- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,
öğlen
1 kase çorba
2 kızrmış ekmek
ara
elma
akşam
menemen şimdi yiyeceğim
kızlar bugün halsizim canım birşeyde istemiyor değişiklik olsun diye menemen yapayım dedim ne kadar yerim bilmiyorum yarın yazarım inşallah.
canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani
hööööö walla mıııııı????
normalde hamburger sevmem 25 senelik ömrümde 25 kere yememısımdır yani ama şok oldum iyiki yemiorum böğğğhhh
valla aynılarını bızde dusunuoruz tatlım. bi çiftliğimiz olsun, hayvanlarımız bahcemız olsun, oyun parkı olan bı lokantamız olsun içinde deriz hep. tabı bunlar cok ciddi paralar ister.. pıyangodan falan para cıkarsa ya da mısırda kı dedemızden mıras kalırsa acıcaz ınsaAllah :))nette araştır tvde bangır bangır söylüyorlar içine atılan karışımlardan dolayı bozulmuyo.nasıl yoğurt süt haftalarca bozulmadan kalıyorsa oda aynı.
ben hiç et yemeyen biri değilim sucukda severim ette ama her zaman yemem güvenilir markaların sucuklarını alırım ama o %100 yazıları varya bazıları öyle olmayabiliyor ben netten bi ara araştırdım sucuk nasıl yapılıyo eti alıp kıyma yapıp yapayım diye eşim çok yağlı et kullanıldığı için istemedi.hazır kıyma almıyorum markette ben çektiriyorum makinede yağ falan varmı diye kontrol ettirtiyorum.
neticede sucuk,salam ,sosis kıyma gibi karışımlardan yapılıyor içine ne atarsa atsın alsana kıyma sonrada gelsin sucul salam sosis nugetler şinitzeller.
40 günde büyüyen bağırsakları gelişmemiş tavuklar yiyoruz.eskiden 2 saatte pişen şimdi 20-25 dakikada pişen tavuklar oldu.
hep konuşulur yaa iş yeri kurmak istesen ne açmak istersin diye.
eşim benim yemekleimi çok beğenir ev yemekleri satılan bir yer aç derdi.
geçenlerde şöyle düşündüm evlendikten sonra daha doğrusu işten ayrıldıktan sonra mutfakta daha fazla vakit geçirmeye başladım,neler zararlı neler sağlıklı falan diye.
çocuk düşünüyoruz onu biz küçükken nasıl beslendik nasıl büyüdükse onuda öyle beslemek büyütmak isterim.tabi elimden geldiği kadarıyla.
bi anda aklıma tak diye geldi mevsiminde organik sebzeler meyvalar,süt ürünleri peynirle yumurtalar falan yetiştirebileceğim kocaman bir yer.
önündede şarküteri restorant falan ne güzel olur yaaa ama şimdilik hayallaerde kalıyor.
off yaa organik beslenebileceğim bi ortam istiyorum.
hergeçengün bizi neyle besleyecekler yakında diye düşünüyorum.
kızlar ben geldim
23 nisan dolayısıyla inanılmaz yoğun geçiyor günler, sabah akşam okuldayız provalar falan.
kahvaltı öğle yemeğim falan hep evden götürüyorum, iyi beslenmeye çalışıyorum.
akşamları nestle nesfite devam. dün akşam ev arkadaşım tavada tavuk yapmış baharatlı ondan yedim biraz, onun haricinde hergün nestle nesfit akşam yemeklerim. zaten yemek yapmaya halim kalmıyor, eve girince okul işlerini ayarlayıp yatağa zor atıyorum kendimi
yarın gezmeye gidicez arkadaşlarla, kahvaltıyı öğle yemeğini Van gölü kenarında yiycez, açık havada neler yerim kimbilir, düşündükçe kendimden korkuyorum inanın
yinede tutmaya çalışıcam kendimi bakalım
kızlar esım ewdeydı gun boyu
dun yedıklerımı yazmıstım aksamı yazmamıstım
tauk sıs yedım sadee
bugun sabah
kk peynır
4 zeytın
1 dlım beyaz ekmek ( alıswerıse gtmedık ya)
elma
spor( süt)
aksam bulgur pılaı karpuz
elma
bı ısırık dondrma 2 3 patlamıs mısır
yarın grusuruzzz
Çok sağlıklı cnmöğle
brokoli
ve bol su
kahaltı
1 dlım beyaz ekmek
kk peynır
4 zeytın
sekersız çay
Selam kızlar sabah
2 dılım tam buğday
1 kk yarım yağlı peynır
2 fıncan sekersız cay
3 sıyah zeytın
ara:1 bardak yesıl cay(şekersız)
2 lt su
spor yok esım rahatsız
öğlen
1 kase yoğurt corbası
aksam:tavuk sote salata yıcem
merhaba kızlar
1 saat bahceyı çapaladım. canım cıktı oyyyhhh
ıftar menumu yazıyım hemen..
