Evde sütyen miiiiiBunun dışarı sütyeni, ev sütyeni kısmı falan var ki oralara girersek herhalde bir daha çıkamayız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde sütyen miiiiiBunun dışarı sütyeni, ev sütyeni kısmı falan var ki oralara girersek herhalde bir daha çıkamayız![]()
Yerçekimi var bak yapma bacım sonra biri sola biri sağar bakar boynu bükükleri oynarlarEvde sütyen miiiiiben hepimiz salkım saçak geziyoruz evde sanıyordum
![]()
Bu tamamen kişisel tercihEvde sütyen miiiiiben hepimiz salkım saçak geziyoruz evde sanıyordum
![]()
Erken yaşta sarkarlar yalnız. Ev için rahat tipte sütyenlerden alabilirsiniz. Ben telsiz sütyen giyerim ev içinde gayet rahat.Evde sütyen miiiiiben hepimiz salkım saçak geziyoruz evde sanıyordum
![]()
Ben de moral açısından gündüz günlük kıyafet giyme fikrine sıcak bakmaya başladım açıkçası.Ya konu buraya yeni evlenecek arkadaşın erkekler böyle şeylere dikkat etmez değil mi diye sormasından geldi. Dikkat edenleri var demek için yazdım. Ben de buraya geleceğini tahmin edemedim
Takdir edilecek bişey yok bence. Ben aşırı titiz, temiz bir insan değilim valla. Hatta bir konuda bildiğiniz pis olduğuma karar vermiştim. Temizlik yapmam, haftada bir kadın gelir. Şu korona dönemi hariç marketten gelen her şey olduğu gibi yerleşir, ne bileyim eve ayakkabıyla girerim, paraya dokunup üstüne elimle yemek yiyebilirim. Ama yatağa pijamayla girip her gün duş alırım. Diyorum ya alışkanlıklar değişiyor işte insandan insana.
Benim sarktı üstüne çocuk emziriyorum.Erken yaşta sarkarlar yalnız. Ev için rahat tipte sütyenlerden alabilirsiniz. Ben telsiz sütyen giyerim ev içinde gayet rahat.
Sarkmıyo sarkmıyo. Sarkıyosa da genetik olarak sarkmaya yatkın olduğu için, sütyen takılmadığı için değil.Erken yaşta sarkarlar yalnız. Ev için rahat tipte sütyenlerden alabilirsiniz. Ben telsiz sütyen giyerim ev içinde gayet rahat.
Annemin miniktirler ama çok sarkmış gençliğinde eve gelir gelmez çıkarırmış. Ondan sanırım yatmadan hemen önce çıkarıyorum. Genetikse de 35 yılda sarkıtmadımSarkmıyo sarkmıyo. Sarkıyosa da genetik olarak sarkmaya yatkın olduğu için, sütyen takılmadığı için değil.
Emzirme zaten Allahını şaşırtıyor. İki sene emzirdim sarkmadılar ama daha içi sönül tuhaf bir görüntüleri oldu. İki senenin sonunda toparlanmaya başladı şükür. Emzirme memelerin katili kesinlikleBenim sarktı üstüne çocuk emziriyorum.![]()
Annem 73 yaşında hala yaşıtlarına göre diktir göğüsleri. Ben nadiren sütyen takarım hala sarkmadı.Annemin miniktirler ama çok sarkmış gençliğinde eve gelir gelmez çıkarırmış. Ondan sanırım yatmadan hemen önce çıkarıyorum. Genetikse de 35 yılda sarkıtmadımAnnem senin yaşındayken benim başlamıştı sarkmaya diyor
![]()
Bi de benim çocuk timsah gbi dönü dönüveriyor emerken. Sündürdü resmen. Daha yarım yılım var. 1,5 yıldır çok şükür emiyor.Emzirme zaten Allahını şaşırtıyor. İki sene emzirdim sarkmadılar ama daha içi sönül tuhaf bir görüntüleri oldu. İki senenin sonunda toparlanmaya başladı şükür. Emzirme memelerin katili kesinlikle
Kaban giymiyorum, ince hırka diyeyim belki daha iyi canlanır gözünüzdeEvde ceket mi giyiyorsunuz![]()
Küçük meme sarkmamalı ya bir insanın başına daha kötü başka ne gelebilir hem küçük hem sarkık gerçekten adaletsiz dünya benimkiler şimdilik sadece küçükAnnemin miniktirler ama çok sarkmış gençliğinde eve gelir gelmez çıkarırmış. Ondan sanırım yatmadan hemen önce çıkarıyorum. Genetikse de 35 yılda sarkıtmadımAnnem senin yaşındayken benim başlamıştı sarkmaya diyor
![]()