Merhabalar....
beni de aranıza alır mısınız acepp??
bi senelik evliyim.
evlendiğimde 58 kilo flndım ve şu an 71 kilo almaktayım.Dün itibariyle diyete başladım.Bebek düşünüyoruz ve maalesef 8 aydır olmadı,onun psikoljisiyle de daha da şiştim sanırım......
günaydın kızlar,
dün akşam güya birşey yemeyecektim fazla kaçırdım.
sabah,
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
1kk peynir
salata
aynen canım bnım kılomda evlenmıssın bnde 71 kıloyum boyun kaç ?
günaydın kızlarrrr
şimdi kahvaltı yapıyorumm canlı canlı9 yazayım
1 dilim tam buğday ekmeği
kk peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
1 yumurta
1 bard yeşil çay
bu arada be dün akşam kötü bişi yaptımmm ama hasta olcam galiba iştah fazla fazla bende 5-6 adt çiğ göfte yedim dayanamadım ama akşam yemeği yememiştim zaten (aslında yemeye kararlıydım tamam itiraf ediyorum :26::26:)
yedim işte dayanamadım
ama bu gün söz kaçamak yookkk zaten tartımda çalışmıyor hala tartılamadımda
herkese bol bol iradeler dilerim
ve herkes için güzel ve hayırlı bir gün olmasını umarım
canım aynı durum bende de vardı pazar günü etsiz çiğ köfteci açılmış bize yakın alacaktık başka yere gidiyorduk dönüşte unuttuk benim ogün hiç aklımdan çıkmadı
neyse eşim dün aradı gelirken yol üzeinde zaten bişey istiyormusun dedi ben yok falan dedim çiğ köfte alayım mı dedi al dedim bende isteyecektim ama utandım dedim
eşim aldı gece gece yedim inanılmazdı yani :44:
dün gündüz iki defa uyudum kalkıncada birşeyler yedim ne olduğunu söylemicem kızarsınız nsıl yaptım anlamadım bende
daha reglime 12 gün falan var 3-5 günde hamilede olamam herhalde anlamadım iştahım çok açık
canım aynı durum bende de vardı pazar günü etsiz çiğ köfteci açılmış bize yakın alacaktık başka yere gidiyorduk dönüşte unuttuk benim ogün hiç aklımdan çıkmadı
neyse eşim dün aradı gelirken yol üzeinde zaten bişey istiyormusun dedi ben yok falan dedim çiğ köfte alayım mı dedi al dedim bende isteyecektim ama utandım dedim
dün gündüz iki defa uyudum kalkıncada birşeyler yedim ne olduğunu söylemicem kızarsınız nsıl yaptım anlamadım bende
daha reglime 12 gün falan var 3-5 günde hamilede olamam herhalde anlamadım iştahım çok açık
1,65 canım benim byum.hiçbi pantolon olmuyor,bütün ölçülerim değişti,göğüs ölçüm bile.
hoşgeldin,
evlendikten sona hepimizin sorunu bu düzenli bir hayat balayı tatil falan derken alınan kilolar azimle devam edersen kilolarını verirsin.sporda yaparsan vucudun sıkılaşır.
Merhabalar....
bi senelik evliyim.
evlendiğimde 58 kilo flndım ve şu an 71 kilo almaktayım.Dün itibariyle diyete başladım.Bebek düşünüyoruz ve maalesef 8 aydır olmadı,onun psikoljisiyle de daha da şiştim sanırım......
acaba mevsim değişikliğinin etkisi olabilirmi bu iştah konusunda ?? valla bende bu aralar kendimi zor tutuyorum hayırlısı 1,5 aydır hiç bişi yoktu canım bişicik istemiyordu irade allahım irade ver bizeneyse ben bunlarıda aşıcaz biliyorummm....
ama belkide hamilesindir neden olamayasınki ???
spor yapma imkanım olmayabilir de yürüyüşle kapatırım inşallah arayı.Azmettim inşallah vazgeçmem bu durumdan.Bebek olacak diye yemeyi skı tutmuştum,ve kilo almaktan başka işe yaramadı.
aslımda bebek için şuan yemen değilde sağlıklı beslenip ideal kilonda hamile kalmalısın spordan kastımız zaten yürüyüş v.s yani kalori yakabileceğin hareketler cnm ... burada bizle motive olabilirsin bence birbirimizi baya destekliyoruz çünkü biz...
canım reglime daha çok var hamileliği bu ay çok istiyorum ama bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde.
hem şimdiden böyle olursa 9 ay sonra kaç kilo olurum bilmiyorum
belki folik asid kullanıyorum iştahım ondan açılıyo olabilir.
yada havalardan ama dikkat etmem lazım
ben daha ilk günde yaptım o şeyidün akşam dedim ki daha ilk gün,bi tane tatlı attım ağzıma.sonra da hani şu kekler varya browni.ondan yediydim.ama bi daha yapmıcam.
canım reglime daha çok var hamileliği bu ay çok istiyorum ama bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde.
hem şimdiden böyle olursa 9 ay sonra kaç kilo olurum bilmiyorum
belki folik asid kullanıyorum iştahım ondan açılıyo olabilir.
