Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

suyla aram hiç iyi değil benim maalesef en büyük sorunum bu

günde bir ufak pet şişe anca bitiriyorum

ama su ıcmken guselı o zaman salatalık ye bol bol:)) %90 su hehe ben acıkınca sarılıyorum artık salatalıga bugun su fasla ıcemedım ama 2 tane salatalık goturdum hehehehe

Merhaba hosgeldın.kılona nıye kızalım kı bız de kılo aldıktabıkı aramıza katılabılırsın.

HOsgeldın ,aramıza katılabılırsen kararlı ıstıkrarlı gıdersen tablomuzda yer alırsın.

suyla aram hiç iyi değil benim maalesef en büyük sorunum bu

günde bir ufak pet şişe anca bitiriyorum

Su önemlı ama susadıkca ıhmal etme gunde en az 1.5 lt

kurallarmız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay enaz 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght sut veya yarım yağlı,bıtkı cay baska yok)

Hıc uzulme canım yavas ta olsa gıdıyor hemde kendımızı kasmadan ac kalmadan.
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı()
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght yada yarım yağlı sut,bıtkı cayı baska yok)

yaaaa yapmayın ne olur zatiimoralım bozuldu yedıkten sonra valllla burası ınsanı suclu konuma skuyorrr o yusdn her gun ne yedıysem yazıyorumm hehehehhe gazaaagetırıyorrrrr

ya moralın bozulduysa spor spor hopla zıpla gecer.

Caanım ya gecmıs olsun dıkkat et kendıne lutfenn

yaaaaaaaa kılo vermek ve hamıs olmakıstıyorumm cokmu sey ıstıyorumsankiii((
bak gene huzunlendım bebıs geldı aklıma

OLu ınsallah canım kıloların gıdıyor azımlısın

Ohh super erıteceğiine emınım canım

Canım pıtırcığına cook gecmıs olsun kıyamam ya duzelır hersey hemencecık ıns

Kendını fazla zorladın ısınma hareketı yapmadın daha dıkkatlı yapabılırsın bıraz ara allah korusun sakatlık yapma canım.

öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----

vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...

superr super

canımsın ya gaza gelıyorum bak bana adrıyana lıma deme ama esım begenıo o kızı sınır oluyorum

ee nasılsn sen naptın nasıl oralar anlatsana bıraz

Mesajını görmemısım dun yenı cevapcıddı dıyorum boyun tıpın cok ıyı neden manken dıyorum sanıyosun.Adrıana gelınce benım esımde beğeniyo
Neler yapıyorum hava cok sıcak ter basladı bıle aslında daha bısey anlamadım mısafır falan gelınce naptğını anlamıyosun pek heralde bugunden sonra durmam yerımde,anneme mısafır gelecek dıye temızlkte yardım ettım

SABAH1 yarım kk tulum peynır
1 yarım kk beyaz peynır
3 sıyah zeytın
1 yumurta beyazı(teryağında pısırdı annem)
1 dılım cok tahullı ekmek
1 kucuk sımıtın 4 de 1ini yedım
2 bardak sekersız cay
ÖĞLEN
3 kasık yesıl fasulye
1 kase yoğurt
ARA
1 fıncan orta turk kahvesı
AKŞAM
tavuk sote,yoğurt

Son düzenleme:
Herkese merhaba

Bugün -300 olmusum mutlu oldum ama korkmuyor da degilim artik piskolojimi bozma noktasina geldim. Cünkü cok yasadim bir gün - görüp ertesi gün hizli sekilde + oldugunu.

Neyse gelelim bugünki menüye

Güne lahana+sogan suyu ile basladim. Zayiflamaya etkisi olacak mi bilmiyorum 3. gün bugün ama metabolizmami hizlandirmis olmali ki uzun süredir ilk defa düzenli sekilde tuvalete cikabiliyorum.

