günaydın kızlar bugün tartıda 68.200 gördüm 200gr fazla,oysa 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum kaçamakta yapmadım,yarım kase çorba dışında,yarın regl olacam büyük ihtimalle ondan olabilirmi artık bu hafta 67 yi göremzsem çatlıycam....
ben yinede devam edicem tavuk haşlıyorum şimdi....
selam canlarım kahvaltım
1 haslanmıs yumurta
kk peynır
3 zeytın
taze nane
2 dılım lıght ekmek
sabah tavuk yedim
öğlen salata ve tavuk bakalım ne olcak..
şimdi göbek salata yaptım kendime.
akşamada ya ıspanak yada tavuk yapmayı düşünüyorum.
kızlar kaçgündür ekmek yemiyorum acayip faydasını gördüm
yazlık kıyafetlerimi denedim biraz önce moralim tavan yani
inşallah 50 ye düşüp kilomu 51-52 lerde sabitlerim
sabah:07:00 1bardak ılık su
sabah:08:45-1dılım cavdar ekmegı 1 bardak sekersız cay-yarım kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır-1catal patates rendesi-2 sıyah zeytın
ara:yarım lt su
ara:hastanede oldugum ıcın sureklı ayakta dım ve hastane carsı arası ve alıs verısı merkesı dahıl 3 saat yuruduk ve ayaklarımızı hıssetmıyoruz nurgü66 ile....
öglen dısardydık ve bırbırımıze gaz verdık ve etlı tatlı ymden
bol salata cesıtlı bır menu(fotosunu cektık usb yı bulunca atacagım:)ve 1 yesıl bıber dolması 1 dılım kepek ekmegı
ve yarım lt su daha
sımdılık bu kdr aksamada corba ıcerız heralde sadece.....
ve doktor muayensınden sonra bakalım kısmet hamısmıyım degılmıyım sonuclar cuma ınsl..dua edınde hamısoluyummm olurmu:)
mrb kızlar,
ayhh saat 3 oldu ben daha yenı pc basına gecebıldım..
kahvaltım:
cok az peynır
domates
salatalık
yarımdan bıraz az pogaca
öğle:
1 bardak mantı
1 tane kozlenmıs patlıcan
ustlerıne de yogurt ve salca sos
kendimi dahil edebileceğim bir grup daha buldum forumların en süperi kk klüpte.Ben de aynı derde sahibim ve yazdıklarını okudukça iştahlandım (kilo vermeye)
Evlenmeden önce 40 kilo olan ben şimdi 69,5 kiloyum.Çok acil kilo vermem gerekiyor.En hızlı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aç kalmaya razıyım.Yazlıklarımı çıkardım ve penye tişörtlerimden birini giyince utandım kendimden.Göbeğim 6 aylık hamile göbeği gibi.Çocuğumda yok (olmuyor) her gören soruyo,sinir oluyorum.Bu arada 2 gün önce spor yapayım akşamları iş çıkışı yürüyeyim dedim.Saolsun eşim destek olmadığı gibi köstek bile olduğu için o hayalim suya düştü.Evde çok az kalabiliyorum iş yerimiz var.Ama sizden aldığım gazla sabahları bir saat erken kalkıp kendim için birşeyler yapabilirim herhalde...Hepinize kolay gelsin...Sağlıklı kalın....
30 dk jıllıan 30 dk tempolu yuruyus sonrası 1 bardak sut
sımdı bır tabak sehrıye corbası...
kızlar ıkındıleyın
yarı yesıl elma ıle yarım lt su daha ıctım
sonrayesılcay sekrsız
ve aksam
2kepçe tazefasulye
6kasık prınc pılavı
ve 2-3 kasık yogurt
pılav fazlabılıyorummm ama ne yapımm tabagıma konmusbır kere
ekmekde yok gerçiii
iyi mi??
Teşekkür ederim.Bi ucundan ben de tutayım bakayım bu ipin.Yalnız cahillğimi mazur görün bu yeşil çay nedir.Herkesin dilinde.Tahminimce poşet form çayları gibi satılıyordur.Ama ben nefret ederim poşet çaylardan.Hani böle doğalı var mı?Otu bitkisi falan?
ooo bakalım verebılıcekmısn 5 kılo eger oleyse super bnde son 5 kılomu bolemı versem sen bı denede...
bu arada aksam menum torbada tavuk baget2 adet ( nehırden ogrendım ben but dıyodum :) yıne aynı torbaya attıgım sebzelerden...
bugun 1 mını magnum yedım ıtıraf edıorm
ooo bakalım verebılıcekmısn 5 kılo eger oleyse super bnde son 5 kılomu bolemı versem sen bı denede...
bu arada aksam menum torbada tavuk baget2 adet ( nehırden ogrendım ben but dıyodum :) yıne aynı torbaya attıgım sebzelerden...
sabah:2 dılım denge lıght ekmek
3 kasık menemen bol sebzelı
1 kk lıght peynır
3 siyah zeytın
öğlen ara aksam dısardaydık hepsıne bedel
saat 4 gibi bır porsıyon tereyağsız ıskender yedım
spor:carsı pazar yurumek saat tutmadım
akşam
bulgur pilavı -çok yedim:26:ama çok güzeldi
2-3 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması
salata
bugün çok iyiydim kendimce yediklerime dikkat ettim akşam eşim erken gelince çabuk yemek yapayım dedim birden aklıma bulgur pilavı geldi eşimde çok sever bende bayılırım.
