Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde bu olayda bence en tehlikeli durum bu kızın eşinize iftira atabilme potansiyeli var Allah korusun yapması hiçte zor degil.
Yazık olmasın eşinize onu korumaniz lazım öncelikle

Ne yalan soyleyeyim ojeyi sürüşü, tirnaklarinin hali bana da erkek gibi gelmedi degil. 😂😂

Ellerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Zayıf ve kılsız bir erkek ayağıyla kadınınki karıştırılabilir ama elde daha net belli olur. Bunu bildiği için elleri hep aynı pozisyonda çekmiş gibi geldi bana.

Bir de "ojesiz yapamam, 100 küsur ojem var" diyen kişi manikür yapmakta zorlansa bile tırnak törpülemeyi ve oje sürmeyi bilir. Erkekler böyle ince işlerde daha çok zorlanıyorlar nedense.

Yazdıkları da değişik geldi bana.

Ellerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Zayıf ve kılsız bir erkek ayağıyla kadınınki karıştırılabilir ama elde daha net belli olur. Bunu bildiği için elleri hep aynı pozisyonda çekmiş gibi geldi bana.

Bir de "ojesiz yapamam, 100 küsur ojem var" diyen kişi manikür yapmakta zorlansa bile tırnak törpülemeyi ve oje sürmeyi bilir. Erkekler böyle ince işlerde daha çok zorlanıyorlar nedense.

Ben cok bakmadim yorumlarina ama evet 100 kusur ojesi olup devamli oje kullanan biriyse 10 yasinda cocuk gibi oje sürmez. 👍👍👍 🙄

Oje sürmeyi seven bir erkek olabilir ama Türkiyede yaşadığı düşünülürse evli olamayacağından muhtemelen fake
Ay gerçi ben fake olsam daha narin el ayak koyardım.
Elleri ayakları iri bir kadın olabilir ama bu konu yine de fake geliyor bana

şimdi alışılmadık ve saldırganca bir yorum yapacak sinirlendirmeyin kadın hakları aktivistini korkuyorum:KK17:

Her ne şart altında olursa olsun ailesi olan ve böylesine sorun yaşayan bir insanı evinize almak size düşmezdi.Siz baştan yanlış yapmışsınız.Zaten sorunlu bir insan kimbilir kafasından neler geçiyor şuanda.Biran önce gönderin evinizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X