Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın,

dün öğle
birgün önceden kalan 3 tane çiğ köfte ince lavaşla

dışarı çıktım sonra pazara gitti ortalama 3 saat toplamda yürüyüş yapmışımdır.

akşam
2 kase karışık bol salata

sabah
yarım kk peynir
marul
domates salatalık
maydonoz

ekmek yemedim.
marulun içine domatesli salatalıklı dürümler yaptım
haftasonuna az kaldı gidermi bu kilolar :44:

gunaydın canm sporla gıder bana kalırsa bende sımdı tartıldımda 300 gram fazla cıktım sınır oldum acaba pazar gunkı kacamagın bedelımı ehehe

sbhkı menumm:
08:00 1 bardak su
09:00-kıbrıt kutusubuyuklugunde beyaz peynır-yarım bardak sekersız yesılcay -1dılım cavdar ekmegı ınce:)-2 dılım salatalık-2 ınce dılım domates-1 yesıl 1 sıyah zeytın-
ara:1ısırık elma-1bardak hayıtlı su(hamıskalmakıcınve reglduzenı ıcın)
bundan sonrası nı allah bılır yuruyuse cıkacagımbırazdannnn tatlılarrr:)

slm kızlar sirekli suyumu içtim

light ekmekli tost yaptım kendime onuda yedim

şimdi temizlik yapıcam biraz...

ben ekmek yemeyince akşama çok acıkıyorum yaaa....

gunaydın canm sporla gıder bana kalırsa bende sımdı tartıldımda 300 gram fazla cıktım sınır oldum acaba pazar gunkı kacamagın bedelımı ehehe
olabilir aslında bu kaçamaklarla diyetin şifresini bozuyomuşuz hehehe...
ama 300gr verirsin pazara kadar...

süper...

selam kızlar

kahvaltım:

domates
salatalık
nane
yumurta
ceyreğin yarısı kadar kepeklı bazlama

4-5 bardak su

tartıda 300 gr fazla cıkınca uyuz oldum gttım sucuklu yumurta yaptım yedım ustune calyla gazete keyfı yaparken tıme ın ıcı cıkolatalı seylerınden 3 tane ındrdım mıdeye kendıme uyuz oluyorum

canm ya ıcme sırke bnce kımısı zarrlı dıo kımısı bısı olmuyo dıo
ama ben korkuyorum ac karnına
bı dıyetısyen varya yenı bır hayattakı obez ınsanların dıyetsyenı o nu dınlemıstım
sakın ıcmeyın delınme yapoar mıdenızde dedı ve hıc bır ıse yaramıyor zayflanam adına dedı
onun yerıne salatanıza koyun cok ıstıosanız dedı

merhabalarrr...!!!! 71,00'e düşmüş bulunmaktayım.artık tablomu etkileyecek kilo vermeye hazırımmmm

Son düzenleme:
sabah kepekli bisküvi yedim,yaklaşım 7 tane fln.sonra 1 lt su içtim.öğlenleyin de bir kaşık yoğurt,az çorba ve et sote yedim.hedefim akşma kadar yine 1,5 lt su içmek.

canım şişkinliktir o gider

afiyet olsun canım
sendemi bebiş düşünüyorsun

canım sirkeli su içme zararlı mideyi deliyor.çünkü asitli.o sirkeli su için diyenler organik elma sirkesinden bahsediyorlar.bizim o marketlerden aldıklarımız organik değil ve zararlı

selam kızlar

kahvaltım:

domates
salatalık
nane
yumurta

4-5 bardak su

artık bazlamaları kepekli yapıyorsun galiba
bende yakında bu gidişle evde ekmek yaparım herhald,evde yapıncada çok yeriz bi arasını bulmam lazım

tartıda 300 gr fazla cıkınca uyuz oldum gttım sucuklu yumurta yaptım yedım ustune calyla gazete keyfı yaparken tıme ın ıcı cıkolatalı seylerınden 3 tane ındrdım mıdeye kendıme uyuz oluyorum

sucuklu yumurta
pişman oldunmu

36 beden geniş oluyor diyen biri olduğun için asıl ben sana uyuz oluyorum dermişim

arasıra kaçamaktan birşey olmaz canım senin maşallahın var sporunu yapıyorsun

aynen katılıyorum.ben salataya bile kullanmıyorum sebzeleri yıkamak için kullanıyorum.