yada havalardan ama dikkat etmem lazım
bizimle olacaksan sürekli takip et yediklerimizi yazıyoruz birbirimize önerilerde bulunuyoruz öğünlerimizi ona göre düzenlemiş oluyoruz.
yanlışlarımızı bulup uyarıyoruz.
hafta sonunu iple çekiyoruz ne kadar kilo vermişiz diye
ınsl.ılerdebelkı gerı degsıtırırımmmm inşl.
hele bır 65 olsunda
evttt ögleden sonra kıler
st00 yarım yesıl elma,10 tane sarıleblebi 1hurma(toktututugu ve bolsu ıcırdıgını soyledı ark.onun ıcın yedım
st,13:45 ile 15:30 arasında bolyuruyuss ve beledıyenın spor aletlerıyle hasır nesırdım:)))
bayagı ıyı oluyoryaaaa
sonra geldım yemek yaptımm
su ana kadar 1,5lt su ıcebıldım:))
st00 1tabak zeytın yaglı pırasa 3 kasık suzme yogurt(annemgonderdıde:)
1 brdk su 1dılım kepek ekmegii
aksamada 1kasecorbadusunuyormm tabıı yersemm oda
evt bırdencok geldı hedeff ondandır:)))
ilerde degsıtırırım ınsl.
selam kızlaaaarrrr :)))
cok deli temızlık yapıorum evde, kaldırdım herseyı..
o yuzden hıc gıremedım
dun ıftar menum:
1 tabak yedım valla hatta eşiminkinden de 3 tane otlandım.. pişmanmıyım? hayır
- 1 tabak etli beyaz lahana sarması (hazırlama ve pişirme asamasında hııııc yag koymadım, kıymanın yagı dagıldı zaten)
- yogurt
cunku ıcıne cok az bulgur attım kıymanın
kıymalı kapuska yemıs gıbı oldum.
bu aksam
- ton balıklı kıvırcık salata
- kuskuslu yayla çorbası
- yersem eger 1 tane lahana sarması 1 tane yaprak sarması yerım daha da bısey yemem zira mıdem hala şiş gibi gelio bana
kızlar bu arada sandaloz sakızına basladım, elma sirkesi ile içiorum. normalde yemeklerden yarım saat once sırkelı suyla cıgenemek lazım ama ben sımdılık 5 dk oncesınde alıorum. bu pazar gunu bıtırıcem ınsaAllah orucları.
bıde forumda gunde 2 kere 3 zeytın yapragı ve 1 tatlı kasıgı bıberıyeyı 1 fıncan kaynamıs suda 10 dk demleyıp sonra ıcmek yağları erıtmede cok ıyı dıe okdum. sonra aktardan onlarıda aldım. dun aksam hem bu çayı hemde sandaloz sakızını denedım. midem fena şişti dun gece. acaip bı tokluk hıssı verdı. ben dayanamayıp daha da sarma yıyebılırdım belkı yani
agzıma bısey suremedım su harıcınde.. öle işte hanımlar bakalım bu kürler ne kadar işe yarayacak...
aksmda bır sey yemedım 17:30 gıbıyuruyuse cıktım gene bıraz 1halley yedım yarımlt su ıctım 2-3 tane marulyapragı yedım 1 decevız yeter bırazdanda yesıl cay ıcecegımmmm
ıyı mı??
günaydın kızlarrrr
şimdi kahvaltı yapıyorumm canlı canlı9 yazayım
1 dilim tam buğday ekmeği
kk peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
1 yumurta
1 bard yeşil çay
bu arada be dün akşam kötü bişi yaptımmm ama hasta olcam galiba iştah fazla fazla bende 5-6 adt çiğ göfte yedim dayanamadım ama akşam yemeği yememiştim zaten (aslında yemeye kararlıydım tamam itiraf ediyorum :26::26:)
yedim işte dayanamadım
ama bu gün söz kaçamak yookkk zaten tartımda çalışmıyor hala tartılamadımda
herkese bol bol iradeler dilerim
ve herkes için güzel ve hayırlı bir gün olmasını umarım
günaydın kızlar,
dün akşam güya birşey yemeyecektim fazla kaçırdım.
sabah,
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
1kk peynir
salata
Merhabalar....
bi senelik evliyim.
ben bu sabah iki dilim ekmek,peynir ve iki zeytin yedim,şekersiz çay içtim...Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su içmiştim....Su içmeye başladım sabah sabah.
canım topikleri gezdim buranın bana hitap ettiğini düşündüm,inşallah başarırırz, kiloları veririz....bebiş inat ediyo ztn,gelmedi gitti,belki de ideal kilomu bekliyordur.
canım topikleri gezdim buranın bana hitap ettiğini düşündüm,inşallah başarırırz, kiloları veririz....bebiş inat ediyo ztn,gelmedi gitti,belki de ideal kilomu bekliyordur.
Hosgeldın,tabıkı aramıza alırız.
yedığın ekmek beyazmı?
Herseyın hayırlısı ınsallah yakın zamanda bebısıne kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?