Eşim den Mobbing

Erkeklerin böyle saçma takıntıları var. Benim eşimde banyodan çıkınca odanın içinde telefonun fenerinin açık olmasını istemiyor. Bebegim odada uyuduğu için ışığı açmadan, telefonun ışığıyla giyinmek istiyorum kapatıyor. Dışardan beni görürlermis. Camlarda kalın güneşlik var beni nasıl görecekler diyorum, gölgen görünür diyor. Sizinkide muhtemelen böyle saçma bir sebeptendir. Kimsenin sizi görme ihtimali yok aslında ama onun içi rahat etmiyor.

Aslında tabiki onun davranışını düşüncesini kabullenip normalleştirmiyorum ama merak ediyorum başka var mı böyle tipler . Onun dışında cinsel hayatımız mükemmel ilerliyor. Ve kocamın sapık olduğunu düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum

Erkeklerin böyle saçma takıntıları var. Benim eşimde banyodan çıkınca odanın içinde telefonun fenerinin açık olmasını istemiyor. Bebegim odada uyuduğu için ışığı açmadan, telefonun ışığıyla giyinmek istiyorum kapatıyor. Dışardan beni görürlermis. Camlarda kalın güneşlik var beni nasıl görecekler diyorum, gölgen görünür diyor. Sizinkide muhtemelen böyle saçma bir sebeptendir. Kimsenin sizi görme ihtimali yok aslında ama onun içi rahat etmiyor.
Ya diyorum bunlar gece Gündüz evleri mi dikizliyor kim hangi şekilde hangi ortamda nasıl görünüyor diye aklıma başka bişey gelmiyor 🤣ağlanacak halime gülüyorum🙄

Ya diyorum bunlar gece Gündüz evleri mi dikizliyor kim hangi şekilde hangi ortamda nasıl görünüyor diye aklıma başka bişey gelmiyor 🤣ağlanacak halime gülüyorum🙄
Evet bizim evin karşısında kimsede yok görebilecek. Ayrıca gölgemi nasıl görsünler ama anlamıyor işte.
Eşiniz çocuk olmadan önce de böyle miydi peki? Yani sorun dışardan görünmeniz değilmi evde erkek çocuk var diye rahatsız olmuyor?

Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
İki yıllık evliyim ben de.Bir ay önce yeni eve taşındık.Eski evdeyken askılı şortlu takımlarla geziyordum evde hep.Yeni ev sahilde ve yol üstü.Perdelerimiz hep açık.Yolda yürüyüş yapanlar oluyor.Camlar da yere kadar olduğu için eşim gündüzleri dikkat et dedi kıyafetine.Akşam olunca perdeleri indiriyoruz zaten.Sizinki de ondan dolayı mı acaba öyle diyor.

Ben tesettürlü değilim ama annem tesettürlü ve bazen yaz sıcaklarından sütyenle falan yatar evde atlet giymez ama kısa kollu ile dolaşır hiç babamın laf söylediğini görmedim. Ev bu yani kim görecek. Çat kapı biri gelmiyor demişsiniz gelse bile kapıyı öyle açacak haliniz yok ya. Ben eşinizin bu durumuna anlam veremedim. Sapık vs demeyeceğim ama bir üye şey yazmış acaba rahatlığa alışıp açılırsın diye mi korkuyor demiş bende öyle düşündüm ama bilemedim..

Yani insan evinde de rahat edemeyecekse nerede rahat edecek? Mezarda mı?
Zaten tesettürlüyüm diyorsunuz, evde kim görecek de kapanacaksınız?
Havalar ısınıyor yavaş yavaş, haliyle evde biraz daha ince ve az giysi giymek çok normal.
Kendi de uzun kollularla otursun madem kırk derece sıcaklarda.

Eşinizin annesine olan tutumu nasıl? Bence çocukluğunda bir şeyler yaşamış gibi. Konunun gerçek olduğunu düşünerek yorum yapıyorum böyle hassas konularda troll geçmezsiniz herhalde.

Tabikkii trollngeçmiyorum yada tesettürlüyüm ve evde açık geziyorum diye tamamen açılacak biri değilim kaldı ki bekarken kat kat rahat yaşam tarzım vardı tesettüre kendim girdim. Eşim de bende namaz kılarız falan ama eşimin bu tutumundan dolayı dini bütün damgasını vuramam çünkü Allah bile hocalarımızın yanında açık giyinmemizi haram kılmamış. Çocuk yokken de 2 sene boyunca hep karışırdı hâlâ karışır. Bi anlam veremiyorum artık bu konuda sürtüşmekten çok yoruldum ve istediği olmadığı için nerdeyse açık giydiğim zamanlarda durmadan birbirimizi kırıyoruz

Oğlunuzun adı Guru mu yoksa Gurur da siz mi yanlış yazdınız? konuya yorumuma gelince eşinize Freud lazım.

🙄... bende kapalıyım, 3bucuk yaşında oğlumda var, evde atlette giyerim taytta, cama kapıya da öyle çıkmıyorum neden sorun olsun ki, eşimin de şikayet ettiğini hiç görmedim, çocuğumun yanında da çıplak gezmiyorum ama tam takım da giyinecek halim yok. Eşinin derdi başka bence 😏

• Beğen
Reactions: Gao
Back
X