suyla aram hiç iyi değil benim maalesef en büyük sorunum bu
günde bir ufak pet şişe anca bitiriyorum
merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza katılmak istiyorum..
belki kilomu yazdığımda bana kızacaksınız ama :26:
evlendiğimde 47 kiloydum 3 yıla yaklaşıyoruz 54 kilo olmuşum..
7 kilo fazlam var vermek istiyorum ..
ufacık tefeciğim 47 ve üstü kiloyu kaldırmıyorum
birkaç aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim ama fark olmadı nedense
metabolizmamın hiç çaışmadığını düşünüyorum..hatta bence yok
sizleri okudum ve aranıza katılırsam daha çok dikkat ederim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
ekim ayında evlendim . evlendiğimde 63 kiloydum ve şuan 67 kiloyum belkie daha fazla
eşim akşam saat 10 gibi acıkıyor veya tatlı meyve vs.. istiyor ona hazırlayınca bende yiyorum ve kilo aldım bende aranıza katılıp 4 5 kilo fazlamı sizinle vermek istiyorum paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ediyorum
boy:172
kilo 67-68
hedef kilom 62
hep beraber zayıflamak dileği ile
suyla aram hiç iyi değil benim maalesef en büyük sorunum bu
günde bir ufak pet şişe anca bitiriyorum
merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza katılmak istiyorum..
belki kilomu yazdığımda bana kızacaksınız ama :26:
evlendiğimde 47 kiloydum 3 yıla yaklaşıyoruz 54 kilo olmuşum..
7 kilo fazlam var vermek istiyorum ..
ufacık tefeciğim 47 ve üstü kiloyu kaldırmıyorum
birkaç aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim ama fark olmadı nedense
metabolizmamın hiç çaışmadığını düşünüyorum..hatta bence yok
sizleri okudum ve aranıza katılırsam daha çok dikkat ederim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
ekim ayında evlendim . evlendiğimde 63 kiloydum ve şuan 67 kiloyum belkie daha fazla
eşim akşam saat 10 gibi acıkıyor veya tatlı meyve vs.. istiyor ona hazırlayınca bende yiyorum ve kilo aldım bende aranıza katılıp 4 5 kilo fazlamı sizinle vermek istiyorum paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ediyorum
boy:172
kilo 67-68
hedef kilom 62
hep beraber zayıflamak dileği ile
Hosbuldum, tesekkür ederim. Burada cok iyi motive olma sansimiz var zayiflamak icin tek basina olmuyor.
hosbuldum canim, veremezsem kafayi yiyebilirim artik 6 aydir baska bir sey düsünemez oldum.
Kilolu olmak özellikle de bir zamanlar incecikken bir süre sonra kilo almak, eski resimlerde incecik halinize bakarken kendime ne yapmisim bedenime ne kadar kötü davranmisim diye üzülmek, dert etmek korkunc oluyor bir süre sonra.
yaaaa yapmayın ne olur zatiimoralım bozuldu yedıkten sonra valllla burası ınsanı suclu konuma skuyorrr o yusdn her gun ne yedıysem yazıyorumm hehehehhe gazaaagetırıyorrrrr
merhaba kızlar
hastayım 2gündür, ciğerlerim parçalanırcasına öksürüyorum, ve bu halde sabah akşam okuldayım sbs hazırlığı yapıyoruz çocuklara.
diyete aynen devam, zaten iştahsızım yine. ara öğünlerim hiç olmadı, ana öğünleride sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yedim diyebilirim.
dün öğlen menemen yedim, okulda yaptılar, yağını falan herkese göre ayarladıkları için az yağlıydı diyemiycem, ama yinede ağır bi öğle yemeği olmadı. çok az yedim.
dün akşam nestle nesfit yedim, bugünde 3er kaşık mantar sote ve zeytin yağlı fasülye.
kahvaltım hep aynı, kepekli ekmekten 1 dilim tost.
