Merhaba bugün pig yapmış durumda diş olduğudan eminim artık beyazlaşmış ve damak incelmiş pırasayı öyle bir ısırıyor ki yarıyor ortasına kadar. Diş kaşıyıcısınıda aynı şekilde çıkarıp çıkarıp sokuyor aşırı ısırıyor diş jeli tetagil fayda etmiyor calpol veriyorum doktoruna sorup. Aniden ağlama krizleri ve çığlık atmalar çok fazla. Beslenmek istemiyor ağrıdan kulaklarını çekiştiriyor. Patladı patlayacak bence. Sizinde diş olabilir belki birde 26. Haftada büyüme atağı varmış oda olabilir. Büyüme atağı, diş, kabızlık hepsi birleşti bizim çok zorluyor. Birde uyku yapıyor sanırım uyandıktan 1,1-5 saat sonra tekrar uyumak istiyor. Umarım geçer hemen rahatlar🙏🏻
Bebeğiniz idrar yolu enfeksiyonuda geçiriyor olabilir hiç test verdinizmi

Diş durumda en faydalı yapılacak şey 10 kadar karanfili ezip üstünü geçecek kadar zeytinyağı ekleyin biraz bekleyin ve damağına temiz parmağınızla masaj yapın. Hem bebiş rahatlasın hem siz. Zeytinyağı bebeklere ek gıdadan önce de verilebiliyor biz bu uygulamayla biraz daha rahat atlattık

Diş durumda en faydalı yapılacak şey 10 kadar karanfili ezip üstünü geçecek kadar zeytinyağı ekleyin biraz bekleyin ve damağına temiz parmağınızla masaj yapın. Hem bebiş rahatlasın hem siz. Zeytinyağı bebeklere ek gıdadan önce de verilebiliyor biz bu uygulamayla biraz daha rahat atlattık
Merhaba teşekkür ederim denedim bunuda ama ağzındaki tükürük çok fazla olduğu için sanırım fayda etmedi. Yine deneyeceğim

Merhaba bugün pig yapmış durumda diş olduğudan eminim artık beyazlaşmış ve damak incelmiş pırasayı öyle bir ısırıyor ki yarıyor ortasına kadar. Diş kaşıyıcısınıda aynı şekilde çıkarıp çıkarıp sokuyor aşırı ısırıyor diş jeli tetagil fayda etmiyor calpol veriyorum doktoruna sorup. Aniden ağlama krizleri ve çığlık atmalar çok fazla. Beslenmek istemiyor ağrıdan kulaklarını çekiştiriyor. Patladı patlayacak bence. Sizinde diş olabilir belki birde 26. Haftada büyüme atağı varmış oda olabilir. Büyüme atağı, diş, kabızlık hepsi birleşti bizim çok zorluyor. Birde uyku yapıyor sanırım uyandıktan 1,1-5 saat sonra tekrar uyumak istiyor. Umarım geçer hemen rahatlar🙏🏻
Ne kadar da benziyoruz. Benim kızım da şuan da çok fena kabız. Kulaklarını çekiyor kaşıyıcıları ellerimizi deli gibi ısırıyor. Sürekli traktör gibi ötüyor. Şaka dğeil aynı öyle kızgın kızgın ötüyor ağlıyor. Poposu yere değmeye görsün kıyameti koparıyor. Gece yüz kere uyanıyor meme emmeden asla sakinleşmiyor. Uyuyor demişsiniz bence şükredin. Uyusa ne isterim diyorum :) uyumuyor da yani. Elledim dişler alt damakta kesmiş biraz elime jilet gibi geliyor ama görüntüde gözükmüyor. Kanızlıkta çok zorluyor onu ne yedireceğimi şaşırdım. Zeytinyağı Hindistan cevizi yağı içerdim kuru kayısı hoşafı ve kendisini veriyorum yok. Biraz yapsa yine tıkanıyor. Zaten kolikti yavrum. Doğduğundan beri yüzü gülmedi doğru dürüst. Bi tke bizim bebeklerimiz mi böyle :((

Back
X