ben sabah sabah haşhaşlı lokum götürdüm. ooffff..
öğleyin az yiyeceğim inşallah.
günaydın,
dün öğle
birgün önceden kalan 3 tane çiğ köfte ince lavaşla
dışarı çıktım sonra pazara gitti ortalama 3 saat toplamda yürüyüş yapmışımdır.
akşam
2 kase karışık bol salata
sabah
yarım kk peynir
marul
domates salatalık
maydonoz
ekmek yemedim.
marulun içine domatesli salatalıklı dürümler yaptım
haftasonuna az kaldı gidermi bu kilolar :44:
günaydın,
dün öğle
birgün önceden kalan 3 tane çiğ köfte ince lavaşla
dışarı çıktım sonra pazara gitti ortalama 3 saat toplamda yürüyüş yapmışımdır.
akşam
2 kase karışık bol salata
sabah
yarım kk peynir
marul
domates salatalık
maydonoz
ekmek yemedim.
marulun içine domatesli salatalıklı dürümler yaptım
haftasonuna az kaldı gidermi bu kilolar :44:
olabilir aslında bu kaçamaklarla diyetin şifresini bozuyomuşuz hehehe...gunaydın canm sporla gıder bana kalırsa bende sımdı tartıldımda 300 gram fazla cıktım sınır oldum acaba pazar gunkı kacamagın bedelımı ehehe
sbhkı menumm:
08:00 1 bardak su
09:00-kıbrıt kutusubuyuklugunde beyaz peynır-yarım bardak sekersız yesılcay -1dılım cavdar ekmegı ınce:)-2 dılım salatalık-2 ınce dılım domates-1 yesıl 1 sıyah zeytın-
ara:1ısırık elma-1bardak hayıtlı su(hamıskalmakıcınve reglduzenı ıcın)
bundan sonrası nı allah bılır yuruyuse cıkacagımbırazdannnn tatlılarrr:)
slm kızlar sirekli suyumu içtim
light ekmekli tost yaptım kendime onuda yedim
şimdi temizlik yapıcam biraz...
gunaydın canm sporla gıder bana kalırsa bende sımdı tartıldımda 300 gram fazla cıktım sınır oldum acaba pazar gunkı kacamagın bedelımı ehehe
sbhkı menumm:
08:00 1 bardak su
09:00-kıbrıt kutusubuyuklugunde beyaz peynır-yarım bardak sekersız yesılcay -1dılım cavdar ekmegı ınce:)-2 dılım salatalık-2 ınce dılım domates-1 yesıl 1 sıyah zeytın-
ara:1ısırık elma-1bardak hayıtlı su(hamıskalmakıcınve reglduzenı ıcın)
bundan sonrası nı allah bılır yuruyuse cıkacagımbırazdannnn tatlılarrr:)
slm kızlar sirekli suyumu içtim
light ekmekli tost yaptım kendime onuda yedim
şimdi temizlik yapıcam biraz...
selam kızlar
kahvaltım:
domates
salatalık
nane
yumurta
ceyreğin yarısı kadar kepeklı bazlama
4-5 bardak su
tartıda 300 gr fazla cıkınca uyuz oldum gttım sucuklu yumurta yaptım yedım ustune calyla gazete keyfı yaparken tıme ın ıcı cıkolatalı seylerınden 3 tane ındrdım mıdeye kendıme uyuz oluyorum
canm ya ıcme sırke bnce kımısı zarrlı dıo kımısı bısı olmuyo dıo
ama ben korkuyorum ac karnına
bı dıyetısyen varya yenı bır hayattakı obez ınsanların dıyetsyenı o nu dınlemıstım
sakın ıcmeyın delınme yapoar mıdenızde dedı ve hıc bır ıse yaramıyor zayflanam adına dedı
onun yerıne salatanıza koyun cok ıstıosanız dedı
merhabalarrr...!!!! 71,00'e düşmüş bulunmaktayım.artık tablomu etkileyecek kilo vermeye hazırımmmm
sabah kepekli bisküvi yedim,yaklaşım 7 tane fln.sonra 1 lt su içtim.öğlenleyin de bir kaşık yoğurt,az çorba ve et sote yedim.hedefim akşma kadar yine 1,5 lt su içmek.
