of of of
acılısı yapmıssın bakıyorumda
aslında pek bısı yememıssın gayet ıyı yanı bn borekler gozlemeler falan beklıodum
Canım benım ödul gununde sen de az şerbetlı yarım yıyebılırsın,dedım ya bugun daha kendım de değilim gezmeye tozmaya basladım ya bıde yol yorgunluğu cok ıstah gelmedı,Korkum dayım yarın gelecek ıkımız pıs boğazız bır araya gelınce felaket ama cıdden eskıye nazaran kendımı tutmayı öğrendım bundan mutluyum
benm 2 gundr odullerımın masallahı var okun sende
masallah ıraden cok guzel ınsallah dayın senı costrmazzzsakın su lafakanma
1 kereden bısı olmaz tadına bakınca gerısı gelıo
Canım o cıps dısında super,malesef bugun yaptığın spor cıpse yetmez bıle
hosgeldın nede guzel demıssın ewlılık ıstah acıyor bn dogum kontrol hapı kullanmamam ragmen 10 ayda 10 kılo aldım
1 aydır burda arkadaslarla 3 4 kılo werdım lısetemızı grmussundr
ogunlerın guzel mantıklı sporun guzel kılo werrsın bu sekılde
bnm esımde cok gec gder ıse bıde gec yatarız onun etkısıde cok buyuk sanırım
yanı gece 3 ten 4 ten once yatmayız
sabah en erken 12 1kalkarız
gec gelır gec yemek yerız falan
bıde yatana kadar sureklı abur cubur .... artık akıllandım ama gec odu bıraz
aramızda olmandan mutlu oluruz bızı ıhmal etme
hosgeldın
Hosgeldın cnm,emınım verıceksın dukan ve ya baska mutlaka ıstedıkten sonra yaparsın bızımle devam edebılırsın.
merhaba kızlar
hastayım 2gündür, ciğerlerim parçalanırcasına öksürüyorum, ve bu halde sabah akşam okuldayım sbs hazırlığı yapıyoruz çocuklara.
diyete aynen devam, zaten iştahsızım yine. ara öğünlerim hiç olmadı, ana öğünleride sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yedim diyebilirim.
dün öğlen menemen yedim, okulda yaptılar, yağını falan herkese göre ayarladıkları için az yağlıydı diyemiycem, ama yinede ağır bi öğle yemeği olmadı. çok az yedim.
dün akşam nestle nesfit yedim, bugünde 3er kaşık mantar sote ve zeytin yağlı fasülye.
kahvaltım hep aynı, kepekli ekmekten 1 dilim tost.
buarada herkesin çok iyi gidiyor maşallah hepimize, ve yeni gelen arkadaşlarada kocaman bir hoşgeldiniz
sabah 10:00 1bardak su
11:00:1 haslanmıs yumurta-1 dılım cavdar ekmegı-yarım domates-yarım salatalık-yarım bardak sekersızformcay(hıc sevmıyorum ıgrencccccc)
ara:yok
öglen:????henus bılmıyorum
bu arada kızlar dun yaptımvıdeo sonucu her tarafım tutulmus belımı oynatamıyorumm yaaaa egılemıyorum da ne yapım devamedeyımmıablam ıse yaragııcın boyle oldun devam et vıdeo ya dıyo ama sızce:????
merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza katılmak istiyorum..
belki kilomu yazdığımda bana kızacaksınız ama :26:
evlendiğimde 47 kiloydum 3 yıla yaklaşıyoruz 54 kilo olmuşum..
7 kilo fazlam var vermek istiyorum ..
ufacık tefeciğim 47 ve üstü kiloyu kaldırmıyorum
birkaç aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim ama fark olmadı nedense
metabolizmamın hiç çaışmadığını düşünüyorum..hatta bence yok
sizleri okudum ve aranıza katılırsam daha çok dikkat ederim diye düşündüm
beni de aranıza alır mısınız?
öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----
vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...
ekim ayında evlendim . evlendiğimde 63 kiloydum ve şuan 67 kiloyum belkie daha fazla
eşim akşam saat 10 gibi acıkıyor veya tatlı meyve vs.. istiyor ona hazırlayınca bende yiyorum ve kilo aldım bende aranıza katılıp 4 5 kilo fazlamı sizinle vermek istiyorum paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ediyorum
boy:172
kilo 67-68
hedef kilom 62
hep beraber zayıflamak dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?