evde böyle dolaşıyorum :(

Pijamayla gezdim diye gidecekse güle güle valla
Milletin pijamadan anladığı ne çok merak ediyorum. Benim pijamadan anladığım illa gece yatarken giyilen penye don, tşört değil sadece. Benim birçok hoş dünya dolusu, günlük kıyafetten daha şık duran pijamam var. Şortlusu, sateni, sabahlıklısı, peluşlusu... liste uzar gider.

Valla ben normal ayıcıklı, kalpli, çiçekli pijamalar giyiyorum. Renk renk bir de severim öyle şeyleri

Bir marka var ben pijamalarına bayılıyorum. Sadece yatarken değil, gündelik evde de giyiyorum konforlu hissetmek istediğimde. O kadar şıklar ki giyin dışarı çık

Valla ben pijama değil gecelik giyiyorum bihter ziyagil stayla o yüzden yorum yapmayayım doğumdan sonra çıkardım lohusaliklari ceyizlikleri evlilik hayatım da monotonlasmadi bahaneyle
konuya bence son noktayı koymuşsunuz. pijama da ne ki

Niye 2 kez iç çamaşırı değişikliği mesela?

Gecelik dediğim kışın uzun kollu ve pacalari uzun pamuklu çok soguklarda peluş alt üst gecelik. Yazin sort ve kisa kollu yada askılı pamuklu gecelik.elbise ağzıma kadar çıkıyor uyurken rahat edemiyorum. Saten ve tullerle hic uyuyamıyorum zaten. Bence bekle bir 3 4 takim aldiysan yazlık yeter kışlık 2 3 takım kurtarır. Yazın daha çok terliyoruz sonuçta. Çok alirsan evlenince kimi insan kilo alıyor dar gelir sonra alırsın yine gecelik. Valla gece vakti yel geliyor insan üşüyor duruma göre giyinirsin birde eşler hep aynı gecelik ya da boxerla oh hayat onlara güzel çok fazla kafanda büyütme bence bu olayı

Aynen öyle valla

Bugün ic çamaşırını kac kere değiştirdin aşkım bu konu nasıl buraya gelip anlasmaya varıldı acaba
-Hım bak evlencez ama ben çamaşırı iki kez degistiririm günde
- ee bende
-o zaman tamam
aman Allah kızlar sakın bişey söylemeyin yazılanlara çok ciddi linç yersiniz.
ben aralarından kendimi zor kurtardım.
evde pijamalarımla yatıyorum dedim diye iç çamaşırları bile ortaya döküldü valla ben pes ettim sustum. aman diyim

Amaaan kim nasil rahat ediyorsa oyle giyinsin ev kiyafeti ayri uyku kiyafeti ayri olmak zorunda diye bir kural yok. Tercih meselesi

Satene de pijama denmez be kardeşim ne yaptın tüm seksiliği gitti zaten. şort, peluş, pamuklu kumastan sabahlıklisi pijama ama satenler tuller pijama değil gecelik yani seksi gecelik hatta hafife almayin öyle pijama diye

Siz pijama giydikten sonra hiç tuvalete çıkmıyorsunuz sanırım. Ola ki gece tuvalete kalktınız, napıyorsunuz? Ev giysilerini giyip ihtiyacı görüp çıkarıp geri pijama mı giyiyorsunuz? Çabuk yaşlanırsınız.

Burda öyle biri tarif ister haydi herkes neyi nasıl yaptığına geçer. En güzel kimin yaptığına bir temizlik konusu açılır haydii herkes anlatır tuvalet temizliginde bile yarisan gördüm her konu yarısa dönüyor ama ben onlarınkini ciddi ciddi merak ettim nasıl geldi oraya ilk konu acaba diye

Satene de pijama denmez be kardeşim ne yaptın tüm seksiliği gitti zaten. şort, peluş, pamuklu kumastan sabahlıklisi pijama ama satenler tuller pijama değil gecelik yani seksi gecelik hatta hafife almayin öyle pijama diye
Gecelik elbise olanlarına deniyor, öyle de şık ama spor var. Fakat, saten alt-üst, şortta dahil pijamaya giriyor. Ben saten geceliklerden ziyade öylelerini daha seksi buluyorum. Ev içinde de giyerim.

Evde gün boyu giyilen kıyafetle yatağa girilmez dedik diye biz pis, pasaklı, evini temizlemeyen kadınlar ilan edildik. Çünkü evlerimiz yeteri kadar temiz olsaymış o kıyafetle yatabilirmişiz de.
O olay öyle olmadı işte. Sizinle aynı görüşte olan biri pijamayla tüm gün olan ve sonra yatan birine ıyyyyyy pis koltuklarda oturup sonra onla yatağa mı giriyorsunuuuuz öğğğğkkk yapınca o kişi de doğal olarak kendi koltuğunun temiz olduğunu söyledi. Ve demek ki szin koltuklar kirli ki böyle düşünüyorsunuz dedi. Gayet mantıklı.

Böyle bi arkadaşım vardı benim manyak. Gece, olur da çişe kalkarsa üzerini değiştiriyordu. Pijamasıyla asla hiç bir yere oturmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…