Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oje sürmeyi seven bir erkek olarak fake konu açmak istemiş de olabilir.
İkisi aynı anda olamaz diye bir şey yok sonuçta

ortak arkadaşınıza Eşinizin misafiri problem yaptığını söyleyin onun yanına gitsin

İnce ayakli erkekler var ama bilemedim, ayaktaki tirnaklar ve oje de garip.
Ojeler rengarenk hep suluboyayla boyanmış gibi
Bir de su aklima geldi. O kisi kadin degil de erkek olsaydi ve size goz koysaydi, esinizin ne yalmasini isterdiniz?
eğer eş erkek hakları aktivisti ise misafir sonsuza kadar kalmaya devam edebilir, aktivistlik önemli

Kendiniz namahrem erkek yazmissiniz o zaman niye eve aldiniz kedi değil bu kadın olacaklari çok onceden tahmin etmek zor degil.Ben evime bekar yatili misafiri ancak bekarsam alırım. Bu zamanda da kimseyi besleyemem iyilik yapıp nankörlük gormedigim bir arkadasim olmadi.

şimdi alışılmadık ve saldırganca bir yorum yapacak sinirlendirmeyin kadın hakları aktivistini korkuyorum

Benim suçum yok.
Ojelerini ve tırnak yapısını o kadar övmüş ki bu bile kadın olduğundan şüphe etmeme yetti. Ben böyle oje sürmek görmedim çünkü

Cinsellik bölümünü de henüz keşfetmemiş sanırım. Jinekoloji ve aile planlaması bölümlerinde takılmış hep.

Başta yanınıza almakla hata etmişsiniz. Size düşmezdi okadar ailesi varken.
Sonuç olarak deli değil sinirleri bozuk biri,yani yanlışla doğruyu görebilecek kapasitede olmasa sabahta evde duramaz. Ben o şekilde görsem koyarım kapının önüne.. Gönderin gitsin Size mi kaldı sağlığı, bu gidişle siz evinizden olucaksiniz.
Maşallah siz olmayacaksiniz diye camasirsiz giyinip içini belli etmeyi bile akıl etmiş . Allah korusun eşinizé iftira bile atabilir başınız ağrir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…