Kahvalti : 1 haslanmis yumurta (ekmek yoktu almadim da) 4 dilim az yagli beyaz peynir, cok az salatalik, 1 domates

Ara : yesil cay ardindan 38dk zumba

Ögle : 100gr kadar kepekli makarna ve bol sebze

Aksam : 1 elma, 3 kuru kayisi, yesil cay

Yatmadan yine lahana+sogan suyu icicem yine acikirsam eger yagsiz süt icerim veya yagsiz yogurttan ayran yaparim.

Yemeklerime en fazla 1 yemek kasigi zeytinyagi koyuyorum. Boyum 1.75 daha önce belirtmemistim vermem gereken 10 kilo daha var ama sanki 15 kilo versem tam olacak gibi de 5 kilo verip 70 olsam bayram edicem

Son düzenleme:

Merhaba cnm,bence artı olmayacaksın.Sabah lahana suyu yağ yakıyor doğru kahvaltıda yedığın peynır fazla 1 dılım en fazla 2 olsun bunun dısı supersın

Son düzenleme:
cgdozdgn canım neredesın napıyosun merak ettım doğrusu???umarım bır sorun yoktur beklıyoruz senı

Aman canim insallah hepimiz eksi görelim. Peyniri de azaltirim tesekkür ederim

Rıca ederım,kararlı gıdersen senı ılk sayfadakı tablomuza eklıyecez orda ne kadar verdığımız yazıyor.Belkı gecmısı okumadıysan sana bır kac püf noktası verıyım
sabah ac karna(lahana suyu,soğan suyu,bal sırke su karısımı,sekersız turk kahvesı)metabolızma calıstırıp yağ yakma özellığı var ben sırke kurunu,lahana suyunu denedım ama midem ıcın en sağlıklı olanı kahve lahanaydı.
spordan önce sekersız ağır ateste pısmıs turk kahvesı yağ yakımını coğaltıcak(ağır ateste kafeın oranı yuksek tutmak amac)
spordan sonra süt ıcmek(spor sırasında kaybedılen kalsıyum karsılıyor.
sütü meyveyle beraber tuketmek(bır ısırık meyve bır yudum sut ıcmek,meyvenın ıcerdığı şekerı sutun ıcınde proteınler azaltıyor)bu sekılde tuketmek faydalı

Yarın kılo bıldırımlerımız var sabah ac karna tartılalım ustumuz cok ınce olsun tercıhen tabi.Ben yarın gec gelebılırım sabah kahvaltıya mısafır gelıcek.Siz kılonu yazın ben geldığım zaman tabloda duzenlerım.İyi aksamlar kızlar guzel bir pazar diliyorum

ama su ıcmken guselı o zaman salatalık ye bol bol:)) %90 su hehe ben acıkınca sarılıyorum artık salatalıga bugun su fasla ıcemedım ama 2 tane salatalık goturdum hehehehe

evet doğru canım salatalık hem de severim en iyisi acıktıkça yiyeyim

Merhaba hosgeldın.kılona nıye kızalım kı bız de kılo aldıktabıkı aramıza katılabılırsın.

Su önemlı ama susadıkca ıhmal etme gunde en az 1.5 lt

hoşbulduk canım inş bakalım daha çok tüketmeye çabalıcam

Herkese merhaba

Canim bilgiler icin cok tesekkür ederim isime yarayacak gercekten. Simdilik lahana+sogan suyuna devam ediyorum. Spordan önce kahve sonrasinda süt olayina da baslarim bugün. Aldigim kilolari vermek konusunda kararliyim ama moralim cok cabuk bozulmaya basladi

Baslangic kilo : 87
Bugün : 74,9
Hedef : 65

iyi pazarlar

kızlarrr bugun ıtıbarııle
5 haftam oldu ve gıden
5 kılobugun 75 geldımmm(ve hasta omadım daha onunda etkısı var cunku ben74 beklıyorudmmm)
haftaya gorecegız ınsl....
baslangıc 80
hedef 65
topl. gıden kılo 5
bu hafta gıden 1(regl olmadıgım ıcn olsaydımdahafazla olurdu emınımmmm)

sabah kahvaltım 10:30 da kalktım 1 brdk su ıctım
11:00 de 1bardak daha
12:00-1peynırlı bazlama ınce malum bugun serbest gunum
1 brdak azsekerlı cay
1-2 dılım sallatalıkk
temıslık yaptım bırazdanda namaz kılıp spor yapacagımınsl...

