• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

slm kızlar,

öğlen
1 kase çorba
2 kızrmış ekmek

ara
elma

akşam
menemen şimdi yiyeceğim

kızlar bugün halsizim canım birşeyde istemiyor değişiklik olsun diye menemen yapayım dedim ne kadar yerim bilmiyorum yarın yazarım inşallah.

slm kızlar,

öğlen
1 kase çorba
2 kızrmış ekmek

ara
elma

akşam
menemen şimdi yiyeceğim

kızlar bugün halsizim canım birşeyde istemiyor değişiklik olsun diye menemen yapayım dedim ne kadar yerim bilmiyorum yarın yazarım inşallah.

Canım bu saate az ye yanı yememen gereklı ama gec oldu:16:

canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani:19:

hööööö :53::53::53::53::53: walla mıııııı????
normalde hamburger sevmem 25 senelik ömrümde 25 kere yememısımdır yani ama şok oldum iyiki yemiorum böğğğhhh

kızlar ben geldim

23 nisan dolayısıyla inanılmaz yoğun geçiyor günler, sabah akşam okuldayız provalar falan.

kahvaltı öğle yemeğim falan hep evden götürüyorum, iyi beslenmeye çalışıyorum.

akşamları nestle nesfite devam. dün akşam ev arkadaşım tavada tavuk yapmış baharatlı ondan yedim biraz, onun haricinde hergün nestle nesfit akşam yemeklerim. zaten yemek yapmaya halim kalmıyor, eve girince okul işlerini ayarlayıp yatağa zor atıyorum kendimi:5:

yarın gezmeye gidicez arkadaşlarla, kahvaltıyı öğle yemeğini Van gölü kenarında yiycez, açık havada neler yerim kimbilir, düşündükçe kendimden korkuyorum inanın:53:

yinede tutmaya çalışıcam kendimi bakalım :37:

kızlar esım ewdeydı gun boyu
dun yedıklerımı yazmıstım aksamı yazmamıstım
tauk sıs yedım sadee

bugun sabah
kk peynır
4 zeytın
1 dlım beyaz ekmek ( alıswerıse gtmedık ya)

elma

spor( süt)

aksam bulgur pılaı karpuz

elma

bı ısırık dondrma 2 3 patlamıs mısır

yarın grusuruzzz

hööööö :53::53::53::53::53: walla mıııııı????
normalde hamburger sevmem 25 senelik ömrümde 25 kere yememısımdır yani ama şok oldum iyiki yemiorum böğğğhhh

nette araştır tvde bangır bangır söylüyorlar içine atılan karışımlardan dolayı bozulmuyo.nasıl yoğurt süt haftalarca bozulmadan kalıyorsa oda aynı.
ben hiç et yemeyen biri değilim sucukda severim ette ama her zaman yemem güvenilir markaların sucuklarını alırım ama o %100 yazıları varya bazıları öyle olmayabiliyor ben netten bi ara araştırdım sucuk nasıl yapılıyo eti alıp kıyma yapıp yapayım diye eşim çok yağlı et kullanıldığı için istemedi.hazır kıyma almıyorum markette ben çektiriyorum makinede yağ falan varmı diye kontrol ettirtiyorum.
neticede sucuk,salam ,sosis kıyma gibi karışımlardan yapılıyor içine ne atarsa atsın alsana kıyma sonrada gelsin sucul salam sosis nugetler şinitzeller.
40 günde büyüyen bağırsakları gelişmemiş tavuklar yiyoruz.eskiden 2 saatte pişen şimdi 20-25 dakikada pişen tavuklar oldu.

hep konuşulur yaa iş yeri kurmak istesen ne açmak istersin diye.
eşim benim yemekleimi çok beğenir ev yemekleri satılan bir yer aç derdi.

geçenlerde şöyle düşündüm evlendikten sonra daha doğrusu işten ayrıldıktan sonra mutfakta daha fazla vakit geçirmeye başladım,neler zararlı neler sağlıklı falan diye.
çocuk düşünüyoruz onu biz küçükken nasıl beslendik nasıl büyüdükse onuda öyle beslemek büyütmak isterim.tabi elimden geldiği kadarıyla.
bi anda aklıma tak diye geldi mevsiminde organik sebzeler meyvalar,süt ürünleri peynirle yumurtalar falan yetiştirebileceğim kocaman bir yer.
önündede şarküteri restorant falan ne güzel olur yaaa ama şimdilik hayallaerde kalıyor.

