Bazen sizin yazdiginiz mesajlari ben yazdim saniyorumPijama yatarken giyilir. Bütün gün ya da akşam dolaşılan kirli kıyafetle yatağa girilmez.
anlamak icin birkac kere okudum.Evliyken ev kıyafeti giyiyordum yatmadan ama annemlerin evinde evdeyken de uyurken de aynı pijamayı giyiyorum.
Bende 9 yıldır evli bi bayan olarak gündüz günlük rahat kıyafetler hafif makyaj yada ruj yatarken pijama giyerim.uyanır uyanmaz pijamamı degiştirp sacıma üstüme basıma ceki düzen veririm...ama yinede daha dkkatli düzenli giyinmek gerek aslındaKızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
bilmiyorum hemen mi yapiyorsunuz ama yatagi kapatmadan havalandirmak, pijamalari da havalandirmak saglik icin daha iyi. nevresim takiminda, pijamalarda, havlularda mikroskopla dahi zor gorulen akar'lar oluyor. minnak canlilar.. vucuttan attigimiz ölü derilerle olusan, beslenen.. onu engellemek icin. bir de onlar kaynar suda yikansalar dahi gitmiyor lavantayagi gibi dezenfektan etkili bir sey damlatmak lazim makinada yikanirken.Sabah kalkinca yatagimi düzenleyip pijamami cikarip yorganin altina koyuyorum katlayip. Sonra ev kiyafeti giyiyorum. Tertemiz sadece yatmak icin giyilen pijamanin keyfi bambaska
Peki havalaninca ölüyor mu sanki o canlilar? Anca yüksek derecede yikayinca ölüyordur.bilmiyorum hemen mi yapiyorsunuz ama yatagi kapatmadan havalandirmak, pijamalari da havalandirmak saglik icin daha iyi. nevresim takiminda, pijamalarda, mikroskopla dahi zor gorulen akar'lar oluyor. minnak canlilar.. vucuttan attigimiz ölü derilerle olusan, beslenen.. onu engellemek icin. bir de onlar kaynar suda yikansalar dahi gitmiyor lavantayagi gibi dezenfektan etkili bir sey damlatmak lazim makinada yikanirken.
hayir yuksek derecede de ölmüyorlar.. bir liste var dezenfektan etkili yaglar. en basinda karanfil yagi.. sonra siralaniyor lavanta yagi var.. biberiye.. adacayi yagi.. makinaya sadece iki uc damla damlatmak yeterli..Peki havalaninca ölüyor mu sanki o canlilar? Anca yüksek derecede yikayinca ölüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?