- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Benim ayaklar baya tocaman geniş ve günah olmicaksa çirkin, eşimin ayakları daha güzel hattaAmanin bu kadin ayagi miymis ? Hicbir kadin ayagi boyle olsa bunu paylasmaz
Harbiden , kibleyen oldu mu ben mi kibliyim konu sahibini
Hangi konu? Yahu madem sayfayi ysziyon konuyu da yazsana , bak yasli basli kadinim ben nasil bulcam konuyu
O yıllarda pro üyeler yazabiliyordu sadece cinsellik bölümüneBenim suçum yok.
Ojelerini ve tırnak yapısını o kadar övmüş ki bu bile kadın olduğundan şüphe etmeme yetti. Ben böyle oje sürmek görmedim çünkü
Cinsellik bölümünü de henüz keşfetmemiş sanırım. Jinekoloji ve aile planlaması bölümlerinde takılmış hep.
Sevda müstear ismi filanKonu sahibi konuyla alakasi yok ama soylemeden geçemicem,kitap çıkarsan okuruz o denli akıcı guzel yazmışsınız
valla benim de cok fenaBenim ayaklar baya tocaman geniş ve günah olmicaksa çirkin, eşimin ayakları daha güzel hattabir gün ayak fotomu yüklersem o gün kk’dan süresiz ban yediğim gün olur
O yıllarda pro üyeler yazabiliyordu sadece cinsellik bölümüne
Kiyamam yaBenim ayaklar baya tocaman geniş ve günah olmicaksa çirkin, eşimin ayakları daha güzel hattabir gün ayak fotomu yüklersem o gün kk’dan süresiz ban yediğim gün olur
Hepimiz banlanacazCidden böyle ayaklarım olsa nasıl saklayacağımı şaşırırım sanırım, en azından tırnakları bi keser insan, yamuk zaten
Öff şimdi bu mahmut abi yüzünden muneden ban yersem kendimi hiç affetmeyeceğim...
Hepimiz banlanacaz
Yamık kız benim de. Eşimle duamızdır oğluşumuzun ayakları babaya çeksinvalla benim de cok fenaüye olurken ayak resmi zorunlulugu olsa asla kabul etmezler herhalde birde parmaklarım yamik
Ahaa diilse de yandik yanliz , ben en az bir ay yokum demektir buKazen e güveniyorum, eğer üye gerçekten erkekse ki ben öyle olduğuna inanıyorum, önemli bir sapığı ifşa etmiş oluyoruz. Bence ban değil ödül verilmeli
Ay haykırdımSulu boya çalışması ve parmak üstündeki kisaltilan kılların noktacik hallerinde ki mükemmel duruşu.