- 18 Aralık 2022
- 35
- -89
- 16
- 27
- Konu Sahibi hayatcokzor16
Berbat bi hayatım var kendimi devamlı her şeyin iyi geçtiğine inanarak yaşıyorum halbuki öyle değil gerçekten her şey çok kötü psikolojik olarak sağlıklı değilim asla iyi düşünmek istiyorum ama illa ki her zaman bişe çıkıyor maalesef tekrar başa ve her şey çok kötü oluyor. 3 senelik oluyor evliliğim evliliğimden önce 7 senelik de sevgililik dönemim oldu. Toksik bi ilişkim vardı aklına gelebilecek en kötü şeyleri kavgaları hep yaşardık en son işler evliliğe gitti bana bişe yapmıştı o yıl ben ayrıldım ondan cesaret ettim gittim ondan sonra ailesini saldı üzerime mecburen barışmak zorunda kaldım ve evlendim. Bişe diyim mi anneler o kadar haklı ki annem hep demişti onu bırak kızım o seni aldatır o seni döver o sana kötü davranır diye o kadar haklılar ki ama şuan ne yapsam nafile. Evlenir evlenmez aldatıldım sebebi ise sürekli kavga çıkarmammış zaten kendi ailesi başlıca sebebti kız kardeşi yüzünden hep kavgalarımız oldu anası babası yüzünden hep kavgalarımız oldu akrabaları olsun falan ya şöyle söyleyim kocam doğulu gelenek ve göreneklere çok bağlı birisi ben ise batılıyım bilmediğim çok şey ve kocam çok kalabalık bir aile iken bense öyle kalabalık bi aile içinde büyümedim bilgim de pek yok açıkçası neyse aldatıldım demiştim bunun üstüne gittim evli kaldım bu insanla çocuğuma hamileydim çok korkuyordum zaten ailemle aram iyi değildi gitsem bile sığıntı gibi olucaktım hep resmen gidecek bi yerim yoktu bu insanla yaşamaya devam ettim yetmiyordu şiddet de gördüm sebebleri ise şunlar bakın anasına babasına sürekli gitmem gerekiyor ve hizmet etmem gerekiyormuş bakın sürekli gitmem gerekiyor ama haftada 2 3 4 defa falandan bahsediyor yetmedi bide kız kardeşi yuvamıza dil uzattı eşimin maaşına dil uzatmalar el uzatmalar yuvamıza karışmalar ne aldığımızı sorgulamalar bakın ben bunları hem uygun hem uygunsuz her şekilde bu insana anlatmama rağmen ben asla tutulmadım dinlenmedim duyulmadım üstüne hep şiddet gördüm bana sövüceksiniz biliyorum bununla hala neden devam ediyorsun diye ama ayrılmaya cesaretim yok boşandımmı hemen iş bulabilir miyim devam edebilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum aslında yapmak istiyorum ama çok çok korkuyorum. Akrabaları kuzenleri yeğenleri bile bizim evin derdiydi ya şöyle söyleyim ben çok kıskanç bi kadınım ve çevreden duyduğuma göre eşiminde söylediği şeyler doğru çıkınca eşimin yeğenleri kuzenlerine bakış açım her zaman uzak ve mesafeliydi. Zamanında eşime yakıştırdıkları kadınlar olmuş bunlar ise kuzenleri falan ben bunları duydum eşime sordum doğruladı benim de doğal olarak hep mesafe oldu içimde onlara karşı kısa örnek vereyim size kavga sebebimizden biz bi yerde oturuyorduk tüm Ahali kuzenleri falan bense tamam uyum sağlamaya çalışıyorum ama konuşulanlar söylenenler de yenilir yutulur değil onlar geliyor hep aklıma elimde değil neyse Biraz mutsuz oldum ortamdan ve belli ettim eşimde bunu hiç sorgulamadı bile hatta ilgilenmedi bile bende çok doldum üzüldüm bu duruma eve geldik ben bi anda patladım ona neden sen beni anlamıyorsun böyle davranıyorsun der demez şiddet gördüm evet bununla hala evliyim bana ne deseniz haklısınız zaten psikoloğa randevu aldım gideceğim bu evlilik beni git gide bitiriyor bunlar gibi daha bambaşka kavgalar yaşadık beni seven adam bunları yapmaz diyorum ama bide seviyorum diyor yüzsüz gibi devam ediyorum bununla cidden bu adam da mı sorun ben de mi anlamıyorum bendeyse tedavi almam dahi gerekiyorsa alayım ama ona bile dedim bak birlikte çift terapistlerine gidelim ama hep bi bahane hep bi küfür hakaret şiddet bide kendini de sürekli haklı çıkarmaya çalışması cabası anasına babasına hizmet etmedim diye şiddet gören ben onunla devam eden ben sanırım ben iyi değilim ben narsist biriyle evliyim sanırım beni yavaş yavaş bitiriyor eritiyor hatta hiç gücüm kalmadı kendimi sürekli iyi şeylerle avutuyorum bilmiyorum sonu nereye gidiyor hala salak gibi evliliğim düzelecek diye inanmaya devam ediyorum bide onu düzeltmeye çalışıyorum anlatıyorum durumları ama anlamıyor hep kendi bildiği doğru hep o doğru ve ben ise hep kötüymüşüm…