• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amanin bu kadin ayagi miymis ? Hicbir kadin ayagi boyle olsa bunu paylasmaz
Benim ayaklar baya tocaman geniş ve günah olmicaksa çirkin, eşimin ayakları daha güzel hatta 😁 bir gün ayak fotomu yüklersem o gün kk’dan süresiz ban yediğim gün olur 🤒

Benim suçum yok.
Ojelerini ve tırnak yapısını o kadar övmüş ki bu bile kadın olduğundan şüphe etmeme yetti. Ben böyle oje sürmek görmedim çünkü :KK53:

Cinsellik bölümünü de henüz keşfetmemiş sanırım. Jinekoloji ve aile planlaması bölümlerinde takılmış hep.
O yıllarda pro üyeler yazabiliyordu sadece cinsellik bölümüne 😁

Konu sahibi konuyla alakasi yok ama soylemeden geçemicem,kitap çıkarsan okuruz o denli akıcı guzel yazmışsınız :KK9:

Benim ayaklar baya tocaman geniş ve günah olmicaksa çirkin, eşimin ayakları daha güzel hatta 😁 bir gün ayak fotomu yüklersem o gün kk’dan süresiz ban yediğim gün olur 🤒
valla benim de cok fena :KK14::KK53::mad::rolleyes::cry::cry::cry:üye olurken ayak resmi zorunlulugu olsa asla kabul etmezler herhalde birde parmaklarım yamik

Ne kadar sakinsiniz. Ben o sekilde bulsaydım yaka paça gönderirdim evimden. Zaten en basta almazdım orası ayrı bir konuda. Elin kızının bende işi ne banane.

Sulu boya çalışması ve parmak üstündeki kisaltilan kılların noktacik hallerinde ki mükemmel duruşu.

Eklentiler

• Screenshot_20200305-220433.png
    Screenshot_20200305-220433.png
    303,9 KB · Görüntüleme: 207
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back