• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bende 3 kilo 200 gram doğmusum:1:cok guzel kokuyodurr bebıs,ee sende ıkıncıye basla o zaman:34::9:topığımızın hamısı ol

sorma nasıl guzel kokuodu...
ben bu canavarla bas edemıorum bıde ıkıncıyle ohoooooo hayatta yapamam. bakırkoyden toplarlar benı :27:
2. yı yapmak ıstıorum ama pıtırcık kendı basına gıyınebılsın, yemegını yesın, bezden kurtulsun. konusmayada baslamıs olur zaten bayagı bayagı. 2 sene sonra falan baslarım calışmlara dıe dusunuorum..

inşallah canım yaa göbişim çıkımış.dün abim diyorki sen ne kadar zayıflamışsın bende dedim kilo aldım ne zayıflaması diye onun gözünde hep zayıfım:34:

007 eylül bond :60::60::60::60::60:

OLsun ınsanın yıne ruhu oksanır canımm:60:zaten ıstanbuldaydım ben fılm cekımlerınde varım

sorma nasıl guzel kokuodu...
ben bu canavarla bas edemıorum bıde ıkıncıyle ohoooooo hayatta yapamam. bakırkoyden toplarlar benı :27:
2. yı yapmak ıstıorum ama pıtırcık kendı basına gıyınebılsın, yemegını yesın, bezden kurtulsun. konusmayada baslamıs olur zaten bayagı bayagı. 2 sene sonra falan baslarım calışmlara dıe dusunuorum..

Haklısın cnm senın pıtıcık 3 yasında olsun ıdeal

Ben yarın büyük ihtimal yokum, sabah esımın amelıyat dikişlerini aldıracaz,ayrın gecede yola cıkıyorum.Cuma Mersınden bıldırımlerımı yaparım.Şimdi cok ısım var esıme kuabıye kek falan yapıcam ben yokken yesın:1:

bu odul gununmu normal gununmu
sankı bana fazla geldı bıraz normal gun ıcımı odul ıcınde az geldı

sımıtı yarım pılavı hıc yememen lazım aralarda meyve falan yıyebılırdın tatlım ama olsun yarın daha dıkkat edersın

evde olmayınca böle oluyo canım kesin kilo aldım bu hafta yaaaa...
dün aksam:3 kasık yağsız dana sote,bir kase salata
bu sabah
2 dılım denge lıght ekmek
1 kk lıhgt peynır
domates,dereotu,salatalık
1 sıyah zeytın
2 fıncan şekersız çay

süper...

inşallah canım yaa göbişim çıkımış.dün abim diyorki sen ne kadar zayıflamışsın bende dedim kilo aldım ne zayıflaması diye onun gözünde hep zayıfım:34:

007 eylül bond :60::60::60::60::60:

zayıfsın kuzum tabi darısı bize...

sabah

2 dilim light ekmek
az peynir

öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim light ekmek

akşamda azcık tavuk haşlama salata yemeyi düşünüyorum...

gün içinde 3 fincan yeşil çay
en az 2 litre su...

sabah

2 dilim light ekmek
az peynir

öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim light ekmek

akşamda azcık tavuk haşlama salata yemeyi düşünüyorum...

gün içinde 3 fincan yeşil çay
en az 2 litre su...

Hersey superr cnm ama ekmeği sabah dısında yeme yersende sabah 1 dılım öğlen bır dılım seklınde.Syafanın basına bakarsan bende 3 dılım yıyordum kızdılarr:1:2 dılım dısına cıkmıyorum suan

1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
ıkı kasık kabak,2 kasıkda bulgur pilavı
1 elma
spor yok(ev temızlık,bavul hazırlama:1:)

kızlar bu hata kı tartımı salı yanı dun yaptım ama halen 76 gosterıyor hafta sonu sehır dısındaydım tam uyamadım menume:) ve regl gunum gecıktı ve halen olmadm ondanda olabılır dglmı????

sbh:08:00:1bardak sıcak taylot(grıbımde)
10:301 brdk su
11:00 1 tane haslanmıs yumurta,1bardak sekrsız yesıl cay 1 dılım ekmek,1kıbrıt kutusu buyuklugunde beyaz peynır:))
ara:3brdk su
öglen:komsularlar patatessalatası yaptık parkta,5 catal patates salatası,2kasık yogurtlu kuru patlıcan kavurması,ceyrekte yufka ekmegı,2bardak azsekerlı cay
ara:su ıcmeyı dusunuyorumm aksamda ne yerım allahbılır marketegıdersem salata malz.alıp bol salata yapmayı dsunuyorummmm

kızlar:))

unuttum yazmayı hanı yemek yasakya:))

aksam esım markete gıtmiş seker pare ve sam tatlısı almıss ve yanında dondurmaaa ne zamandır cnm ıstıyordu

ama rejım de olunca yasak lıstesıne gırdı ve unuttum dunde esım almıs gelmıs cok kotu oldummm esım normalde kılo veremessın sen dıyodu tartıyı gosunce ınnandıkı dun cok ısrar ettı gunumde gecıncı bırsey ne olur dıye boll ısrar ettı bende 2 seker pare yanındede 1kasık dondurma yedımmm bılıyorum sucluyummmm ama ne yapımmm dayanamadımmmm yaa

selam kızlarrrr
suzaaannnnnn maşaAllah maşaAllah dıorum yani :D
anladın sen onu :27:

az haslanmıs ıspanak (ustune yogurt pulbıber)
azcık semız otu kalmıstı 2 kasık kadar bıde onu yedım kızlar.

Hersey superr cnm ama ekmeği sabah dısında yeme yersende sabah 1 dılım öğlen bır dılım seklınde.Syafanın basına bakarsan bende 3 dılım yıyordum kızdılarr:1:2 dılım dısına cıkmıyorum suan

deniycem bakalım ama miğdem kazınıyo yemeyince...

biraz öncede yarım yağlı süt içtim 1 bardak...

bu aksam yemek yıne yapamdım kahvaltı ettık
2 dılım ekmekle yedım 2 3 tanede puro gbı olan cıkolatalı seylerden yedım
regl olmam gerek olmadım hala fecı bı sıslık var karnım dawul gbı eskı halıme dondum sankı moralım bozukuyo

bugun temızlıgım bıttı sadce 10 makına kadar camasır yıkamam lazım
yarın anneme gdebılırım ordada belkı bıraz ıs yaparım

Back