Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaliteli takım elbiseden serbest çağrışım

Kadın hakları aktivistiyim. Üstlendiğim çeşitli misyonlar var.
Zaten bundan cesaret alıp benden ricacı oldu ailesi.
Tamamda içinde bulunan durum kadın haklarıyla bağlantısı yok ki. Hani bi şiddetten kaçma, erkek egemenliğinde küçümsenme hakir görülme, çoluk çocukla ortada kalmış bi bayan değil.

Ben nasıl olsa "kadın hakları aktivistiyim" hangi durumda olursa oldun tüm kadınlara yardım etmeliyim hatta kıskancım ama olsun evimede alırım diye bi gayeniz mi var?

Kesinlikle. Zaten arkadaşının bi yakınıymış. Aralarından su sızmaz gibi durum yok

Ay roman gibi. Sizin insanlığınıza eşinin anlayışına ağzım açık kaldı. Ben yapamazdım herhalde bu sorumluluğu alamazdım . Bence arkadaşınızla konuşun. Eşinizin bayadır istemediğini ama Sevda iyileşene kadar idare ettiğini falan söyleyin. Sevda'nın travmasını yasayamadığı genç kızlığını falan bilmem ama herhangi bir akli rahatsızlığı yoksa eşinize göz koymasının kabul edilebilir bir tarafı yok sonucta siz ona ev açmissiniz siz anne esiniz ise baba olmuş bir komsunuza falan niyetlenseydi saflık derdim ama esinize yönelmesi şeytanlık

Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkssi kendiniz gibi sanmayın lütfen

Öncelikle bir kadın olarak bu denli anlayışlı ve hemcinsinize karşı koruyup kollayıcı tavrınızı alkışlıyorum.
ancak sizinde ifade ettiğiniz gibi eşiniz ile namahrem onlar ve aynı ortamda bu kadar uzun süre birlikte olmaları çok yanlış
Siz iyi niyetle almışsınız evinize ama doğru olmamis kesinlikle
Bence arkadaşınızla konuşup onun yanına gönderin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…