• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

of of of
acılısı yapmıssın bakıyorumda
aslında pek bısı yememıssın gayet ıyı yanı bn borekler gozlemeler falan beklıodum

Canım benım ödul gununde sen de az şerbetlı yarım yıyebılırsın,dedım ya bugun daha kendım de değilim gezmeye tozmaya basladım ya bıde yol yorgunluğu cok ıstah gelmedı,Korkum dayım yarın gelecek ıkımız pıs boğazız bır araya gelınce felaket ama cıdden eskıye nazaran kendımı tutmayı öğrendım bundan mutluyum

Canım benım ödul gununde sen de az şerbetlı yarım yıyebılırsın,dedım ya bugun daha kendım de değilim gezmeye tozmaya basladım ya bıde yol yorgunluğu cok ıstah gelmedı,Korkum dayım yarın gelecek ıkımız pıs boğazız bır araya gelınce felaket ama cıdden eskıye nazaran kendımı tutmayı öğrendım bundan mutluyum

benm 2 gundr odullerımın masallahı var okun sende
masallah ıraden cok guzel ınsallah dayın senı costrmazzz:52: sakın su lafakanma
1 kereden bısı olmaz tadına bakınca gerısı gelıo

benm 2 gundr odullerımın masallahı var okun sende
masallah ıraden cok guzel ınsallah dayın senı costrmazzz:52: sakın su lafakanma
1 kereden bısı olmaz tadına bakınca gerısı gelıo

Emınım costurcak ama durcak yerde durucam,oda 1 yıldır turkıye de değil düşün nelerı özlıyebıleceğini.Zaten mıdem kuculmus hemen doyuyorum:1:

Ben cıkıyorum canım uyku benı cok özlemıss kapanıyorr:1:öptüm:16::16:gecenız guzel olsunn

Canım o cıps dısında super,malesef bugun yaptığın spor cıpse yetmez bıle

yaaaa yapmayın ne olur zatiimoralım bozuldu yedıkten sonra valllla burası ınsanı suclu konuma skuyorrr o yusdn her gun ne yedıysem yazıyorumm hehehehhe gazaaagetırıyorrrrr

hosgeldın nede guzel demıssın ewlılık ıstah acıyor bn dogum kontrol hapı kullanmamam ragmen 10 ayda 10 kılo aldım
1 aydır burda arkadaslarla 3 4 kılo werdım lısetemızı grmussundr

ogunlerın guzel mantıklı sporun guzel kılo werrsın bu sekılde

bnm esımde cok gec gder ıse bıde gec yatarız onun etkısıde cok buyuk sanırım

yanı gece 3 ten 4 ten once yatmayız
sabah en erken 12 1kalkarız
gec gelır gec yemek yerız falan

bıde yatana kadar sureklı abur cubur .... artık akıllandım ama gec odu bıraz

aramızda olmandan mutlu oluruz bızı ıhmal etme
hosgeldın

Hosbuldum, tesekkür ederim. Burada cok iyi motive olma sansimiz var zayiflamak icin tek basina olmuyor.

Hosgeldın cnm,emınım verıceksın dukan ve ya baska mutlaka ıstedıkten sonra yaparsın bızımle devam edebılırsın.

hosbuldum canim, veremezsem kafayi yiyebilirim artik 6 aydir baska bir sey düsünemez oldum.

Kilolu olmak özellikle de bir zamanlar incecikken bir süre sonra kilo almak, eski resimlerde incecik halinize bakarken kendime ne yapmisim bedenime ne kadar kötü davranmisim diye üzülmek, dert etmek korkunc oluyor bir süre sonra.

merhaba kızlar:72:

hastayım 2gündür, ciğerlerim parçalanırcasına öksürüyorum, ve bu halde sabah akşam okuldayım sbs hazırlığı yapıyoruz çocuklara.

diyete aynen devam, zaten iştahsızım yine. ara öğünlerim hiç olmadı, ana öğünleride sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yedim diyebilirim.