buarada herkesin çok iyi gidiyor maşallah hepimize, ve yeni gelen arkadaşlarada kocaman bir hoşgeldiniz
yaaaaaaaa kılo vermek ve hamıs olmakıstıyorumm cokmu sey ıstıyorumsankiii((
bak gene huzunlendım bebıs geldı aklıma
kızlar günaydın,
akşam salata yedim
doğumgünü vardı 2 küçük parça börek yedim.
dün dışardaydım acıkmıştım.
ama sabah iyiydim göbişim azıcık gitmiş.
sabah
2 dilim börek
salata
birazdan dışarı çıkacağız bunları eritim görüşürüz
selam kzılar
bıkac gundur yedıgım sacma sapan seylerı yazmıcam.. pıtırcığın azı işleri cıkıyor
onun dıslerı cıkana kadar benım canım cıkıcak heralde... :S iptal durumdayız. uyku yok nerdeyse
2 gun evvel gece hastaneye kaldrdık 1 den sabah 6ya kadar hastanedeydık, serum taktılar falan. bıttık yaaa :S kulakları da ıltıhaplanmıs. 3 tane de ıgne verdıler. bu sabah gıttık 2. yı vurdurduk. yarında var ıgnesı.
bugun bıraz daha normale döndü hem pıtırcık hemde yemem ama yarından sonra anca toparlarım sanırım. :S
tuvaletını ogretıorum bıde bu arada... düşünün halimi.. her dakka yerler ıslanıo :S sureklı camasır yıka. carsaf yıka. öldüm :S
oooyyyhhhh amma dert yandım heee. şu topikte benım kadar geveze yok heralde sanırsam
kahvaltı: yumurta
bıraz ton balıgı
domates salatalık
cok az peynır
ceyrek kepeklı bazlama
sabah 10:00 1bardak su
11:00:1 haslanmıs yumurta-1 dılım cavdar ekmegı-yarım domates-yarım salatalık-yarım bardak sekersızformcay(hıc sevmıyorum ıgrencccccc)
ara:yok
öglen:????henus bılmıyorum
bu arada kızlar dun yaptımvıdeo sonucu her tarafım tutulmus belımı oynatamıyorumm yaaaa egılemıyorum da ne yapım devamedeyımmıablam ıse yaragııcın boyle oldun devam et vıdeo ya dıyo ama sızce:????
öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----
vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...
canımsın ya gaza gelıyorum bak bana adrıyana lıma deme ama esım begenıo o kızı sınır oluyorum
ee nasılsn sen naptın nasıl oralar anlatsana bıraz
Herkese merhaba
Bugün -300 olmusummutlu oldum ama korkmuyor da degilim artik piskolojimi bozma noktasina geldim. Cünkü cok yasadim bir gün - görüp ertesi gün hizli sekilde + oldugunu.
Neyse gelelim bugünki menüye
Güne lahana+sogan suyu ile basladim. Zayiflamaya etkisi olacak mi bilmiyorum 3. gün bugün ama metabolizmami hizlandirmis olmali ki uzun süredir ilk defa düzenli sekilde tuvalete cikabiliyorum.
Kahvalti : 1 haslanmis yumurta (ekmek yoktu almadim da) 4 dilim az yagli beyaz peynir, cok az salatalik, 1 domates
Ara : yesil cay ardindan 38dk zumba
Ögle : 100gr kadar kepekli makarna ve bol sebze
Aksam : 1 elma, 3 kuru kayisi, yesil cay
Yatmadan yine lahana+sogan suyu icicem yine acikirsam eger yagsiz süt icerim veya yagsiz yogurttan ayran yaparim.