ewet pısman oldum o yuzden battı balık mantıgyle suan kurabıyeye sardım cok uzgunum ve uzule uzule yıyorum
selam kızlar
kahvaltım:
domates
salatalık
nane
yumurta
ceyreğin yarısı kadar kepeklı bazlama
4-5 bardak su
tartıda 300 gr fazla cıkınca uyuz oldum gttım sucuklu yumurta yaptım yedım ustune calyla gazete keyfı yaparken tıme ın ıcı cıkolatalı seylerınden 3 tane ındrdım mıdeye kendıme uyuz oluyorum
canm ya ıcme sırke bnce kımısı zarrlı dıo kımısı bısı olmuyo dıo
ama ben korkuyorum ac karnına
bı dıyetısyen varya yenı bır hayattakı obez ınsanların dıyetsyenı o nu dınlemıstım
sakın ıcmeyın delınme yapoar mıdenızde dedı ve hıc bır ıse yaramıyor zayflanam adına dedı
onun yerıne salatanıza koyun cok ıstıosanız dedı
sabah kepekli bisküvi yedim,yaklaşım 7 tane fln.sonra 1 lt su içtim.öğlenleyin de bir kaşık yoğurt,az çorba ve et sote yedim.hedefim akşma kadar yine 1,5 lt su içmek.
ewet pısman oldum o yuzden battı balık mantıgyle suan kurabıyeye sardım cok uzgunum ve uzule uzule yıyorum
öğle
1 kase karışık salata
1 kase yulaflı yoğurt
akşamda salata yerim herhalde,dün pazardan bol yeşillik aldım geçen haftadanda kalanlar var hem yemek yememiş olurum hemde dolabı temizlerim
hafta sonu hiç dikkat edememiştim şimdi pişmanlık duyuyorum.
1 gün bile dikkat edince hemen farkediyo hissediyorum.
kaçamakları ölçülü yapınca sıkıntı olmuyor abartınca toparlamak zor oluyor neyseki benim çok uzun sürmedi hafta sonuna az kaldı bakalım kaç kilo gidecek bende çok merak ediyorum
kızlar bende arada 2 tane burçak bisküvi yedim...
öğlen 1 kase çorba...
ara 1 elma yiyicem..
akşamada kabak pişiriyorum yoğurtlu yemeyi düşünüyorum....
afiyet olsun canım fıstık gibisin boyuna göre kilon gayet iyi sen sadece formunu korumanın keyfine bak.
vucudunu tanıdığında ne zaman dur diyeceğini iyi bilirsin önemli olanda bu bence.
bazen düşünüyorumda ben 20 li yaşlarda falan hiç kendimi tanımıyormuşum dikkat etmezdim hareketliydim şimdiki kilolardaydım ama pek takmazdım.
evlendikten 1 yıl sonra 54-56 lerde olan ben 64 kiloya çıktım sonra kilo vermeye çalıştım spora gittim sonra bıraktım 3-4ay sonra yediklerimede dikkat ettim ve geçen yıl 54 e düştüm.hep normal kilodayken hayatımda ilk defa o kiloya çıkmıştım piskolojim bozulmuştu.ondan sonrada hep dikkat etmeye çalıştım 1-2 kilo alınca hemen aynada kontrol ederim kendimi.çünkü hayatta kendim için yaşıyorum sonra çevrem geliyor.aynaya bakınca kendimi iyi hissedince mutlu oluyorum yoksa o alışverişlerde olmayan yada üzerinde istediğin gibi görünmeyen kıyafetler olunca çekilmez hale geliyor.
kendimi sorguladığımda daha bilinçli olduğumu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?