• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

şimdi göbek salata yaptım kendime.

akşamada ya ıspanak yada tavuk yapmayı düşünüyorum.

kızlar kaçgündür ekmek yemiyorum acayip faydasını gördüm:52::52::52:

yazlık kıyafetlerimi denedim biraz önce moralim tavan yani :52::52::52:

inşallah 50 ye düşüp kilomu 51-52 lerde sabitlerim:51:

sabah:07:00 1bardak ılık su
sabah:08:45-1dılım cavdar ekmegı 1 bardak sekersız cay-yarım kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır-1catal patates rendesi-2 sıyah zeytın

ara:yarım lt su

ara:hastanede oldugum ıcın sureklı ayakta dım ve hastane carsı arası ve alıs verısı merkesı dahıl 3 saat yuruduk ve ayaklarımızı hıssetmıyoruz nurgü66 ile....

öglen dısardydık ve bırbırımıze gaz verdık ve etlı tatlı ymden

bol salata cesıtlı bır menu(fotosunu cektık usb yı bulunca atacagım:)ve 1 yesıl bıber dolması 1 dılım kepek ekmegı

ve yarım lt su daha

sımdılık bu kdr aksamada corba ıcerız heralde sadece.....

ve doktor muayensınden sonra bakalım kısmet hamısmıyım degılmıyım sonuclar cuma ınsl..dua edınde hamısoluyummm olurmu:)

sabah:08:45-1dılım cavdar ekmegı 1 bardak sekersız cay-yarım kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır-1catal patates rendesi-2 sıyah zeytın

ara:hastanede oldugum ıcın sureklı ayakta dım ve hastane carsı arası ve alıs verısı merkesı dahıl 3 saat yuruduk ve ayaklarımızı hıssetmıyoruz nurgü66 ile....

bol salata cesıtlı bır menu(fotosunu cektık usb yı bulunca atacagım:)ve 1 yesıl bıber dolması 1 dılım kepek ekmegı

ve yarım lt su daha

ve doktor muayensınden sonra bakalım kısmet hamısmıyım degılmıyım sonuclar cuma ınsl..dua edınde hamısoluyummm olurmu:)

salatanın fotosunu merak ettim :34:
bizimde kadıköyde gittiğimiz bir yer var eşimle açık menü salata ne var ne yoksa alıyorum sonra midem ağrıyor aç gözlüyüm herhalde :27::27:

canım hayırlısını istese her zaman Allahtan bekleyip ay sonu hüsrana uğrayan çok var inşallah hamilesindir.
bende bu ay çok istedim olmadı şimdi özel sebeplerden dolayı çocuk isteyip istemediğimi bile bilmiyorum hakkımızdan hayırlısı:26:

mrb kızlar,
ayhh saat 3 oldu ben daha yenı pc basına gecebıldım..

kahvaltım:
cok az peynır
domates
salatalık
yarımdan bıraz az pogaca

öğle:
1 bardak mantı
1 tane kozlenmıs patlıcan
ustlerıne de yogurt ve salca sos

salatanın fotosunu merak ettim :34:
bizimde kadıköyde gittiğimiz bir yer var eşimle açık menü salata ne var ne yoksa alıyorum sonra midem ağrıyor aç gözlüyüm herhalde :27::27:

canım hayırlısını istese her zaman Allahtan bekleyip ay sonu hüsrana uğrayan çok var inşallah hamilesindir.
bende bu ay çok istedim olmadı şimdi özel sebeplerden dolayı çocuk isteyip istemediğimi bile bilmiyorum hakkımızdan hayırlısı:26:

bende pizza hut a gıttıgımde gözüm dönüo. deli gibi yıyrum tum salatalardan nerdeyse... sonra sonuc aynı: mıde agrısı:52:

kendimi dahil edebileceğim bir grup daha buldum forumların en süperi kk klüpte.Ben de aynı derde sahibim ve yazdıklarını okudukça iştahlandım (kilo vermeye :9:)
Evlenmeden önce 40 kilo olan ben şimdi 69,5 kiloyum.Çok acil kilo vermem gerekiyor.En hızlı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aç kalmaya razıyım.Yazlıklarımı çıkardım ve penye tişörtlerimden birini giyince utandım kendimden.Göbeğim 6 aylık hamile göbeği gibi.Çocuğumda yok (olmuyor) her gören soruyo,sinir oluyorum.Bu arada 2 gün önce spor yapayım akşamları iş çıkışı yürüyeyim dedim.Saolsun eşim destek olmadığı gibi köstek bile olduğu için o hayalim suya düştü.Evde çok az kalabiliyorum iş yerimiz var.Ama sizden aldığım gazla sabahları bir saat erken kalkıp kendim için birşeyler yapabilirim herhalde...Hepinize kolay gelsin...Sağlıklı kalın....

