Merhaba ben 7 aylık evliyim ama nerdeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra boyum 1.60 kilom 73 acilen zayıflamam gerekiyor.Nerden başlıycam benide alın aranıza
çok güzel menün , simit olmamış gibi sadece ama çok sorun değil diğer öğünlerinle kapatmışsın, sebze tüketmişsin ne güzel
slm kızk-lar annemlerdeydim yeni geldim bugünden itibaren menüleri paylaşmaya devam...
sabah 1 simit az peynir
öğlen 4 kaşık yeşil fasulye 4 kaşık pilav
ara 1 bardak ayran
akşam öğlenle aynı
1 saat hafif tempo yürüyüş...
çok güzel menün , simit olmamış gibi sadece ama çok sorun değil diğer öğünlerinle kapatmışsın, sebze tüketmişsin ne güzel
yürüyebileceğimin en hızlısını yürüdüm cnm , eve dönüşte manava markete uğradım sebze süt vs almaya, onlarda ağırlık yaptı birde öyle yürüdüm hızlı hızlı eve kadar
1.5 saat kadar önce elma yedim, yarım saat öncede 3 tane badem yedim. ama su gitmio bugün çok niyeyse, akşamada salatam var ton balıklı. ama öncesinde tempolu yürüycez ev arkadaşımla tahmini 40dk kadar. sonra yine yeşil çayımı alırım otururum pc başına
canlarım ben geldım
dun saat 10 a kadar ısım bıtmedı bugun yıne bı ton ısım var cok gec uyandım
aksam sadce ızgara tavuklu salata yedım bıde gece meyve yedım
bu sabah domates salatalık bıber kk peynır 4 zeytın 2 sarma 1 kucuk sucuk 2 dılım lıght ekmek sekersız cay
sızlerı ancak aksama okuyabılıcem sanırım cunku artık kalkmam lazım cok ıs war
Merhaba ben 7 aylık evliyim ama nerdeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra boyum 1.60 kilom 73 acilen zayıflamam gerekiyor.Nerden başlıycam benide alın aranıza
cumadan berı evde yoktum nasılsınız bakalım...
kılolar yavasladı sanırım yada reglgunumdeyım ve gunum gecikti(hamışdegıldır ama)amann sıkntıda bırakıyor benı sıstım yaniii..hayırlısıbakalım devam dıkkatlıyemege yuruyuse ınsl.
bugun
sabah00 de 1brdk az sekerlı cay,azyufka ekmegi,azda sogan kavurması 2-3 kasık
sonra
2 st temıslık yaptım sonrada
yarım lt su,yarım yesılelma
öglen nıyetıne:1 kepce beyaz corba azdapatlıcan yedım(1-2 kasık)ekmekede bırazyufkayedım:))
aksamdagene az corba ıle 1-2 yapraksarması yerımınsl....ıstahım cokkkk cunku tutamıyorummm kendımı:)))
ınsl.duzenlıverırım gene...
canım kushan dıyetının lıstesınde sımıt yemem gerekıodu bu oglen ama ben yemedım onun yerıne sebze yedım cok azcık kepeklı bazlamayla..
Allahtan da oyle yapmısım. bugun esımın arkadasının bebegını gormeye gıttık
gıderkende kıza dedım, bak ben rejımdeyım, esımde 2-3 bardak cay ıcer yemek yıyıp gelıcez bısey hazırlama dıye..
ben oyle dememısım gıbı logusa kadın bı dunya sey yapmıs yaaa(
1 dilim pasta yedırdıler zorla bana
zaten cok zayıflamıssın ye nolcak bı gunden bısey olmaz dıye demedıgını bırakmadılar ...
gören herkes cok zayıflamıssın dıo mutlu oluorum ama sallamıorum 36 bedene kadar yolu var :)
velhasılı kelam öyle zorla kaçamak yaptırdılar bana
canlarım kahvaltımı yazmıstım
temılık yaparken aralarda 2 3 sarma 1 tane etsız cıg kofte lıght ayran elma yedım
sımdede mc i aradım yıne yemek yapamadım esım dısarda yemıs bnde ızgara tavuklu salata bıde ayrn soledım onu yıcem
slm kızk-lar annemlerdeydim yeni geldim bugünden itibaren menüleri paylaşmaya devam...
sabah 1 simit az peynir
öğlen 4 kaşık yeşil fasulye 4 kaşık pilav
ara 1 bardak ayran
akşam öğlenle aynı
1 saat hafif tempo yürüyüş...
gunaydın kızlar
kahvaltım:
- 1 kk peynır
- ceyrek kepeklı bazlama
- domates, nane, salatalık
- sırkelı yesıl cay
günydın kızlar
kaç gündür kendimi yeni yeni toparlıyorum.
cuma sabahı başlayan migrenim daha dün normale döndü,biliyosunuz bu ay bebek düşünüyoruz ben bebek hayalleri kurararken migren ağrısı yüzünden ilaç kullanamadım sonrasındada acile gittim neyse orda kan tahlilide yaptılar hamile değilim sinirlerim bir kaç gündür çok bozuldu,bundan sonra akışına bırakacağım hayırlısıreglimde yakınlaştığı için hem hassaslaştım hemde doymamaya başladım.