bakalım ınslll boyle guselkılolargıderrrrrr

[/quote]
supeeer ben bu sekılde kendı tpoıgımde yapa bılırmıym,cok begendııım

kızlar yarım st spor yaptımm
sonra alısversecıktım tam 1,st hızlı yuruyus ve 2 st de alısversı merkezıyorgunlugu sonucunda yarım lt su

ve aksam st
19:00 da 2kasık sade makarna-1 bardak su eslıgınde 1kasesade salata

nasılllllllllllllllllll

yesılcay hazrladım kendımeee haydıgorusuruk gercı kımseler yokbugun ya

selam kızlar
kismecikler girmemiş yauuu :)))
bugun tartıldım 63.8 im. bugunde hastanelerdeydık. kıymalı borek pogaca cart curt bı dunya sey yedım.
zaten persembeden berı sacma sapan beslenıorum :S
bugun bıttı ısımız hastanede. pıtırcık da cok cok ıyı masallah
kendıne geldı ıyıce Rabbim e şükürler olsun..

yarın yıne kushan dıyetının 1. gununden baslıorum kızlar. :)) yemeyecegım seyler var menude mesela sosis, simit falan.. onların yerıne k flakes yıcem. menude degısıklık yapmıcam onun yerıne sunu yıyım dıye.
hadi heyre garşı :)))

26 mayısa kadar 58-59 olmam lazım kızlar.
tam 4 haftam var.
kendımı gebertmem lazım 58 e ınmek ıcın. her hafta 1-1.5 kılo vermem lazım.
desteklerınızı beklıorum
1 lokma fazla yersem basın fırcayı, hıc acımayın vurun mınnak'a
bazlama falanda yemıcem bu 1 ay boyunca.
silkelenip kendıme gelıorum.
hergun 3 fincan yesıl cay
3 fıncan bıberıye ve zeytın yapragı cayı mutlaka ıcıcem
salı gunude ne zamandır yapamadıgım sporuma baslıcam
tam gaz devam..
hedefı olmayınca ınsan yapmasamda olur dıo ama hedef olunca ısler degısıo.

kizlar 2 kahve fincani ince bulgur 2 yk kadar zeytinyagi ile kisir yaptim sebzesini cok koydum 1 kahve fincani yapsaydim iyiydi de 2 abarti mi oldu yoksa

efeeylül tavsiyene uygum kahvaltida yedigim peyniri azalttim. Bugün 1 haslanmis yumurta, salatalik, domates ve 1 dilim peynir yedim

ara : 1 fincan yesil cay fincanim epey büyük

38 dk zumba öncesinde sade türk kahvesi sonrasinda 1 fincan yagsiz sekersiz süt

öglen : yaptigim kisirin yarisi

aksam : kisirin kalani

Sabah lahana+sogan suyu ile güne basladim. Ekmek yemedigim icin kepekli makarna veya bulgur yiyorum.

Birazdan 1 koca fincan yesil cay daha icicem.

Aclik hissedersem ayran icmeyi düsünüyorum. Yatmadan önce dün 70 mekik cektim bugün cogaltabilirim ve yan yaglarim icin baska egzersizler de yapiyorum.

Bugünü de böyle 1 kahve fincani ince bulgur icin kendimi helak ederek kapatiyorum, hatta bu helak etmeye fazladan kullandigim 1yk zeytinyagini da ekliyorum

Saglikli zayiflamalar herkese

slm kızlar sabah giremedim kilom hala 68

yarın 5 günde 5 kilo diyetini deniycem 1.5 kilo versem yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…