Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar ya ben bu gun ve bı kac gun spor yapamıcagımıcın cok uzuluyorum acaba ew temzlemekte spor yerıne gecermı 4 5 sattr ugrasıorm
bıde kahvaltı ettım 1 elma 2 kayısı yedım onlarla duruyorum aksamda tavuklu salata yıyım dıorm bı porsıyonda meyveyle kaparım umarım kılo almam

cnm ya 36 bedenler belimden düşüyor diyorsun, olmaz bişey 2-3gün spor yapmadığında, ki yediklerine dikkat edersin zaten temizlikte en güzel spor emin ol eğil kalk sil süpür derken baya baya spor yapmış oluyorsun

ben bugün tartıldım 55 çıktım. bu hafta gitmemiş çok birşey yavaşlıyor artık kilo vermem, ve benim hala simidim var, eskiye göre baya toparladı, daha fit görünüyorum ama hala sıkıntı mevcut :26:

bugün biraz üzüldüm, okuldan bir arkadaşım hoşuma gitmeyen birkaç cümle kurdu. 23nisan dolayısıyla elbise giyip gitmiştim okula belden kalın kemerli, bi arkadaşım "negüzel olmuşsun belin negüzel çıkmış ortaya" dedi, diğeride "hayır sadece bu elbise zayıf göstermiş onu" diye atladı hemen, bende hayır kilo verdim , sıkılaştım falan dedim, oda "ne alakası var daha dün birlikteydik seninle ve şişmandın, 1 gündemi zayıfladın" dedi

diğer 2-3 arkadaşım " iyide mozzarella hiç kilolu olmadıki zaten, şişman demek yanlış olur" dediler, oda ısrarla şişman olduğumu öne sürdü ki olabilirimde, bu bir ayıp değil, ama 36-38 arası giyinen birine şişman denmesi enteresan geldi bana ve kırıldım

neyse , bu gibi şeylerle moralimi bozup motivemi düşürmüycem

bugün kahvaltım tost, öğle yemeğim yok, akşam yemeğimde ızgara tavuk oldu. bol su içtim, zaten güneşin altında saatlerce haşlandık kutlamalar sırasında.

hahaha ıskanclıktan yapmıstır kendısı sıfr bedenmı
bole seylere kulak asma hatta dahada hırslandr kendını

ne salak tıpler war ya anlamıorm ole denırmı

hahaha ıskanclıktan yapmıstır kendısı sıfr bedenmı
bole seylere kulak asma hatta dahada hırslandr kendını

ne salak tıpler war ya anlamıorm ole denırmı

çok haklısın aslında, hala beynimi kemiriyor söyledikleri ama hırs yaptım dahada, havalar ısındı burdada, boş bi yol bulduk dün ev arkadaşımla öyle gezinirken, akşamları oraya yürüyüşe gitme kararı aldık birazönce.

çok üzüldüm ya, bide fok balığı dedi bana heryerim etmiş, hemen hemen hiç kemik yokmuş

nıye bukadar komplekslısın deseydın benı ezınce sen cokmu guzel hıssedıosn kendını deseydın
ama naparsan yap sende pek bısıye benzemıosun deseydın hahahah

dewm et spora bnde edıcem sımıt kısmm azaldı ama hala var gobegımde var
ama eskısı gbı deıl bak sende jıllıan la calıs bana sorarsan

dediğim tek şey : tamam sen en güzel ve en zayıfsın, takılma bunlara.

sürekli bir takip sözkonusu zaten, bugün iyice gözüme gözüme soktu. üzüldüm...

desteğin için tşk ederim buarada, moral oldun

jillian ne canım ya bakayım hemen eritsinde şu simidi ve göbeği başka bişey istemem

tatlım sen takılma ona hasedınden yapmıs belliki...
fok balıgımııııı.. senın o arkadas ınsan taklıdı yapan, bıyolojı derslerinde aksesuar olarak kullanılan ıskelet falanmı acaba?
36-38 beden bırıne fok balıgı dıosa kendı iskelet heralde..
sırf kompleks, uyuz oluorum yaaa nıye boyle tıpler var etrafta yaa

merhabalar dün tartıldım kızlar ve 71,8 ile başlamıştım 71,3 olmuşum..ben tabloya 71 yazdırdığım için herhangi bi değşiiklik yok yani,küsüratlarda değişiklik oldum,üzgünüm...

Canım ne yedın ya???
Migren ılac tedavısı de yok dımı gecmıs olsun.

Valla super 36 beden bol gelıyor 34 e az kaldı.Temızlıkde kalorı kaybettırıyor ama spor gibi olmasada olsun bence telafı edılır.

slm kızlarr yaaa ben hiç kilo vermemişim ama almamışımda ( moralim bozuldu yaaa (

Moralını bozma canım cok guzel kılolar verdın,yıne verırsın duraklama dönemındesın.

Süpersın emınım 38 gırersın.

Kilo almassın canım belkı az verırsın.

