamıorum ölücem yani o derece. 1 hafta devam edıcem sureklı aynı etkıyı yaparsa bırakıcam hapı. regl oldugum ıcın zaten sureklı basım agrıo mıdem kötü. hap ustune tüy dikti yani...

sabah mıdemı bastırsın dıye 3 lokma ekmekle peynır yedım azıcık.
15-20 dk sonra k flakes yedım.
ne yedıysem hıc bısey yok mıdemde kızlar bomboşşşş
midem çok kötüydü.

demınde pıtırcıga patates kızarttım. almış patateslerı getırdı bana "mama" dıo. acıkmış onu yapıcakmısım
ondan 3-5 tane tırtıkladım. işin garibi patates mıdeme cok ıyı geldi :))))
mıdem bulanmıo yedıkten sonra

eylulcum afıyet olsun ıskenderın oh oh oh mıssss gercı 100 gram donerde 210 kalorı falan bısı varmıs cokta kotu degıl et ıste ekmek pılav olmafdıkltan sonra gayette masum denebılır

nehırcım valla herkes burayı artık gunah cıkartmak ıcın kullanıo sankı bole ılk ay kı gbı degılız ya herguz azda olsa bı kacamak

selınay regl kılo werme konusunda hıc eksı degıl hatta metabolızma daha hızlı calısıomus o gunlerde dıe bılıorm
ayyy baska cvp yapmadgım kısı kaldımı

kahvaltım 2 dılım lıght ekmek kk peynır 3 zeytın 1 domates salatalık yesıl cay

mınnak cım karnıyarıgı kızartmadan yapıosun dımı ben dıyette degılken bıle haslayarak yapardım sonra fırına atardım sende ole yap
kozlemesı zaten super hemde masum bnde bugun yarın yemek ıcın zeytın yaglı patlıcan yemegı yapıcam

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende memlekete gıdınce yersın hepsınden:))

Kosu super yakmıssındır muhtemelen

Canım evet memleketıme geldım ne yıyeceğimi sasırdım,ama azyıyorum

günaydın kızlar,

sabah
tavada yumurta
5 siyah zeytin azıcık peynir
salatalık
çok ince lavaşlar varya onlardan 1 tane (evde ekmek kalmamıştı bende yedim)

kahvaltın guzel canm

slm kızlar bugün meyva günü yeşil elmayla başladım bakalım ,ayrıca regl oldum rahatladım yaaaa insin şu şişlikler artık....

Süper gidiyosun ıkı gunun kaldı dayan

Canım ya dıkkat et,midenin ılacı patatestır ama haslama ,annem mıdemı usutunce yada ıstıfra durumunda hemen haslardı ıyı gelır

Saol canım benım kalorısı öylemı bılmem börek yıcektım ama ıskender daha ıyı dedım daha 10 gun burdayım geldıkten sonra kacamak 0 eskısı gibi olcam

1 elma ......................

superrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…