3 gündür akşamları abimler bize geldi gece geç saatlerde gittiler ps3 oynadılar eşimle bizde gelin hanımla tavla
kendimi toparlayıp temizlik bile yapamamıştım dün yaptım.
birkaçgün benim dengem çok bozuldu folik asid kullanmamın etkiside var tabi yediklerime dikkat edemedim biliyorum yazdıklarım geçerli sebep olmayabilir en azından ben öyle düşünüyorum
zararın neresinden dönersem kardır mantığıyla bugün itibariyle tekrar dikkat etmeye başlayacağım.
bu arada eşimin birlikte iş yaptığı adam bana iş teklifinde bulunmuş onu araştıracağım :)
sabah
1kk peynir
salata
sade omlet
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek
Gunaydın canım eğer sabah mesajını görmeseydım yazıcaktım sen neredesınn dıyeeemıgen ağrın gecmıs sevındım,herseyın hayırlısı bebısınız ıstedığı zaman gelıcek demekkı nazlı davranıyor.Bu hafta 300 gram bıle olsa vermenı beklıyorum ona göreee.İş teklıfımı aldın canım?cok guzell.menunu beğendım
dün aksam:3 kasık yağsız dana sote,bir kase salata
bu sabah
2 dılım denge lıght ekmek
1 kk lıhgt peynır
domates,dereotu,salatalık
1 sıyah zeytın
2 fıncan şekersız çay
nehirasi canım senı buldum gördunmu benı
stres yapma şekerim, stresde cok etkılıo. akışına bırak rahat ol. benım yumurtalıklarım tembel diye 2-3 doktor cocugun olmayabılır dedı. tedavı gormen sart dedı.bende evlendıgımde hıc korunmadım, nasılsa tedavı olmadan olmıcakmıs dıye. 2.5 ay sonra hamıle kalmısım.günydın kızlar
kaç gündür kendimi yeni yeni toparlıyorum.
cuma sabahı başlayan migrenim daha dün normale döndü,biliyosunuz bu ay bebek düşünüyoruz ben bebek hayalleri kurararken migren ağrısı yüzünden ilaç kullanamadım sonrasındada acile gittim neyse orda kan tahlilide yaptılar hamile değilim sinirlerim bir kaç gündür çok bozuldu,bundan sonra akışına bırakacağım hayırlısıreglimde yakınlaştığı için hem hassaslaştım hemde doymamaya başladım.
3 gündür akşamları abimler bize geldi gece geç saatlerde gittiler ps3 oynadılar eşimle bizde gelin hanımla tavla
kendimi toparlayıp temizlik bile yapamamıştım dün yaptım.
birkaçgün benim dengem çok bozuldu folik asid kullanmamın etkiside var tabi yediklerime dikkat edemedim biliyorum yazdıklarım geçerli sebep olmayabilir en azından ben öyle düşünüyorum
zararın neresinden dönersem kardır mantığıyla bugün itibariyle tekrar dikkat etmeye başlayacağım.
bu arada eşimin birlikte iş yaptığı adam bana iş teklifinde bulunmuş onu araştıracağım :)
sabah
1kk peynir
salata
sade omlet
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek
evet eylülcüm, gorseız varya oyle guzeldi ki... Rabbim nazarlardan korusun.Oyyy yenı doğmus bebek mı gördunallah bağıslasın onu onu bır dılım pastayı bugun bol spor yaparak yakabılırsın canım uzulme
stres yapma şekerim, stresde cok etkılıo. akışına bırak rahat ol. benım yumurtalıklarım tembel diye 2-3 doktor cocugun olmayabılır dedı. tedavı gormen sart dedı.bende evlendıgımde hıc korunmadım, nasılsa tedavı olmadan olmıcakmıs dıye. 2.5 ay sonra hamıle kalmısım.
evet eylülcüm, gorseız varya oyle guzeldi ki... Rabbim nazarlardan korusun.3 kilo dogmus. benım kızımda 3.080 grdı. ayyy kucagıma alamıodum nerdeyse. ben nasıl buyuttum benım kızımı dedım yaaa. içi boş kutu gibi nasıl hafif. :))benım pıtırcık 1 ay sonra 1.5 yasında olucak. gözüme hep kucuk gelıodu ama dun bebeğin yanında kocamandı yaaa. buyumussun sen dedım artık valla doğurasım geldi gene
canım yaa biraz önce tartıldım 56 yı gördüm şişkinlikte var ama ben nasıl aldım bu kadar kiloyu
4 günüm kaldı elimden geleni yapıcam:26:
menün çok güzel canım.
diğer topiğemi geldin yok görmedim canım
stres yapma şekerim, stresde cok etkılıo. akışına bırak rahat ol. benım yumurtalıklarım tembel diye 2-3 doktor cocugun olmayabılır dedı. tedavı gormen sart dedı.bende evlendıgımde hıc korunmadım, nasılsa tedavı olmadan olmıcakmıs dıye. 2.5 ay sonra hamıle kalmısım.
evet eylülcüm, gorseız varya oyle guzeldi ki... Rabbim nazarlardan korusun.3 kilo dogmus. benım kızımda 3.080 grdı. ayyy kucagıma alamıodum nerdeyse. ben nasıl buyuttum benım kızımı dedım yaaa. içi boş kutu gibi nasıl hafif. :))benım pıtırcık 1 ay sonra 1.5 yasında olucak. gözüme hep kucuk gelıodu ama dun bebeğin yanında kocamandı yaaa. buyumussun sen dedım artık valla doğurasım geldi gene
Verırsın canım elınden gelenı yaparsan,regl yuzunden sonra duser
evet prof.baktım nerde olduğuna ajan gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?