Yemeklerime en fazla 1 yemek kasigi zeytinyagi koyuyorum. Boyum 1.75 daha önce belirtmemistim vermem gereken 10 kilo daha var ama sanki 15 kilo versem tam olacak gibi de 5 kilo verip 70 olsam bayram edicem
Merhaba cnm,bence artı olmayacaksın.Sabah lahana suyu yağ yakıyor doğru kahvaltıda yedığın peynır fazla 1 dılım en fazla 2 olsun bunun dısı supersın
Aman canim insallah hepimiz eksi görelim. Peyniri de azaltirim tesekkür ederim
ama su ıcmken guselı o zaman salatalık ye bol bol:)) %90 su hehe ben acıkınca sarılıyorum artık salatalıga bugun su fasla ıcemedım ama 2 tane salatalık goturdum hehehehe
Merhaba hosgeldın.kılona nıye kızalım kı bız de kılo aldıktabıkı aramıza katılabılırsın.
Su önemlı ama susadıkca ıhmal etme gunde en az 1.5 lt
Rıca ederım,kararlı gıdersen senı ılk sayfadakı tablomuza eklıyecez orda ne kadar verdığımız yazıyor.Belkı gecmısı okumadıysan sana bır kac püf noktası verıyım
sabah ac karna(lahana suyu,soğan suyu,bal sırke su karısımı,sekersız turk kahvesı)metabolızma calıstırıp yağ yakma özellığı var ben sırke kurunu,lahana suyunu denedım ama midem ıcın en sağlıklı olanı kahve lahanaydı.
spordan önce sekersız ağır ateste pısmıs turk kahvesı yağ yakımını coğaltıcak(ağır ateste kafeın oranı yuksek tutmak amac)
spordan sonra süt ıcmek(spor sırasında kaybedılen kalsıyum karsılıyor.
sütü meyveyle beraber tuketmek(bır ısırık meyve bır yudum sut ıcmek,meyvenın ıcerdığı şekerı sutun ıcınde proteınler azaltıyor)bu sekılde tuketmek faydalı
Yarın kılo bıldırımlerımız var sabah ac karna tartılalım ustumuz cok ınce olsun tercıhen tabi.Ben yarın gec gelebılırım sabah kahvaltıya mısafır gelıcek.Siz kılonu yazın ben geldığım zaman tabloda duzenlerım.İyi aksamlar kızlar guzel bir pazar diliyorum
[/quote]merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldımYaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.
Boy:1.70
kilo:62
hedef:55
cgdozdgn
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]şimdiki kilo[/td]
[td]toplam verilen[/td]
[td]başlama tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeeylül[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.0[/td]
[td]4.0[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]56.1[/td]
[td]3.9[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cgdozdgn[/td]
[td]26[/td]
[td]1.64[/td]
[td]72.8[/td]
[td]55[/td]
[td]69.1[/td]
[td]3.7[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nehirası[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ays83 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.68[/td]
[td]65.3[/td]
[td]60[/td]
[td]63.2[/td]
[td]2.1[/td]
[td]26.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şükran88[/td]
[td]24[/td]
[td]1.55[/td]
[td]68[/td]
[td]55[/td]
[td]66.5[/td]
[td]1.5[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]selinay2002[/td]
[td]31 [/td]
[td] 1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]68.0[/td]
[td]2.0[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]suzan6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]76[/td]
[td]4.0[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mozzarella[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]55.5[/td]
[td]2.3[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minnakkk[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]62.0[/td]
[td]4.0[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimduam[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]71.0[/td]
[td]0.8[/td]
[td]16.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
kızlarrr bugun ıtıbarııle
5 haftam oldu ve gıden
5 kılobugun 75 geldımmm(ve hasta omadım daha onunda etkısı var cunku ben74 beklıyorudmmm)
haftaya gorecegız ınsl....
baslangıc 80
hedef 65
topl. gıden kılo 5
bu hafta gıden 1(regl olmadıgım ıcn olsaydımdahafazla olurdu emınımmmm)
sabah kahvaltım 10:30 da kalktım 1 brdk su ıctım
11:00 de 1bardak daha
12:00-1peynırlı bazlama ınce malum bugun serbest gunum
1 brdak azsekerlı cay
1-2 dılım sallatalıkk
temıslık yaptım bırazdanda namaz kılıp spor yapacagımınsl...
bakalım ınslll boyle guselkılolargıderrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?