• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

süper...

nazar değdi canım sana yeme yaaa...

ay salataya koyam bari artık...

menün süper canım...

yeme dedim kıs..

menün süper canım...

canm ya sporla telafı etmeye calsıcam sımdı yedım alla of moralım bozuldu kılo wermek yerıne 4 gunde 300 gram fazla cıkmama bnde ınat gbı yedım
ama gaza geldım tekrar

Merhaba ben yeni üye odum ,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım :(( 4 ,5 Aylık evliyim ama rahat 5 kg aldım :(
Boyum 167 kilom 62 :S Diyet yapmıyorum ama sabah 1 dılım kepeklı tost ekmegıyle dıyet peynır ve bol yesıllık, oglen ızgara et/tavuk + salata aksam salata(ton balıklı yada beyaz peynırlı) yiyorum hergun aynı :) arada cok acıkırsam 2 tane cevız yada badem atıp bol su ıle gecıstırıyorum :( lazer lipoliz yaptırmayı dusunuyorum bende sizler bu konu hakkında bayağı konuşmuşsunuz ama ben dedikoduarı kaçırdım işe yarar mı acaba ....

Merhaba ben yeni üye odum ,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım :(( 4 ,5 Aylık evliyim ama rahat 5 kg aldım :(
Boyum 167 kilom 62 :S Diyet yapmıyorum ama sabah 1 dılım kepeklı tost ekmegıyle dıyet peynır ve bol yesıllık, oglen ızgara et/tavuk + salata aksam salata(ton balıklı yada beyaz peynırlı) yiyorum hergun aynı :) arada cok acıkırsam 2 tane cevız yada badem atıp bol su ıle gecıstırıyorum :( lazer lipoliz yaptırmayı dusunuyorum bende sizler bu konu hakkında bayağı konuşmuşsunuz ama ben dedikoduarı kaçırdım işe yarar mı acaba ....

bız spor ve dengelı belenmeyle kılo wermeye calısıorz sayfa basına bakarsan oldunkca guzel kılolar werıldı
dedgın yontemı hıc bılmıyorum

akşam

2 kase salata

spordan sayarsak evi temizledim.

bugünü böyle atlatırsam çok iyi olacak.:16:

kızlar sizlere başka topikten bişi çaldımm:)))

http://www.youtube.com/watch?v=G2-NYLYgZIY&feature=related

kadının biri hergün bu videyoyu uyguluyomuş dıyet eslığınde ayda 5 kg verıyomus 3 ayda 15 kilo allahııımm rüya giibii:)))))
başka videolarda var onlarada bakın vucudun heryeri hareket ediiyy valla :119::119:

Son düzenleme:

Bài t

kadının biri hergün bu videyoyu uyguluyomuş dıyet eslığınde ayda 5 kg verıyomus 3 ayda 15 kilo allahııımm rüya giibii:)))))
başka videolarda var onlarada bakın vucudun heryeri hareket ediiyy valla :119::119:

ben bunu ızlmestım ama sana bı vıdeo koyuyorum sadce ozet seklınde bı vıdeo
ben bunu yapıorum tavsıye ederım
bn 5 kılo wermedım ama yagın ne kadar coksa okadar cok werrsın

bu kadın benım herseyım cok sewdım onu
[video=youtube;fuJcM93v9AY]http://www.youtube.com/watch?v=fuJcM93v9AY[/video]

Bài t

sağol canım bu video daha önce topikte paylaşılmıştı.
bu dansda vucudun heryeri hareket ediyo denemek lazım.
ben bebiş düşünüyorum çok hareketli spor dans yapmıyorum.
zamanın oluyorsa dene bu dansla gram yağ kalmaz vallahi :52::52::52:

[video=youtube;fuJcM93v9AY]http://www.youtube.com/watch?v=fuJcM93v9AY[/video]

amaniiinn bunlar çok zor yahu:)))
ben onları yapsam deri kemik kalırım zaten:52::52::52::52:

canım senin mankenliğinin nerden geldiği şindik anlaşıldı :52::52::52::52:

sağol canım bu video daha önce topikte paylaşılmıştı.
bu dansda vucudun heryeri hareket ediyo denemek lazım.
ben bebiş düşünüyorum çok hareketli spor dans yapmıyorum.
zamanın oluyorsa dene bu dansla gram yağ kalmaz vallahi :52::52::52:

:52::52: aynen öyle tatlımm valla:))
ewet bebişte tehlikeli olur sadece yürüyüş yap o zaman inşallah rabbım gonlune gore verırrsin:))

öğle

1 kase karışık salata
1 kase yulaflı yoğurt

akşamda salata yerim herhalde,dün pazardan bol yeşillik aldım geçen haftadanda kalanlar var hem yemek yememiş olurum hemde dolabı temizlerim :34:

hafta sonu hiç dikkat edememiştim şimdi pişmanlık duyuyorum.
1 gün bile dikkat edince hemen farkediyo hissediyorum.
kaçamakları ölçülü yapınca sıkıntı olmuyor abartınca toparlamak zor oluyor neyseki benim çok uzun sürmedi hafta sonuna az kaldı bakalım kaç kilo gidecek bende çok merak ediyorum:34:

:(aynen cnm ya 1 haftadır kacamakyaptım hepregl bahane sı ılede ıstah bollll

evt bende bebek ıstıyorumya kısmet bakalım

bugun gene coktum affedın kızlar ne olurrrr.....
:(

regl gununden olsa gerek 5 undur yuruyuzte pek yapamıyorummm musaıt olmuyorum

sabah ıyıydı
öglende ıdare eder
aksam-17:45:1 brdk su ıle-1 kase karısıksalata-3 kasıkmantar sote-1dılım cavdar ekmegı-
18:001brdak sekersız form cy

sonra19:00-komsum tavuk etı ıle durum yapmıs getırdı taze yagsız bazlama ıle gelde yeme esım zorladı gene ben 1 ısırık yeter dedımama:( zorla durumu bıtıttırdı,affedın benı

bgun2,5 lt su ıctım, toplam yarım st yurudum,merdıven ınıp cıktım o kadar bekıvıdeodan harekette yaparımınsl....

:(aynen cnm ya 1 haftadır kacamakyaptım hepregl bahane sı ılede ıstah bollll

evt bende bebek ıstıyorumya kısmet bakalım

bugun gene coktum affedın kızlar ne olurrrr.....
:(

regl gununden olsa gerek 5 undur yuruyuzte pek yapamıyorummm musaıt olmuyorum

sabah ıyıydı
öglende ıdare eder
aksam-17:45:1 brdk su ıle-1 kase karısıksalata-3 kasıkmantar sote-1dılım cavdar ekmegı-
18:001brdak sekersız form cy

sonra19:00-komsum tavuk etı ıle durum yapmıs getırdı taze yagsız bazlama ıle gelde yeme esım zorladı gene ben 1 ısırık yeter dedımama:( zorla durumu bıtıttırdı,affedın benı

bgun2,5 lt su ıctım, toplam yarım st yurudum,merdıven ınıp cıktım o kadar bekıvıdeodan harekette yaparımınsl....

aynen canım bende bebiş düşünüyorum.hakkımızdan hayırlısı olur inşallah :16:

bende şimdi 1 dilim börek yedim ama tadına bakmak için evde incecik lavaşlar varya çiğ köfteyle verilen onlardan vardı ziyan olmasın diye börek yaptım şimdide çayla 1 dilim yedim:18:
gün boyu ekmek bile yemedim salata yedim akşam akşam bu börek olmadı yaaa :26:

kımseler kalmamıs amnnn bende gıdeyım barı uykumu alayım hıhhhhhh

günaydın kızlar,

sabah

sade omlet
salata
göbek
yarım dilim börek

ekmek yok

dün salata yediğim için iki defa lavaboya çıktım.diyette malum kabızlık çok oluyor salata demekki işe yarıyor:34:

Back