Herkese merhaba
Evlenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum sirf bu kilo muhabbeti yüzünden
Evlendigimde 67 kiloydum. Evlendikten sonra dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve ilk kullanmaya basladigim 1 ay boyunca cilginlar gibi yemek yedim doydugumu hic hissetmedim, önümden yemekleri almasalar catlayana kadar yiyecek gibiydim. Esim yurtdisindaydi bende vize bekliyordum 3 ay vize bekledim derken rahat bi 70 olmusumdur belki 71 - 72 bilemiyorum. Vizem cikti yurtdisina gittim beslenme düzenim degisti aliskanliklar degisti derken kilo almaya basladim ama kilo almamak yada vermek icin her hangi bir cabam olmuyordu zaman zaman tartilip tartida gördügüm rakami da derhal unutuyordum ta ki tartida 89 u görene kadar. Evet 90 kilo olmak üzereydim :18: benim icin korkunc bir rakamdi ve zayiflamaya karar verdim. Yaklasik 2 ay boyunca aksam yemeklerini biraktim günde 1 saat yürümeye basladim zar zor 85 kiloya düsmüstüm ki o da ne regl olmak üzereyim ve yine cilgina dönmüs durumdayim. Sürekli yiyorum benim regl dönemim korkunc gecer agrim sizim olmaz ancak vücudum siser ve sürekli yemek isterim burnuma yemek kokulari gelir gözümün önünde yemekler ucusur falan böylece yeniden 87 kiloyu gördüm tartida.
Internette diyet listeleri onlar bunlar arastirirken kadinlar kulübünde bi baslik buldum. Dukan diyeti deneyimleriniz diye. Okudum arastirdim aklima yatti ve basladim. Basladigimda 2011 Kasim sonuydu, 2012 Subat sonuna kadar 10 kilomdan kurtuldum sonra 76 kiloda cakildim kaldim Dukan ile veremiyordum artik kilolarimi ve biraktim.
Simdi kendimce bir seyler yapiyorum.
Kalkinca 1 adet sogan ve bir kac yaprak lahanayi kaynatip suyunu iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum.
Kahvalti : 1 dilim esmer ekmek, 1 domates ve peynir yedim. Aklimda haslanmis yumurta olmasina ragmen dukan diyeti boyunca sabahlari yedigim icin ara vermek istiyorum artik.
Kahvaltinin ardindan yürüyüs 45 dk
eve gelirken süt almak icin ugradigim markette kendime hakim olamayip almis oldugum 1 adet hamurisi kacamaginin ardindan yarim saatlik zumba.
ögleden : bol bol sebze icinde 1 kahve fincani bulgurla hazirladigim sebzeli pilav ve yogurt
aksam : bir elma
yatmadan önce yine 1 sogan ve birkac lahana yapragini kaynatip suyunu icicem.
Simdilik ara ögün falan koymadim fazla cünkü kahvalti 12 gibi falan yapiyorum esim ise gec gittigi icin.
Henüz yarim kilo verebildim, kalan 10 kilomdan da sizlerle beraber kurtulurum umarim.
Herkese saglikli zayiflamalar.