Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bu? Kadin haklarini savunanlar, evine magdur kadin alirsa kulotsuz halini gorur mu diyorsun ? Ne igrenc zihniyetin var

. En son makyaj ve kozmetik ürünleriyle ilgilenmeye başladığında bildiğim her şeyi ona gösterdim, aramızda espiriler yaptık, ojelerimizi sürdük, kızkıza sohbetlerle güldük eğlendik. Hiçbir sorun yoktu, öyle görünüyordu.

demiş yukarıda kendileri.
Aman hanimabim sakin bu kıza bildiğin bütün makyaj tuyolarini öğretme gözünü seveyim.
Hele ki oje !

Kadın hakları aktivisti olduğum bilindiği için bana güvendiler, ki o an zor bir durumdaydılar.
Hal böyle olunca ilgilenmemezlik edemezdim.
kadın hakları aktivisti olunca ayaklı mor çatı mı olunuyor?
kaliteli takım elbise ne ola ki? ceketin sırt kısmında fiyat etiketi baskısı mı oluyor? kaliteli olduğu şey olsun diye?

Ya kusura bakma ama ailesi varken sana ne oluyor? Boşversene. İstediği travmayı geçirsin. Def et evinden o pisliği. Öyle yok hasta yok şöyle boşversene yahu. O kıızn ailesi bile iplemiyor. Senin yanında eşinle kalmasına müsade ediyor. Valla tutucu aile olsa asla bırakmazdı emin ol. Gönderdiğinde veyahut durumu anlattığında kimsenin birşey diyip mahcup olacağını sanmıyorum. Beni annem teyzeme yollamzdı içi rahat etmezdi ne olur ne olmaz el oğlu. Onların ailesinde ki genişliğe bak. Sen yapılacak olanın en en en fazlasını yapmışsın. Bırak onu ailesine yuvana bak güzelim. Valla ben senin kadar yapamazdım. İlk kıyafet değişimi olduğunda lafımı sokar def etmeye başlardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…