Ya ben her şeyi geçtim, kendi kızlarının ağrısı sızı var yürüyemiyor çocukta tam hareketli laf anlayamayacak döneminde esas onların teklif etmesi gerek çocuğa bakalım diye, bu nedir yani. Çok vicdansızlar ya annelik babalık böyle midir, sonra lafa gelince torun başka bilmem ne derler.
Yerinizde olsam söylerdim ya ben küsmüyorum size ne oluyor diye, yüz vermeyin alttanda almayın. En iyisi kreş bu durumda, 1 ay önceden başlatın 25 aylıkken ilk aydan sonra adapte olur oyunda oynar. En azından kimseye minnet etmezsiniz, bakıcı tutsan daha çok sorun yaşarsın.
Yıllık iznin varsa eşinin ve senin dönüşümlü alarak süreyi ileri atabilirsin, memursan 5 senen dolduysa bağımsız ücretsiz izin ile 3 yaşa kadarda bakabilirsin. Bunlarda diğer seçenekler