Allah Allah ilahi senbazıları yıllar önceki mesajlarımı inceleyip yorum yapmış.
Ben de bir baktım ne yazmışım diye.
o kadar gereksiz yorum var ki...
bazıları yıllar önceki mesajlarımı inceleyip yorum yapmış.
Ben de bir baktım ne yazmışım diye.
o kadar gereksiz yorum var ki...
kaliteli takım elbiseden serbest çağrışımEşim ise kaliteli takım elbisesini
Şu ibaredeki ayrıntı beni benden aldı. Hala gülüyorum.
Konuya gelecek olursam da bazen insanları cinsiyetleriyle değil kişilikleriyle yargılamalı.
Sizin hemcins olarak destekleyici yaklaştığınız Sevda evinizde kalmaya devam ederse fantazilerini bir gün gerçekleştirecek gibi duruyor.
Merhametten maraz doğar.
İlişki güven olmadan yürümez ama tedbirli olmak ayrı bir şeydir.
Bence misafirinizi gönderin yoksa paranoya sizi panik ataklara sürükleyecek.
eşim ise kaliteli takım elbisesini giymek için eve uğrayacaktı
Tamamda içinde bulunan durum kadın haklarıyla bağlantısı yok ki. Hani bi şiddetten kaçma, erkek egemenliğinde küçümsenme hakir görülme, çoluk çocukla ortada kalmış bi bayan değil.Kadın hakları aktivistiyim. Üstlendiğim çeşitli misyonlar var.
Zaten bundan cesaret alıp benden ricacı oldu ailesi.
Kesinlikle. Zaten arkadaşının bi yakınıymış. Aralarından su sızmaz gibi durum yokKonu sahibi belli ki çok iyi biri ama kimseye güvenilmiyor artık. Ucu açık bir zaman için eve birini almak bana çok ters. Gideceği zaman belli değil, ne kadar kalacağı meçhul. Özel hayatları da kalmamıştır evde bir başkası varken.
Ben de baktım, ojeli fotoğraflarınızı da gördüm. Sizin erkek olduğunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam.
O yüzden bana müsaade
Kesinlikle. Ayaklar kadın belki ama eller hiç kadınsı değil. :/Ne yalan soyleyeyim ojeyi sürüşü, tirnaklarinin hali bana da erkek gibi gelmedi degil.
Ne yalan soyleyeyim ojeyi sürüşü, tirnaklarinin hali bana da erkek gibi gelmedi degil.
Kesinlikle. Ayaklar kadın belki ama eller hiç kadınsı değil. :/
Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkssi kendiniz gibi sanmayın lütfenharemlik selamlık neden var hiç düşündünüz mü?
bizde; kocamın arkadaşlarıyla asla muhatap olmam. hoş geldin - güle güle, çayınız kahveniz nasıl olsun filan... o kadar.
kocamda benim arkadaşlarımla aynı şekilde...
evinizde kombiliymiş madem. yemekler dışında ayrı odalarda zaman geçirebilirsiniz.
samimi olmalarına ben olsam asla fırsat vermem.
ne erkek milletine nede kadın milletine(buna ben de dahil) kesinlikle güven olmaz. özellikle bu zamanda...
bu yazdıklarım, ''güven abideleri''nin zoruna gidecek ama dünyanın gerçeği bu...