dün öğlen menemen yedim, okulda yaptılar, yağını falan herkese göre ayarladıkları için az yağlıydı diyemiycem, ama yinede ağır bi öğle yemeği olmadı. çok az yedim.

dün akşam nestle nesfit yedim, bugünde 3er kaşık mantar sote ve zeytin yağlı fasülye.

kahvaltım hep aynı, kepekli ekmekten 1 dilim tost.

buarada herkesin çok iyi gidiyor maşallah hepimize, ve yeni gelen arkadaşlarada kocaman bir hoşgeldiniz:16:

merhaba kızlar:72:

hastayım 2gündür, ciğerlerim parçalanırcasına öksürüyorum, ve bu halde sabah akşam okuldayım sbs hazırlığı yapıyoruz çocuklara.

diyete aynen devam, zaten iştahsızım yine. ara öğünlerim hiç olmadı, ana öğünleride sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yedim diyebilirim.

dün öğlen menemen yedim, okulda yaptılar, yağını falan herkese göre ayarladıkları için az yağlıydı diyemiycem, ama yinede ağır bi öğle yemeği olmadı. çok az yedim.

dün akşam nestle nesfit yedim, bugünde 3er kaşık mantar sote ve zeytin yağlı fasülye.

kahvaltım hep aynı, kepekli ekmekten 1 dilim tost.

buarada herkesin çok iyi gidiyor maşallah hepimize, ve yeni gelen arkadaşlarada kocaman bir hoşgeldiniz:16:

ınsl.sıfa bulursun en kısa zamanda evet kılo verdıysek ne ala:)))pazar gunu gorecegıss:)))

yaaaaaaaa kılo vermek ve hamıs olmakıstıyorumm cokmu sey ıstıyorumsankiii:(((
bak gene huzunlendım bebıs geldı aklıma :(:(:(:(:(:(:(:(

kızlar günaydın,

akşam salata yedim
doğumgünü vardı 2 küçük parça börek yedim.
dün dışardaydım acıkmıştım.

ama sabah iyiydim göbişim azıcık gitmiş.

sabah
2 dilim börek
salata

birazdan dışarı çıkacağız bunları eritim görüşürüz :3::3::3:

Son düzenleme:
selam kzılar

bıkac gundur yedıgım sacma sapan seylerı yazmıcam.. pıtırcığın azı işleri cıkıyor
onun dıslerı cıkana kadar benım canım cıkıcak heralde... :S iptal durumdayız. uyku yok nerdeyse
2 gun evvel gece hastaneye kaldrdık 1 den sabah 6ya kadar hastanedeydık, serum taktılar falan. bıttık yaaa :S kulakları da ıltıhaplanmıs. 3 tane de ıgne verdıler. bu sabah gıttık 2. yı vurdurduk. yarında var ıgnesı.
bugun bıraz daha normale döndü hem pıtırcık hemde yemem ama yarından sonra anca toparlarım sanırım. :S
tuvaletını ogretıorum bıde bu arada... düşünün halimi.. her dakka yerler ıslanıo :S sureklı camasır yıka. carsaf yıka. öldüm :S
oooyyyhhhh amma dert yandım heee. şu topikte benım kadar geveze yok heralde sanırsam :D

kahvaltı: yumurta
bıraz ton balıgı
domates salatalık
cok az peynır
ceyrek kepeklı bazlama

sabah 10:00 1bardak su
11:00:1 haslanmıs yumurta-1 dılım cavdar ekmegı-yarım domates-yarım salatalık-yarım bardak sekersızformcay(hıc sevmıyorum ıgrencccccc)
ara:yok
öglen:????henus bılmıyorum

bu arada kızlar dun yaptımvıdeo sonucu her tarafım tutulmus belımı oynatamıyorumm yaaaa egılemıyorum da ne yapım devamedeyımmıablam ıse yaragııcın boyle oldun devam et vıdeo ya dıyo ama sızce:????

sabah 10:00 1bardak su
11:00:1 haslanmıs yumurta-1 dılım cavdar ekmegı-yarım domates-yarım salatalık-yarım bardak sekersızformcay(hıc sevmıyorum ıgrencccccc)
ara:yok
öglen:????henus bılmıyorum

bu arada kızlar dun yaptımvıdeo sonucu her tarafım tutulmus belımı oynatamıyorumm yaaaa egılemıyorum da ne yapım devamedeyımmıablam ıse yaragııcın boyle oldun devam et vıdeo ya dıyo ama sızce:????

öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----

vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...

merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza katılmak istiyorum..
belki kilomu yazdığımda bana kızacaksınız ama :26:
evlendiğimde 47 kiloydum 3 yıla yaklaşıyoruz 54 kilo olmuşum..
7 kilo fazlam var vermek istiyorum ..
ufacık tefeciğim 47 ve üstü kiloyu kaldırmıyorum:25:
birkaç aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim ama fark olmadı nedense :50:
metabolizmamın hiç çaışmadığını düşünüyorum..hatta bence yok :9:
sizleri okudum ve aranıza katılırsam daha çok dikkat ederim diye düşündüm:34:
beni de aranıza alır mısınız?:54:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..
ben de aranıza katılmak istiyorum..
belki kilomu yazdığımda bana kızacaksınız ama :26:
evlendiğimde 47 kiloydum 3 yıla yaklaşıyoruz 54 kilo olmuşum..
7 kilo fazlam var vermek istiyorum ..
ufacık tefeciğim 47 ve üstü kiloyu kaldırmıyorum:25:
birkaç aydır şekeri ve beyaz ekmeği kestim ama fark olmadı nedense :50:
metabolizmamın hiç çaışmadığını düşünüyorum..hatta bence yok :9:
sizleri okudum ve aranıza katılırsam daha çok dikkat ederim diye düşündüm:34:
beni de aranıza alır mısınız?:54:

hos geldınnn cnm burda ınsan motıve olup mecbur hıssedıyor kılovermeye kendını

öglende:1 bardak su eslıgınde-1 kase yayla corbası-1adet kucuk ınce soganlı bazlama----

vıdeo yapacagım ve dısarı cıkacagımmmm ınsl...

aksam 17:00:1 dılım tometeslı borek yarımbardak azsekerlı yesıl cay-1 salatalık-20 sarıleblebı-1hurmabu kadar ve yarım lt su daha

1 stkadarda normalyuruyuş

nasıl?????????
yarın tartılır yazarım ınsl....regl olmadım daaha oyusden yarın gebelık testı yapacagım sonrad atartı kısmettt dua edınde hamıs oluyummm bariiiii yaptıgım dıet de ıse yarasın yaa

ekim ayında evlendim . evlendiğimde 63 kiloydum ve şuan 67 kiloyum belkie daha fazla:50::50::50:

eşim akşam saat 10 gibi acıkıyor veya tatlı meyve vs.. istiyor ona hazırlayınca bende yiyorum ve kilo aldım bende aranıza katılıp 4 5 kilo fazlamı sizinle vermek istiyorum paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ediyorum :6::6::6:

boy:172
kilo 67-68
hedef kilom 62

hep beraber zayıflamak dileği ile :52::52::52:

ekim ayında evlendim . evlendiğimde 63 kiloydum ve şuan 67 kiloyum belkie daha fazla:50::50::50:

eşim akşam saat 10 gibi acıkıyor veya tatlı meyve vs.. istiyor ona hazırlayınca bende yiyorum ve kilo aldım bende aranıza katılıp 4 5 kilo fazlamı sizinle vermek istiyorum paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ediyorum :6::6::6:

boy:172
kilo 67-68
hedef kilom 62

hep beraber zayıflamak dileği ile :52::52::52:

hos geldın canımmmmm benım ınsl.hepberaber kılolarla vedalasacagız:))

Back