- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım...Bende dukan diyetiyle veriyorum aldığım fazlalıkları...Sizin bir listeniz varmı yoksa yediklerinize dikkat ederek mi veriyorsunuz fazlalıkları...
Günaydın kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım...Bende dukan diyetiyle veriyorum aldığım fazlalıkları...Sizin bir listeniz varmı yoksa yediklerinize dikkat ederek mi veriyorsunuz fazlalıkları...
tebrikler eylülcüm Allahım bende 58 lerı gorucekmıyım yaaa...
gecenlerde dukan sitesine gırdım.
dukana gore ıdeal kılom 56.4 imiş. zayıflıcam zayıflıcam zayıflıcammmmmmmm
dün bütün gün yedim içtim
sabah kahvaltısı ballı tereyağlı salamlı vs kalorisi yüksek bir kahvaltıydı
kahvaltıdan sonra attık kendimizi sokaklara, bizim yaşadığımız yerden sonra gittiğimiz yer metropol gibi geldi wala mağazalar , marketler, ne ararsak vardı deli gibi dolandık ortalıkta, hatta gece uyuyamadım heryerimin özelliklede ayaklarımın ağrısından
saat 4 gibi tekrar yemeğe oturduk , bursa iskenderi indirdim mideye peşinede incir tatlısı ( buraya özel bi tatlıymış çok hafifti güzeldi)
sonrasında zaten yemek yemedim daha, 2 öğünle geçti dünüm ama bol kaloriliydi. kendi kendimi teselli ettim haftada 1 gün yapıosun zaten sıkma canını mozzarella diye:26:
buarada dün alışveriş yaptık ve 36 beden kota sığdım altımda sıcak tutsun die giydiğim tayta rağmen , çok sevindim çookk
zaten alt bedenimde sıkıntı yoktu popom falan gayet normaldi, sıkıntım bel bölgesindeki can simidimdi, ama önceden olsa kapanmazdı kotun düğmesi dün cuk die oturdu yaa uçtum havalara
bu durumda yaptığım bel inceltme hareketlerinin etkisi olduğunuda düşünüyorum, her yaptığımda inanılmaz ter atıyorum ve yanlarım acıyor mutlaka, demekki kaslar çalışıyor
bugün kahvaltım yine herzamanki gibiydi,domates salatalık vs, extradan omlet yedim ev arkadaşım yapmış lor peynirinden.
akşamada "fırınlanmış üçgen mantı var onu yapalım yiyelim" dedi, "ben 2 kaşık yerim ama" dedim, bakalım nolcak. bol yoğurtlu tarafından alırım 2 kaşık, içinde mantının 5-6 tane olmasına özen gösteririm diyorum
ben bugun tartılmadım asırı bı sısılık hıssedıorm ama persembekı kılomu yazıorm 56,100
dun aksam ızgara tavuklu hamburger dondrma falan yedım
bırazdanda kahvaltı olarak su boregı yıcım
bıraz odulu hakettım sanırsam p tesıde zaten yaz temızlgı yapcam enerjım olsun
bana kızmayın
gunaydın kızlar
bugun kushan dıyetıne basladım :) vatana mıllete hayırlı olsun
kahvaltı:
- kalkınca 1 bardak su
- sandaloz sakızı ve 1 bardak sirkeli su
- 1 kk peynir
- 1 dilim kepek ekmeği
- 1 fıncan kabuk tarcınlı sırkelı yesıl cay
valla aynılarını bızde dusunuoruz tatlım. bi çiftliğimiz olsun, hayvanlarımız bahcemız olsun, oyun parkı olan bı lokantamız olsun içinde deriz hep. tabı bunlar cok ciddi paralar ister.. pıyangodan falan para cıkarsa ya da mısırda kı dedemızden mıras kalırsa acıcaz ınsaAllah :))
ben bahce yaptım kendıme. aklıma ne gelırse dıktım. nasıl bı yerde oturuosun bılmıorum ama en azından balkonun varsa lımon kasalrına falan toprak doldurup domates bıber salatalık, fasulye, bamya, falan ekebılırsın.. pazarlarda fıdeler falanda satılıo alıp hemen dıkebılırsın. hem sana ugras olur, hemde en azından tohumundan falan emın olmasan bıle ılac kullanmadıgın ıcın daha rahat yersın. bız 1 ay sona tavuk civciv horoz alıcaz 30-40 tane. eşimle kumes yapıcaz. bahce yaptıgım kısma da cit yapıcaz ki tavuklar gırmesın :)
annemler hep çalıştıgı ıcın ben ananem ve dedemın yanıda buyudum. onlarında bahce ıcınde mustakıl bı evlerı vardı. kumeslerı bahcelerı vardı. teyzemlerın ıneklerı vardı. onun sutunu ıcerdık, tavukların yumurtalarını kendımız alıp pişirtirdik ananeme. bahceden sebzelerı toplardık.
inşaallah kızıma da aynı seylerı yasatabılrız. butun cabamız onun ıcın :)
yapma ımkanın varsa hıc durma yap derım
buzlukta var canım.merhaba kızlar
1 saat bahceyı çapaladım. canım cıktı oyyyhhh
ıftar menumu yazıyım hemen..
- 2 servıs kasıgı kıymalı türlü (kendıme yaptım)
- 1 servıs kasıgı mantarlı yürek sote (bu da eşime yapılan yemek lakin o kadar guzel koktuki dayanamayıp 1 servıs kasıgı kadar tabagıma almayı planlıorum)
- 2 corba kasıgı sebzelı bulgur pılavı
- kıvırcık salata
nehirasi brokolıyı nerden alıosun tatlım bızım marketlerde de pazarda da yok artık
slm kızlarr yaaa ben hiç kilo vermemişim ama almamışımda ( moralim bozuldu yaaa (
canm jıllıan var ya bnm bıttı cuma gunu ona basla kesınlıkle 20 dk suruyo zaten
bak kıloda cok fark yok ama beden olarak kuculdum
temızlıgım bıtıncede onun daha ılerı sewıyesı varmıs onu ındrcem kısmetse ınanılmaz ıse yarıo
sadece jillian mı yaptın başka sporda yaptınmı ??
insaAllah görürüm tatlım :)Tesekur ederım canım verırsın sende görursun 56 kıloyu,azımlısın cunku bende basladığımda 62 dım.
Gunaydın canımm ben öyle dıyet falan yapamıyorum cunku o dıyetteyım dıyınce cok kötu oluyorum.psikolojım bozuluyor daha cok yemek ıstıyorum,ama ınsallah sende bu durum olmaz.
30 40 dk da pesınden yuruyus ama yapmayan bı arkadasımda aynı seklde 4 kılo werdı ve cok acayıp ınceldı o sadce jıllıan yaptı
kesınlıkle yap
bnde lınkı yok ama konu lınkını verıcem orda konu sahıbınden ıstedıgınde hemen yolluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
sağol canım teşekkür ettim