- 2 Mart 2020
- 103
- 125
- 38
valla bende bir yil yurt dışında nem den sirilsiklam olduğum bir yerde her yeri kapalı ayakkabı giydim sandaleti bir kez giyemeyip en ücra köşeye sakladım bu fotodaki ayak benimkinden Narın ben anlamazdim yani o ayakları görsemYa ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye
Yok yok ergen diil kesinlikle ,nonlar hemen yakalaniyor , muhtemelen otuzlarinda bu adamAma bnce bu ergen abaza biri olamaz daha usta belli
Kirmizi baslikli kiz hikayesine donecekmis nerdeyse
o devamli ayak gönderirken kimse anlamadimi kiKirmizi baslikli kiz hikayesine donecekmis nerdeyse
sevda bu olmasın kocamin yanında oje sürmeye başladı yazmıştıYa ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye
yani bu olmasın dediğim konu sahibisevda bu olmasın kocamin yanında oje sürmeye başladı yazmıştı
Bu hesap kapatma olayi da cok gereksiz, bir seye yaramiyor ki. Adini aratinca tum yazdiklari dökülüyorGeçmişe dönük mesajları oldukça düşündürücü artı hesabını kapamış
Anlayanlar kiblemis hemen , ben gec kaldim maalesefo devamli ayak gönderirken kimse anlamadimi ki
yok ayakları yıllardır gönderiyorum buraya gerçi ben görsem anlamam daAnlayanlar kiblemis hemen , ben gec kaldim maalesef