off yaa organik beslenebileceğim bi ortam istiyorum.
hergeçengün bizi neyle besleyecekler yakında diye düşünüyorum.

nette araştır tvde bangır bangır söylüyorlar içine atılan karışımlardan dolayı bozulmuyo.nasıl yoğurt süt haftalarca bozulmadan kalıyorsa oda aynı.
ben hiç et yemeyen biri değilim sucukda severim ette ama her zaman yemem güvenilir markaların sucuklarını alırım ama o %100 yazıları varya bazıları öyle olmayabiliyor ben netten bi ara araştırdım sucuk nasıl yapılıyo eti alıp kıyma yapıp yapayım diye eşim çok yağlı et kullanıldığı için istemedi.hazır kıyma almıyorum markette ben çektiriyorum makinede yağ falan varmı diye kontrol ettirtiyorum.
neticede sucuk,salam ,sosis kıyma gibi karışımlardan yapılıyor içine ne atarsa atsın alsana kıyma sonrada gelsin sucul salam sosis nugetler şinitzeller.
40 günde büyüyen bağırsakları gelişmemiş tavuklar yiyoruz.eskiden 2 saatte pişen şimdi 20-25 dakikada pişen tavuklar oldu.

hep konuşulur yaa iş yeri kurmak istesen ne açmak istersin diye.
eşim benim yemekleimi çok beğenir ev yemekleri satılan bir yer aç derdi.

geçenlerde şöyle düşündüm evlendikten sonra daha doğrusu işten ayrıldıktan sonra mutfakta daha fazla vakit geçirmeye başladım,neler zararlı neler sağlıklı falan diye.
çocuk düşünüyoruz onu biz küçükken nasıl beslendik nasıl büyüdükse onuda öyle beslemek büyütmak isterim.tabi elimden geldiği kadarıyla.
bi anda aklıma tak diye geldi mevsiminde organik sebzeler meyvalar,süt ürünleri peynirle yumurtalar falan yetiştirebileceğim kocaman bir yer.
önündede şarküteri restorant falan ne güzel olur yaaa ama şimdilik hayallaerde kalıyor.

off yaa organik beslenebileceğim bi ortam istiyorum.
hergeçengün bizi neyle besleyecekler yakında diye düşünüyorum.
valla aynılarını bızde dusunuoruz tatlım. bi çiftliğimiz olsun, hayvanlarımız bahcemız olsun, oyun parkı olan bı lokantamız olsun içinde deriz hep. tabı bunlar cok ciddi paralar ister.. pıyangodan falan para cıkarsa ya da mısırda kı dedemızden mıras kalırsa acıcaz ınsaAllah :))

ben bahce yaptım kendıme. aklıma ne gelırse dıktım. nasıl bı yerde oturuosun bılmıorum ama en azından balkonun varsa lımon kasalrına falan toprak doldurup domates bıber salatalık, fasulye, bamya, falan ekebılırsın.. pazarlarda fıdeler falanda satılıo alıp hemen dıkebılırsın. hem sana ugras olur, hemde en azından tohumundan falan emın olmasan bıle ılac kullanmadıgın ıcın daha rahat yersın. bız 1 ay sona tavuk civciv horoz alıcaz 30-40 tane. eşimle kumes yapıcaz. bahce yaptıgım kısma da cit yapıcaz ki tavuklar gırmesın :)
annemler hep çalıştıgı ıcın ben ananem ve dedemın yanıda buyudum. onlarında bahce ıcınde mustakıl bı evlerı vardı. kumeslerı bahcelerı vardı. teyzemlerın ıneklerı vardı. onun sutunu ıcerdık, tavukların yumurtalarını kendımız alıp pişirtirdik ananeme. bahceden sebzelerı toplardık.
inşaallah kızıma da aynı seylerı yasatabılrız. butun cabamız onun ıcın :)
yapma ımkanın varsa hıc durma yap derım

Son düzenleme:
kızlar ben geldim

23 nisan dolayısıyla inanılmaz yoğun geçiyor günler, sabah akşam okuldayız provalar falan.

kahvaltı öğle yemeğim falan hep evden götürüyorum, iyi beslenmeye çalışıyorum.

akşamları nestle nesfite devam. dün akşam ev arkadaşım tavada tavuk yapmış baharatlı ondan yedim biraz, onun haricinde hergün nestle nesfit akşam yemeklerim. zaten yemek yapmaya halim kalmıyor, eve girince okul işlerini ayarlayıp yatağa zor atıyorum kendimi:5:

yarın gezmeye gidicez arkadaşlarla, kahvaltıyı öğle yemeğini Van gölü kenarında yiycez, açık havada neler yerim kimbilir, düşündükçe kendimden korkuyorum inanın:53:

yinede tutmaya çalışıcam kendimi bakalım :37:

Hoşgeldın cnm,tahmın edebılıyorum 23 nısan calısmalarını,kahvaltın altın öğün biraz kacırsanda sorun değil aksama hafıf yersın.

kızlar esım ewdeydı gun boyu
dun yedıklerımı yazmıstım aksamı yazmamıstım
tauk sıs yedım sadee

bugun sabah
kk peynır
4 zeytın
1 dlım beyaz ekmek ( alıswerıse gtmedık ya)

elma

spor( süt)

aksam bulgur pılaı karpuz

elma

bı ısırık dondrma 2 3 patlamıs mısır

yarın grusuruzzz

Superr canım

öğle

brokoli
ve bol su
Çok sağlıklı cnm

kahaltı
1 dlım beyaz ekmek
kk peynır
4 zeytın
sekersız çay

SUperrr

Selam kızlar sabah
2 dılım tam buğday
1 kk yarım yağlı peynır
2 fıncan sekersız cay
3 sıyah zeytın
ara:1 bardak yesıl cay(şekersız)
2 lt su
spor yok esım rahatsız
öğlen
1 kase yoğurt corbası
aksam:tavuk sote salata yıcem

Selam kızlar sabah
2 dılım tam buğday
1 kk yarım yağlı peynır
2 fıncan sekersız cay
3 sıyah zeytın
ara:1 bardak yesıl cay(şekersız)
2 lt su
spor yok esım rahatsız
öğlen
1 kase yoğurt corbası
aksam:tavuk sote salata yıcem

ooo super gdıoyorsun sende tatlım
regl yaklastı benm senınde ole sanırım ...:S

bende 40 dk yuruyus yaptım jıllıan bıttı 2 3 gune yenıden baslıcam kısmetse

sımdı sut ıcıcem bırazdanda 1 elma yıcem aksama ne yıcemı bılmıorm walla

merhaba kızlar
1 saat bahceyı çapaladım. canım cıktı oyyyhhh:37:

ıftar menumu yazıyım hemen..

• 2 servıs kasıgı kıymalı türlü (kendıme yaptım)
  • 1 servıs kasıgı mantarlı yürek sote (bu da eşime yapılan yemek lakin o kadar guzel koktuki dayanamayıp 1 servıs kasıgı kadar tabagıma almayı planlıorum)
  • 2 corba kasıgı sebzelı bulgur pılavı
  • kıvırcık salata

nehirasi brokolıyı nerden alıosun tatlım bızım marketlerde de pazarda da yok artık :(

merhaba kızlar

• 1 servıs kasıgı mantarlı yürek sote (bu da eşime yapılan yemek lakin o kadar guzel koktuki dayanamayıp 1 servıs kasıgı kadar tabagıma almayı planlıorum)
  • kıvırcık salata

nehirasi brokolıyı nerden alıosun tatlım bızım marketlerde de pazarda da yok artık :(

çok fazla
2 ser yemek kasıgı ye her bırınden pılav sote turlu

çok fazla
2 ser yemek kasıgı ye her bırınden pılav sote turlu

buraya fazla fazla yazıorum tatlım yaaa
tabagın yarısını anca yedım. insan ac olunca doydugunu daha rahat anlıo, hemen rahatsız oluo mıden.
dun kızkardesım aradı, iş yerınde gıcık bı kadın var gene arıza cıkarmıs. anlattı, bende mutfaktayım ıftar yapıorum.
gayrı ıhtıyari tamaaaaamen bılıncsızce kayısı cevız yedım yarım paket ohaaaaaa bana
mıdem bulanınca farkettım. nasıl kotu oldum anlatamam gıttım kustum valla
yandı kavruldu mıdem

neyse kızlar dun oruclarımı bıtırdım bugunde tutucaktım ama tutmadım vazgectım. 65 gunu devırdım full oruclu
bugun kendıme de kocamada aylar sonra beraber mutlu mesut kahvaltı yapma ıznı verdım :D

bugun benım kahvaltı kacamak gunum oldu :)

yarından ıtıbaren kushan dıyetıne baslıorum, 2 hafta. eger guzel kılo verırsem 2 hafta daha devam edicem. sonrada nesfıt patlatıcam :D
öncelikle kilom 62.0 400 gram vermısım yaaa :S neyse az olsun öz olsun dimi şekerler :)) aksam gec saatte yedım hep orucluyken..