merhabalarrr...!!!! 71,00'e düşmüş bulunmaktayım.artık tablomu etkileyecek kilo vermeye hazırımmmm

sabah kepekli bisküvi yedim,yaklaşım 7 tane fln.sonra 1 lt su içtim.öğlenleyin de bir kaşık yoğurt,az çorba ve et sote yedim.hedefim akşma kadar yine 1,5 lt su içmek.

yaza kadar o kilolardan kurtlacağız hep beraber.
menün güzel canım

ewet pısman oldum o yuzden battı balık mantıgyle suan kurabıyeye sardım cok uzgunum ve uzule uzule yıyorum

öğle

1 kase karışık salata
1 kase yulaflı yoğurt

akşamda salata yerim herhalde,dün pazardan bol yeşillik aldım geçen haftadanda kalanlar var hem yemek yememiş olurum hemde dolabı temizlerim

hafta sonu hiç dikkat edememiştim şimdi pişmanlık duyuyorum.
1 gün bile dikkat edince hemen farkediyo hissediyorum.
kaçamakları ölçülü yapınca sıkıntı olmuyor abartınca toparlamak zor oluyor neyseki benim çok uzun sürmedi hafta sonuna az kaldı bakalım kaç kilo gidecek bende çok merak ediyorum

ewet pısman oldum o yuzden battı balık mantıgyle suan kurabıyeye sardım cok uzgunum ve uzule uzule yıyorum

afiyet olsun canım fıstık gibisin boyuna göre kilon gayet iyi sen sadece formunu korumanın keyfine bak.
vucudunu tanıdığında ne zaman dur diyeceğini iyi bilirsin önemli olanda bu bence.
bazen düşünüyorumda ben 20 li yaşlarda falan hiç kendimi tanımıyormuşum dikkat etmezdim hareketliydim şimdiki kilolardaydım ama pek takmazdım.
evlendikten 1 yıl sonra 54-56 lerde olan ben 64 kiloya çıktım sonra kilo vermeye çalıştım spora gittim sonra bıraktım 3-4ay sonra yediklerimede dikkat ettim ve geçen yıl 54 e düştüm.hep normal kilodayken hayatımda ilk defa o kiloya çıkmıştım piskolojim bozulmuştu.ondan sonrada hep dikkat etmeye çalıştım 1-2 kilo alınca hemen aynada kontrol ederim kendimi.çünkü hayatta kendim için yaşıyorum sonra çevrem geliyor.aynaya bakınca kendimi iyi hissedince mutlu oluyorum yoksa o alışverişlerde olmayan yada üzerinde istediğin gibi görünmeyen kıyafetler olunca çekilmez hale geliyor.
kendimi sorguladığımda daha bilinçli olduğumu düşünüyorum.

selam kızlar

kahvaltım:

domates
salatalık
nane
yumurta

4-5 bardak su

süper...

nazar değdi canım sana yeme yaaa...

ay salataya koyam bari artık...

menün süper canım...

yeme dedim kıs..

menün süper canım...

kızlar bende arada 2 tane burçak bisküvi yedim...

öğlen 1 kase çorba...

ara 1 elma yiyicem..

akşamada kabak pişiriyorum yoğurtlu yemeyi düşünüyorum....

nede guzel anlatmıssın
hayat aynaya baktgında mutlu oldugun kadar guzel allah basta saglık sonra guzellık versın hepııze
ben spor yapım 4 gundr yapmadım bısı en azından yedıklerım erısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…