Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Günaydın kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım...Bende dukan diyetiyle veriyorum aldığım fazlalıkları...Sizin bir listeniz varmı yoksa yediklerinize dikkat ederek mi veriyorsunuz fazlalıkları...

dün bütün gün yedim içtim

sabah kahvaltısı ballı tereyağlı salamlı vs kalorisi yüksek bir kahvaltıydı

kahvaltıdan sonra attık kendimizi sokaklara, bizim yaşadığımız yerden sonra gittiğimiz yer metropol gibi geldi wala mağazalar , marketler, ne ararsak vardı deli gibi dolandık ortalıkta, hatta gece uyuyamadım heryerimin özelliklede ayaklarımın ağrısından

saat 4 gibi tekrar yemeğe oturduk , bursa iskenderi indirdim mideye peşinede incir tatlısı ( buraya özel bi tatlıymış çok hafifti güzeldi)
sonrasında zaten yemek yemedim daha, 2 öğünle geçti dünüm ama bol kaloriliydi. kendi kendimi teselli ettim haftada 1 gün yapıosun zaten sıkma canını mozzarella diye:26:

buarada dün alışveriş yaptık ve 36 beden kota sığdım altımda sıcak tutsun die giydiğim tayta rağmen , çok sevindim çookk

zaten alt bedenimde sıkıntı yoktu popom falan gayet normaldi, sıkıntım bel bölgesindeki can simidimdi, ama önceden olsa kapanmazdı kotun düğmesi dün cuk die oturdu yaa uçtum havalara

bu durumda yaptığım bel inceltme hareketlerinin etkisi olduğunuda düşünüyorum, her yaptığımda inanılmaz ter atıyorum ve yanlarım acıyor mutlaka, demekki kaslar çalışıyor

bugün kahvaltım yine herzamanki gibiydi,domates salatalık vs, extradan omlet yedim ev arkadaşım yapmış lor peynirinden.

akşamada "fırınlanmış üçgen mantı var onu yapalım yiyelim" dedi, "ben 2 kaşık yerim ama" dedim, bakalım nolcak. bol yoğurtlu tarafından alırım 2 kaşık, içinde mantının 5-6 tane olmasına özen gösteririm diyorum

Günaydın kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım...Bende dukan diyetiyle veriyorum aldığım fazlalıkları...Sizin bir listeniz varmı yoksa yediklerinize dikkat ederek mi veriyorsunuz fazlalıkları...

bir listemiz yok gibi birşey cnm, yani dikkat ediyoruz diyelim. bende arkadaşımın yolladığı bir liste var ama ona uymuyorum şahsen.

dukan diyeti nasıl ? etkili bir yöntemmi ? yazın kitabını görmüştüm arkadaşımda, çoğunu okumuştum falan, ama uygulamamıştım.

ben bugun tartılmadım asırı bı sısılık hıssedıorm ama persembekı kılomu yazıorm 56,100

dun aksam ızgara tavuklu hamburger dondrma falan yedım
bırazdanda kahvaltı olarak su boregı yıcım

bıraz odulu hakettım sanırsam p tesıde zaten yaz temızlgı yapcam enerjım olsun
bana kızmayın

Son düzenleyen: Moderatör:

benım sımdılık bı lıstem yoktu ama yarın kushan dıyetıne baslıcam ınsaAllah. 2 hafta onu yapıcam

aksam yemegım:
(ac degıldım aslında esıme eslık etmek ıcın azıcık yedım turluden)

2 servıs kasıgı kıymalı turlu (250 kalori)
4 kasık yogurt (200 kalori)
1 kuru kayısı (18 kalori)
1 cevız (20 kalori)

490 kalori...

gunu toplamda 1100 kalori ile kapatmış olucam inşaAllah. daha bısey yıyemem sanırım. 2 aydır tek ögün yasadıgım ıcın fazla geldı bugunkuler bana..

gunaydın kızlar
bugun kushan dıyetıne basladım :) vatana mıllete hayırlı olsun

• kalkınca 1 bardak su
  • sandaloz sakızı ve 1 bardak sirkeli su
kahvaltı:
  • 1 kk peynir
  • 1 dilim kepek ekmeği
  • 1 fıncan kabuk tarcınlı sırkelı yesıl cay

tebrikler eylülcüm Allahım bende 58 lerı gorucekmıyım yaaa...
gecenlerde dukan sitesine gırdım.
dukana gore ıdeal kılom 56.4 imiş. zayıflıcam zayıflıcam zayıflıcammmmmmmm

Tesekur ederım canım verırsın sende görursun 56 kıloyu,azımlısın cunku bende basladığımda 62 dım.