kalkınca 2 bardak su

kahvaltı:
kahvaltıdan yarım saat once sandaloz sakızı ve elma sırkelı su
yarım bazlama ile cakma pizza (ustunde 1.5 dılım kasar peynır, 3 dlim sucuk, 1 tatlı kasıgı mısır) (yarım kepeklı bazlama 130 kalori üstündekılerde bı 300 kalorı olsa kı o kadar degıldır, 430 kalori cakma pizzam)
25-30 gr kadar ton balıgı 120 kalori
mınnacık peynır 20 kalori falandır o kadar minnak yani :)
yarım cevız 20 kalori diyelim
1 koca fıncan sırkelı yesıl cay

duz hesap 600 kalori..
aksama kadar dikkat edıcem elbette kızlar. aksama kadar 500-600 kalorıyı gecmemeye calışiciğim.

mozzarella nerde acaba :)) ne yedın van gölü kenarında örtmen hanım yaz bakalım :1:

Son düzenleme:
ooo super gdıoyorsun sende tatlım
regl yaklastı benm senınde ole sanırım ...:S

bende 40 dk yuruyus yaptım jıllıan bıttı 2 3 gune yenıden baslıcam kısmetse

sımdı sut ıcıcem bırazdanda 1 elma yıcem aksama ne yıcemı bılmıorm walla

Spordan yoksunum ben canım cok ıyı gıdıyosun sen.

merhaba kızlar

• kıvırcık salata

Afıyet olsun canım ıyı gıdyosun sende

buraya fazla fazla yazıorum tatlım yaaa
tabagın yarısını anca yedım. insan ac olunca doydugunu daha rahat anlıo, hemen rahatsız oluo mıden.
dun kızkardesım aradı, iş yerınde gıcık bı kadın var gene arıza cıkarmıs. anlattı, bende mutfaktayım ıftar yapıorum.
gayrı ıhtıyari tamaaaaamen bılıncsızce kayısı cevız yedım yarım paket ohaaaaaa bana
mıdem bulanınca farkettım. nasıl kotu oldum anlatamam gıttım kustum valla
yandı kavruldu mıdem

neyse kızlar dun oruclarımı bıtırdım bugunde tutucaktım ama tutmadım vazgectım. 65 gunu devırdım full oruclu
bugun kendıme de kocamada aylar sonra beraber mutlu mesut kahvaltı yapma ıznı verdım :D

bugun benım kahvaltı kacamak gunum oldu :)

yarından ıtıbaren kushan dıyetıne baslıorum, 2 hafta. eger guzel kılo verırsem 2 hafta daha devam edicem. sonrada nesfıt patlatıcam :D
öncelikle kilom 62.0 400 gram vermısım yaaa :S neyse az olsun öz olsun dimi şekerler :)) aksam gec saatte yedım hep orucluyken..

kalkınca 2 bardak su

kahvaltı:
kahvaltıdan yarım saat once sandaloz sakızı ve elma sırkelı su
yarım bazlama ile cakma pizza (ustunde 1.5 dılım kasar peynır, 3 dlim sucuk, 1 tatlı kasıgı mısır) (yarım kepeklı bazlama 130 kalori üstündekılerde bı 300 kalorı olsa kı o kadar degıldır, 430 kalori cakma pizzam)
25-30 gr kadar ton balıgı 120 kalori
mınnacık peynır 20 kalori falandır o kadar minnak yani :)
yarım cevız 20 kalori diyelim
1 koca fıncan sırkelı yesıl cay

duz hesap 600 kalori..
aksama kadar dikkat edıcem elbette kızlar. aksama kadar 500-600 kalorıyı gecmemeye calışiciğim.

mozzarella nerde acaba :)) ne yedın van gölü kenarında örtmen hanım yaz bakalım :1:

Gözun aydın yenı yeme duzenıne döndun yanı,bugun ödul gunun olsun toplamda 1200 kalorı gecme.400 gram gayet ıyı

58.0 500 gram gitmıs,hamburgere kacamağa rağmen yıne ıyı.
sabah
yarım simit
2 fıncan cay (az şekerlı)
3 sıyah zeytın
1 cay kasığı labne
1 cay kasığı ucuyla bal

tebrikler eylülcüm Allahım bende 58 lerı gorucekmıyım yaaa...
gecenlerde dukan sitesine gırdım.
dukana gore ıdeal kılom 56.4 imiş. zayıflıcam zayıflıcam zayıflıcammmmmmmm

Back