çok yedim midem acayip rahatsız oldu 15-20 dakika hafif tempolu yürüyüş biraz koşu yaptık.midem küçülmüş herhalde yemeğe başlarken bile tokluk hissettim ama pilavı görünce dayananamadım pişman değilim yine olsa yine yerdim:26:
pilav olunca daha erken saatte yiyeyim bari yoksa midem yakında isyan edecek
sabah:2 dılım denge lıght ekmek
3 kasık menemen bol sebzelı
1 kk lıght peynır
3 siyah zeytın
öğlen ara aksam dısardaydık hepsıne bedel
saat 4 gibi bır porsıyon tereyağsız ıskender yedım
spor:carsı pazar yurumek saat tutmadım
akşam
salata
bugün çok iyiydim kendimce yediklerime dikkat ettim akşam eşim erken gelince çabuk yemek yapayım dedim birden aklıma bulgur pilavı geldi eşimde çok sever bende bayılırım.
çok yedim midem acayip rahatsız oldu 15-20 dakika hafif tempolu yürüyüş biraz koşu yaptık.midem küçülmüş herhalde yemeğe başlarken bile tokluk hissettim ama pilavı görünce dayananamadım pişman değilim yine olsa yine yerdim:26:
kimler gelmiş kimler gelmiş sizde benim gibi günah çıkarmayamı geldiniz
olsun kılon azsenn cnm bnnmmmm
ilk yaptığımda 3,5 kilo vermiştim şimdi adetten dolayı tık yok daha bakalım hayırlısı....
oohhhh kaçamaklar yapılmış afiyet olsun kızlar....
hürremi i
zlerken bakam bi dedim hehehe....
bugünlerde dikkat ediyorum bulgur pilavı dengemi altüst ettiyarın temizlik yapıp bugünkü ödülümü cezalandırmam lazım
yazıp kaçayım dedim ama yakalandım
hee yakalnırsın böle işte....
neyse kızlar ben kaçar iyi geceler size
afiyet olsun canım bende yapacaktım bugün tavuk eşim eve erken gelince başka şeyler yedim.
canım çekti vallahi.yazın malatyaya gittiğimizde et yemekleri falan ne güzel yiyoruz burda biraz zor.
şimdi nette dolaşırken tesadüf lahmacun gördüm canım çekti gece gece
akşam
salata
ilk yaptığımda 3,5 kilo vermiştim şimdi adetten dolayı tık yok daha bakalım hayırlısı....
oohhhh kaçamaklar yapılmış afiyet olsun kızlar....
günaydın kızlar,
sabah
tavada yumurta
5 siyah zeytin azıcık peynir
salatalık
çok ince lavaşlar varya onlardan 1 tane (evde ekmek kalmamıştı bende yedim)
slm kızlar bugün meyva günü yeşil elmayla başladım bakalım ,ayrıca regl oldum rahatladım yaaaa insin şu şişlikler artık....
selam kızlar
dun aksam yemegımı yazamadım.
bıtane mınnak patlıcanla yaptıgım karnıyarık (mıdemde karnıyarıgın k si bile kalmadı aksam gercı ya neyse)
dun patlıcan gunuydu resmen yaaoglen kozlenmısı aksam karnıyarıgı :)
patlıcanın en sevdıgım hali közlenmiş hali
hergun her ogun yıyebılırım yanı o derece :)
mıcrogynon dıye bı hapa basladım kızlar (dogum kontrol hapı) 4-5 kişiden cok iyi, en zararsızı, en rahatı dıye duyaraktan aldım doktorada danısarak.. dun aksamdan berı kac kere ıstıfrag ettim hatırlamıorum ölücem yani o derece. 1 hafta devam edıcem sureklı aynı etkıyı yaparsa bırakıcam hapı. regl oldugum ıcın zaten sureklı basım agrıo mıdem kötü. hap ustune tüy dikti yani...
sabah mıdemı bastırsın dıye 3 lokma ekmekle peynır yedım azıcık.
15-20 dk sonra k flakes yedım.
ne yedıysem hıc bısey yok mıdemde kızlar bomboşşşş
midem çok kötüydü.
demınde pıtırcıga patates kızarttım. almış patateslerı getırdı bana "mama" dıo. acıkmış onu yapıcakmısım
ondan 3-5 tane tırtıkladım. işin garibi patates mıdeme cok ıyı geldi :))))
mıdem bulanmıo yedıkten sonra
eylulcum afıyet olsun ıskenderın oh oh oh mıssss gercı 100 gram donerde 210 kalorı falan bısı varmıs cokta kotu degıl et ıste ekmek pılav olmafdıkltan sonra gayette masum denebılır
nehırcım valla herkes burayı artık gunah cıkartmak ıcın kullanıo sankı bole ılk ay kı gbı degılız ya herguz azda olsa bı kacamak
selınay regl kılo werme konusunda hıc eksı degıl hatta metabolızma daha hızlı calısıomus o gunlerde dıe bılıorm
ayyy baska cvp yapmadgım kısı kaldımı
kahvaltım 2 dılım lıght ekmek kk peynır 3 zeytın 1 domates salatalık yesıl cay
mınnak cım karnıyarıgı kızartmadan yapıosun dımı ben dıyette degılken bıle haslayarak yapardım sonra fırına atardım sende ole yap
kozlemesı zaten super hemde masum bnde bugun yarın yemek ıcın zeytın yaglı patlıcan yemegı yapıcam
1 elma ......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?