kaçıncı sayfada? çok iyi anlarım benİnce ayakli erkekler var ama bilemedim, ayaktaki tirnaklar ve oje de garip.
Allah aşkınına günümüzde yaşanan onca cirkinlige rağmen hala bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz.Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkssi kendiniz gibi sanmayın lütfen
kaçıncı sayfada? çok iyi anlarım ben
Hayir evde kizi ile beraberdi.Amman Allahım ben şok ben iptal valla acaba içeride dıstumu vardı
Allah aşkınına günümüzde yaşanan onca cirkinlige rağmen hala bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz.
anlayin artik benim kalbim temizcilik bitti bu devirde
Valla öyle insanlar var ki asla yapmaz dersiniz bir anda tanınmaz hale geliyor kimse nefsine garanti veremezYaşanacak bir çirkinlik varsa, insanların niyeti bozuksa tasma da taksanız, gözünü de bağlasanız yapacak olan yine yapar zaten.
Ne yalan soyleyeyim ojeyi sürüşü, tirnaklarinin hali bana da erkek gibi gelmedi degil.
Valla öyle insanlar var ki asla yapmaz dersiniz bir anda tanınmaz hale geliyor kimse nefsine garanti veremez
ay zamanında görmüş olsaydım kesin kiblerdim ayakları95. Sayfadaki ayaga bakmalisin, bir de 147 el ayak var
Hayır tabi ki niyeti o olan her yerde yaparTamam da yapacak olan yine yapar diyorum ben de, ne yapalım kafese koyup üstüne de siyah örtü mü örtelim?
Ellerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Zayıf ve kılsız bir erkek ayağıyla kadınınki karıştırılabilir ama elde daha net belli olur. Bunu bildiği için elleri hep aynı pozisyonda çekmiş gibi geldi bana.
Bir de "ojesiz yapamam, 100 küsur ojem var" diyen kişi manikür yapmakta zorlansa bile tırnak törpülemeyi ve oje sürmeyi bilir. Erkekler böyle ince işlerde daha çok zorlanıyorlar nedense.
Yazdıkları da değişik geldi bana.
Oje sürmeyi seven bir erkek olabilir ama Türkiyede yaşadığı düşünülürse evli olamayacağından muhtemelen fakeEllerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Zayıf ve kılsız bir erkek ayağıyla kadınınki karıştırılabilir ama elde daha net belli olur. Bunu bildiği için elleri hep aynı pozisyonda çekmiş gibi geldi bana.
Bir de "ojesiz yapamam, 100 küsur ojem var" diyen kişi manikür yapmakta zorlansa bile tırnak törpülemeyi ve oje sürmeyi bilir. Erkekler böyle ince işlerde daha çok zorlanıyorlar nedense.
Ellerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Biriniz de caps ataydı ya.. harun abinin 836373 tane ojeli konusu var95. Sayfadaki ayaga bakmalisin, bir de 147 el ayak var