- 2 servıs kasıgı kıymalı türlü (kendıme yaptım)
- 1 servıs kasıgı mantarlı yürek sote (bu da eşime yapılan yemek lakin o kadar guzel koktuki dayanamayıp 1 servıs kasıgı kadar tabagıma almayı planlıorum)
- 2 corba kasıgı sebzelı bulgur pılavı
- kıvırcık salata
nehirasi brokolıyı nerden alıosun tatlım bızım marketlerde de pazarda da yok artık
çok fazla
2 ser yemek kasıgı ye her bırınden pılav sote turlu
ooo super gdıoyorsun sende tatlım
regl yaklastı benm senınde ole sanırım ...:S
bende 40 dk yuruyus yaptım jıllıan bıttı 2 3 gune yenıden baslıcam kısmetse
sımdı sut ıcıcem bırazdanda 1 elma yıcem aksama ne yıcemı bılmıorm walla
merhaba kızlar
1 saat bahceyı çapaladım. canım cıktı oyyyhhh
ıftar menumu yazıyım hemen..
- 2 servıs kasıgı kıymalı türlü (kendıme yaptım)
- 1 servıs kasıgı mantarlı yürek sote (bu da eşime yapılan yemek lakin o kadar guzel koktuki dayanamayıp 1 servıs kasıgı kadar tabagıma almayı planlıorum)
- 2 corba kasıgı sebzelı bulgur pılavı
- kıvırcık salata
nehirasi brokolıyı nerden alıosun tatlım bızım marketlerde de pazarda da yok artık
buraya fazla fazla yazıorum tatlım yaaa
tabagın yarısını anca yedım. insan ac olunca doydugunu daha rahat anlıo, hemen rahatsız oluo mıden.
dun kızkardesım aradı, iş yerınde gıcık bı kadın var gene arıza cıkarmıs. anlattı, bende mutfaktayım ıftar yapıorum.
gayrı ıhtıyari tamaaaaamen bılıncsızce kayısı cevız yedım yarım paket ohaaaaaa bana
mıdem bulanınca farkettım. nasıl kotu oldum anlatamam gıttım kustum valla
yandı kavruldu mıdem
neyse kızlar dun oruclarımı bıtırdım bugunde tutucaktım ama tutmadım vazgectım. 65 gunu devırdım full oruclu
bugun kendıme de kocamada aylar sonra beraber mutlu mesut kahvaltı yapma ıznı verdım
bugun benım kahvaltı kacamak gunum oldu :)
yarından ıtıbaren kushan dıyetıne baslıorum, 2 hafta. eger guzel kılo verırsem 2 hafta daha devam edicem. sonrada nesfıt patlatıcam
öncelikle kilom 62.0 400 gram vermısım yaaa :S neyse az olsun öz olsun dimi şekerler :)) aksam gec saatte yedım hep orucluyken..
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı:
kahvaltıdan yarım saat once sandaloz sakızı ve elma sırkelı su
yarım bazlama ile cakma pizza (ustunde 1.5 dılım kasar peynır, 3 dlim sucuk, 1 tatlı kasıgı mısır) (yarım kepeklı bazlama 130 kalori üstündekılerde bı 300 kalorı olsa kı o kadar degıldır, 430 kalori cakma pizzam)
25-30 gr kadar ton balıgı 120 kalori
mınnacık peynır 20 kalori falandır o kadar minnak yani :)
yarım cevız 20 kalori diyelim
1 koca fıncan sırkelı yesıl cay
duz hesap 600 kalori..
aksama kadar dikkat edıcem elbette kızlar. aksama kadar 500-600 kalorıyı gecmemeye calışiciğim.
mozzarella nerde acaba :)) ne yedın van gölü kenarında örtmen hanım yaz bakalım
slm kızlar 68 kiloyum 67 lere az kaldı....