evde böyle dolaşıyorum :(

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?

bir süre ben de öyleydim ancak evde gun icinde giydigim pijama-esortman tipi seylerim ayri, yataga girerken giydigim ayri artik.

uyku pijamasi ayri olursa psikolojikmen beden hissediyor uyku saati geldigini. rutin oluyor onu giymek. melatonin salgilanmaya basliyor. veya uyku pijamasiyla gun icinde gezmek uyku getirebiliyor kötü yani.

pen..i marka magazadan ben gun icinde giyilecek hem cok rahat hem duzgun seyler almistim. evli oldugum icin daha iyi oldu ikisini ayirmak.

Son düzenleme:
Bende 9 yıldır evli bi bayan olarak gündüz günlük rahat kıyafetler hafif makyaj yada ruj yatarken pijama giyerim.uyanır uyanmaz pijamamı degiştirp sacıma üstüme basıma ceki düzen veririm...ama yinede daha dkkatli düzenli giyinmek gerek aslında

Sabah kalkinca yatagimi düzenleyip pijamami cikarip yorganin altina koyuyorum katlayip. Sonra ev kiyafeti giyiyorum. Tertemiz sadece yatmak icin giyilen pijamanin keyfi bambaska
bilmiyorum hemen mi yapiyorsunuz ama yatagi kapatmadan havalandirmak, pijamalari da havalandirmak saglik icin daha iyi. nevresim takiminda, pijamalarda, havlularda mikroskopla dahi zor gorulen akar'lar oluyor. minnak canlilar.. vucuttan attigimiz ölü derilerle olusan, beslenen.. onu engellemek icin. bir de onlar kaynar suda yikansalar dahi gitmiyor lavantayagi gibi dezenfektan etkili bir sey damlatmak lazim makinada yikanirken.

Peki havalaninca ölüyor mu sanki o canlilar? Anca yüksek derecede yikayinca ölüyordur.

Bende eskiden ne güzel giyinirdim evde annemle yengem bütün gün evdesin rahat giyin derdi sonra pijamaya bir alıştım artık evde hep pijamala dolaşıyorum çat kapı biri gelsede beni öyle görüyor eşofman altıyla bile sıkılıyorum pijama bağımlısı oldum

Peki havalaninca ölüyor mu sanki o canlilar? Anca yüksek derecede yikayinca ölüyordur.
hayir yuksek derecede de ölmüyorlar.. bir liste var dezenfektan etkili yaglar. en basinda karanfil yagi.. sonra siralaniyor lavanta yagi var.. biberiye.. adacayi yagi.. makinaya sadece iki uc damla damlatmak yeterli..

havalaninca olusumu engelleniyor. normalde de zaten teri kokuyu hapsediyorsun hemen kalkar kalkmaz kapatinca yatagi.. temizse de iki gunde kirli kokmaya basliyor yatak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…