kendimi dahil edebileceğim bir grup daha buldum forumların en süperi kk klüpte.Ben de aynı derde sahibim ve yazdıklarını okudukça iştahlandım (kilo vermeye :9:)
Evlenmeden önce 40 kilo olan ben şimdi 69,5 kiloyum.Çok acil kilo vermem gerekiyor.En hızlı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aç kalmaya razıyım.Yazlıklarımı çıkardım ve penye tişörtlerimden birini giyince utandım kendimden.Göbeğim 6 aylık hamile göbeği gibi.Çocuğumda yok (olmuyor) her gören soruyo,sinir oluyorum.Bu arada 2 gün önce spor yapayım akşamları iş çıkışı yürüyeyim dedim.Saolsun eşim destek olmadığı gibi köstek bile olduğu için o hayalim suya düştü.Evde çok az kalabiliyorum iş yerimiz var.Ama sizden aldığım gazla sabahları bir saat erken kalkıp kendim için birşeyler yapabilirim herhalde...Hepinize kolay gelsin...Sağlıklı kalın....

oncelıkle hosgeldın ne kjadar zamanda aldın bu kadar kıloyu

neyse buraya geldıysen sımdıden kılo wermıs sayılabılırsın eehhe

ben kendımı anlatayım sabahları genelde fıkstır 2 dılım lıght ekmek kk peynır arada bır haslanmıs yumurta 4 zeytın sınırsız domates salatalık yesıllık yıyebılıorz
(cogu zaman kacamak yapmaya basladık bu arada):52:

sonrasında bır ara meyve olabılır ygurt olabılır lıght

sonra haff bı oglen yemegı ekmeksız ne yemek varsa ewınde 4 5kasık kadar yıyebılırsın yagını suzerek alırsın yada ızgara et kofte 4 tane olabılır balık olur ızgara ama
sınırsız salata yemekle yogrt yıyebılırsın ıyı gelıyo yaglara

sonra bı ara daha kafana gore ne ıstıosan bı porsıyon meyve olur 2 3 lıght bıskuvı olur galeta olur 2 tane sana kalmıs bunlar

sonra aksam yıne oglen mantıgında ekmeksız az yaglı sebze yemegı yada ızgara bısıler sınırsız salata

yatmadanda bı ara yapabılırsın meyvelerle sut ıcmenı onerırım bız ole yapıorz ıcındekı sekerı azaltıyormus

bol su yesıl cay ıcebıldgın kadar
seker kesınlıkle yok... 2 hafta sonra bı odul gunu yapabılırsın...

spor olarakta cok vaktın yoksa bnm uyguladgım programı sana onerebılırım baya ıse yarıyor ortalama 20 25 dk suruyo

lınkı buhttp://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/480919-jillian-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

:24::24::24::24::24:
kolay gelsın

ve yarım lt su daha

kızlar ıkındıleyın
yarı yesıl elma ıle yarım lt su daha ıctım
sonrayesılcay sekrsız
ve aksam
2kepçe tazefasulye
6kasık prınc pılavı
ve 2-3 kasık yogurt
pılav fazlabılıyorummm ama ne yapımm tabagıma konmusbır kere
ekmekde yok gerçiii
iyi mi??

kızlar ıkındıleyın
yarı yesıl elma ıle yarım lt su daha ıctım
sonrayesılcay sekrsız
ve aksam
2kepçe tazefasulye
6kasık prınc pılavı
ve 2-3 kasık yogurt
pılav fazlabılıyorummm ama ne yapımm tabagıma konmusbır kere
ekmekde yok gerçiii
iyi mi??

pırınc yememk lazım kılo werrken aslında ama artık yemıssın yapcak bısı yok :)

Teşekkür ederim.Bi ucundan ben de tutayım bakayım bu ipin.Yalnız cahillğimi mazur görün bu yeşil çay nedir.Herkesin dilinde.Tahminimce poşet form çayları gibi satılıyordur.Ama ben nefret ederim poşet çaylardan.Hani böle doğalı var mı?Otu bitkisi falan?

Teşekkür ederim.Bi ucundan ben de tutayım bakayım bu ipin.Yalnız cahillğimi mazur görün bu yeşil çay nedir.Herkesin dilinde.Tahminimce poşet form çayları gibi satılıyordur.Ama ben nefret ederim poşet çaylardan.Hani böle doğalı var mı?Otu bitkisi falan?

posette satılıo
demlemede satılıo ama bnce poset al aromalılardan falan yoksa ıcmek kolay degıl yesıl cvayı tadı pek guzel degıl

bu arada ne cahıllıgı hepımız bısıler sorup otenıoz burda
dayanısma ıcın burdayız

posette satılıo
demlemede satılıo ama bnce poset al aromalılardan falan yoksa ıcmek kolay degıl yesıl cvayı tadı pek guzel degıl

bu arada ne cahıllıgı hepımız bısıler sorup otenıoz burda
dayanısma ıcın burdayız

sabah tavukmu yenır:52:

5 günde 5 kilo diyeti böle bişe işte hehehe...

hoşgeldin canım...

yarım saat tempolu yürüyüş yaptım

akşam salata ve tavuk yine...

Back