OO super 36 beden,cok ödullu bır gun olmus bugun ve hafta ıcı sıkmalısın kemerlerı,

Ödulu hakkettın canım bır dılım den fazla börek yıcek değilsın zaten dımı

Gunaydın canımm ben öyle dıyet falan yapamıyorum cunku o dıyetteyım dıyınce cok kötu oluyorum.psikolojım bozuluyor daha cok yemek ıstıyorum,ama ınsallah sende bu durum olmaz.

Öğlen :1 bardak yesıl cay,ıkı tatlı kasığı dondurma
aksam:1 tabak guvec patlıcanve etlı ve ayran(yağı azdı yemeğin)
2 fıncan sekersız cay
bu sabah
1 tam buğday ekmeğine cok az kasarlı tost
domates,salatalık,maydonoz,dereotu
2 fıncan az sekerlı cay

istanbulda çok zor canım bende küçükken bizim ineklerimiz vardı şimdi annem uğraşmak istemiyor,malatyaya yılda bir kez gidiyorum gidincede annem bizim için yaptığı bahçe var ne bulursak yiyoruz

buzlukta var canım.

selam kızlar,

ben yine 54,2 deyim.
cuma sabahtan beri migren ağrılarım var.canım birşey istemiyor ne yediğimi ne doyduğumu anlıyorum.
dün eşim acile götürdü sonrasında yemek yedik yediklerimi yazmayacağım çünkü dün ipin ucu kaçtı.

sabah
sade omlet
2 dilim lıght ekmek
salata

öğle 2 tane çiğ köfte
salata

ara elma

kızlar dun abarttım mantımı dıyım sarmamı cıg koftemı tatlılarmı m suyumu sayamıyorum o derece yedım

ama 36 beden pantalonlarım dusuyo belımden dedımkı en ıyısı bugun serbest olım yedım bnde
ama bugun yıne eskı seklıe dondum

kızlar bı kac gun temzlık ısım olcak spor yapamıcam malesef cok uzulsemde ama bahar temzlıgı vaktıde geldı mecburum

yazamasamda aksamları sıze bakmaya calısırım

slm kızlarr yaaa ben hiç kilo vermemişim ama almamışımda ( moralim bozuldu yaaa (

canm jıllıan var ya bnm bıttı cuma gunu ona basla kesınlıkle 20 dk suruyo zaten
bak kıloda cok fark yok ama beden olarak kuculdum

temızlıgım bıtıncede onun daha ılerı sewıyesı varmıs onu ındrcem kısmetse ınanılmaz ıse yarıo

sadece jillian mı yaptın başka sporda yaptınmı ??

öğle:
2 yumurta
yarım demet kıvırcık

aksam:
6 köfte
salata

2 saat pazarda dolaştım.
pazardan kendıme 4 tane etek aldım kızlar 10 ar lıra. sırf kumas parası yaaa. satan cocuklar kumas fabrıkasında calışıomus arta kalan kumaslarl etek dikiolarmıs. kumaslar super altınyıldız, armıne falalan. 40 bedenı tam oldu. 38 beden aldım bıtane de. bakalım 2-3 hafta sonra gırebılecekmıyım ıcıne :)))

insaAllah görürüm tatlım :)
ben boyle listelerle daha kolay moda gırıyorum. disiplinli duzenlı, ne yemem ne kadar yemem gerektıgını bılmem kendımı frenlememı saglıo.
baska lıste olsa belkı bende sallardım ama kushan dıyetınde hersey var sevdıgım. haftada bır makarna ozellıkle (buyuk bı tabak )

30 40 dk da pesınden yuruyus ama yapmayan bı arkadasımda aynı seklde 4 kılo werdı ve cok acayıp ınceldı o sadce jıllıan yaptı
kesınlıkle yap

linkini atabılrmsn tatlım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…