Bende 3 kilo 200 gram doğmusumcok guzel kokuyodurr bebıs,ee sende ıkıncıye basla o zaman topığımızın hamısı ol
inşallah canım yaa göbişim çıkımış.dün abim diyorki sen ne kadar zayıflamışsın bende dedim kilo aldım ne zayıflaması diye onun gözünde hep zayıfım
007 eylül bond
sorma nasıl guzel kokuodu...
ben bu canavarla bas edemıorum bıde ıkıncıyle ohoooooo hayatta yapamam. bakırkoyden toplarlar benı
2. yı yapmak ıstıorum ama pıtırcık kendı basına gıyınebılsın, yemegını yesın, bezden kurtulsun. konusmayada baslamıs olur zaten bayagı bayagı. 2 sene sonra falan baslarım calışmlara dıe dusunuorum..
kızlar dün yine geç yatıp erken kalktım gidip birazcık uyuyayım görüşürüz :80:
bu odul gununmu normal gununmu
sankı bana fazla geldı bıraz normal gun ıcımı odul ıcınde az geldı
sımıtı yarım pılavı hıc yememen lazım aralarda meyve falan yıyebılırdın tatlım ama olsun yarın daha dıkkat edersın
dün aksam:3 kasık yağsız dana sote,bir kase salata
bu sabah
2 dılım denge lıght ekmek
1 kk lıhgt peynır
domates,dereotu,salatalık
1 sıyah zeytın
2 fıncan şekersız çay
inşallah canım yaa göbişim çıkımış.dün abim diyorki sen ne kadar zayıflamışsın bende dedim kilo aldım ne zayıflaması diye onun gözünde hep zayıfım
007 eylül bond
sabah
2 dilim light ekmek
az peynir
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim light ekmek
akşamda azcık tavuk haşlama salata yemeyi düşünüyorum...
gün içinde 3 fincan yeşil çay
en az 2 litre su...
1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
ıkı kasık kabak,2 kasıkda bulgur pilavı
1 elma
spor yok(ev temızlık,bavul hazırlama)
1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
ıkı kasık kabak,2 kasıkda bulgur pilavı
1 elma
spor yok(ev temızlık,bavul hazırlama)
Canım sen neden neler yıyorsun bıldırım yapmıyorsun zaman sorunun mu var?100 gram alısının sebebını bılemıyoruz yorum yapamıyorum
Hersey superr cnm ama ekmeği sabah dısında yeme yersende sabah 1 dılım öğlen bır dılım seklınde.Syafanın basına bakarsan bende 3 dılım yıyordum kızdılarr2 dılım dısına cıkmıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?