Canım okuldakı o kısı arkadasın olamaz zaten,cok kıskancmıs böyle ezıklerden nefret ederım komplekse girmis senı kıskanıyor,36-38 beden sısman değil ki nerde okumus bu üniversıteyı ıste bazısı okumus cahil oluyor.Bu senı dahada hırslandıracak daha ıyı kılo verıceksın ve o da çatlıyacak emınım(Erkekler 36-38 beden bayanları daha cekıcı buluyor genel dee)kımı es zayıfla kımı balık etlı formunda sever.Takılma canım böyle tıplere baskalarının ne dedığı değil aynada kendını nasıl görduğun ve esının senı nasıl görduğu daha önemlı.

merhabalar dün tartıldım kızlar ve 71,8 ile başlamıştım 71,3 olmuşum..ben tabloya 71 yazdırdığım için herhangi bi değşiiklik yok yani,küsüratlarda değişiklik oldum,üzgünüm...

Merhaba canım neler yedıklerını yazmıyosun heralde.Üzulmenı gerektırecek bırsey yokki

Dün öğlen:ıkı kasık sebzelı bulgur pilavı ve kucuk kase yoğurt
ara: 1 kucuk elma,form cay
aksamatlıcanlı guvec (bır porsıyon)
Bu sabah
2 dılım form denge lıght ekmek
1 kk lıght peynır
2 fıncan az sekerlı cay
bol maydonoz,dereotu,cerry domates(3-4)salatalık

Son düzenleme:
kızlar rezalet 63.2 çıktım bu sabah bir haftam boşu boşuna gitti bir de 100 gram eklendi...

Canım sen neden neler yıyorsun bıldırım yapmıyorsun zaman sorunun mu var?100 gram alısının sebebını bılemıyoruz yorum yapamıyorum

tşk ederim kızlar çevrede böyle tiplerin olması üzücü gerçekten , ama elden gelen birşey yok, görmezden gelim diyorum dalgaya vuruyorum ama eve gelince sinir basıyor vala

dün gece erkenden uyumuşum yine, uyandığımda tatlı krizim tutmuştu haftalardır gece yeme olayını bırakmıştım oyüzden hemen tekrar uyuyim dedim ama başaramadım busefer çıldırdım tatlı diye resmen, su içtim bekledim vs ama banamısın demedi, browni intense vardı evde onun yarısını yedim

sabah uyandığımda aklıma gece yaptığım çikolata kaçamağı geldi ve attım kendimi yürüyüşe.

1saat 10dk yürüdüm, yokuş yukarı çıktım sürekli.. tabi bu durum bizim ahalinin dikkatini çekti hemen "hoca efendii nere gidersinn nereee " diye bağırdı teyzemin biri , yürüycem teyze az zayıflıcam dedim kadın baktı baktı aman sendeee der gibi elini salladı döndü gitti

eve geldim, kahvaltı olarak nestle nesfit hazırladım kendime 1 yemek tabağının içinde.

şuanda yeşil çayımı içiyorum.

acıktığımda yine nesfit yiycem 1 tabak, 1 tanede yeşil elma yemeyi planlıyorum.

akşam yemeğine ton balıklı göbek salata var. bugünü çok hafif geçiricem inşallah. evdeyken daha dikkat edebiliyorum

selam kzılar

kahvaltım:
kushan dıyetınde kahvaltı fix aslında
  • 25 gr yagsız peynır
  • 1 dilim kepek ekmegı
  • sekersız cay
  • ben bunlara ek olaraktn domates salatalık nane yedım kızlar
pıtırcıgı uyuturken 5 dk mekik cektım (170tane) daha cekıcektım de kıpırdanmaya basladı ayagımda :)))

bugunku öğle ymeği
simit ve ayran... simit hiç sevmem. zaten 1 sımıt 350 kalorı
  • ben bıraz kepeklı bazlama
  • 2 kasık ıspanak,
  • 2 kasık semızotu yedım

bugunun aksam menusu: yarım porsıyon tavuk haslama ve salata (yagsız tuzsuz)

1 Saat 10 dk yuruyus super hızlı tempo yurursen super.o brownı cok dan yaktın

selam canım super gıdıyosunnnnnn

1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
yesıl fasulye(az zeytın yağlı bır tabak)
O gun haberde suyun fazlası zarar dedı ve susamadıkca yanı vucudunuz suyu ıstemediği sürece içmeyın dedı uzmanlar.Susamadıkca su ıcmıyorum ama su da selulıt ıcın ıyı ıcmeye calısyorum ama lımıtım yok artık.

çok güzel menün , simit olmamış gibi sadece ama çok sorun değil diğer öğünlerinle kapatmışsın, sebze tüketmişsin ne güzel

1 Saat 10 dk yuruyus super hızlı tempo yurursen super.o brownı cok dan yaktın

selam canım super gıdıyosunnnnnn

yürüyebileceğimin en hızlısını yürüdüm cnm , eve dönüşte manava markete uğradım sebze süt vs almaya, onlarda ağırlık yaptı birde öyle yürüdüm hızlı hızlı eve kadar

1.5 saat kadar önce elma yedim, yarım saat öncede 3 tane badem yedim. ama su gitmio bugün çok niyeyse, akşamada salatam var ton balıklı. ama öncesinde tempolu yürüycez ev arkadaşımla tahmini 40dk kadar. sonra yine yeşil çayımı alırım otururum pc başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…