- 30 Eylül 2024
- 162
- 39
- 13
- 30
- Konu Sahibi mormenekse94
Arkadaşlar bana bie fikir verin. 4 senelik falan evliyim 3.5 senedir de bankada calisiyorum .evlendikten 3 4 ay sonra ise girdim. Ama metal olarak çökmüş durumdayım. Evli olup hem dışarıda çalışıp hem evde çalışıp nasıl herseyle başa çıkıyorsunuz. Ben çok yoruldum gerçekten psikolojik olarak çöktüm. Banka calisanayim haliyle tüm gün kafam patlıyor artık akşam 6 6 buçuk çıkıyorum eve gelene dek 7 oluyor yiyecek bisiler hazırlıyorum ye iç saat 8 buçuk oluyor topla et salona gelip oturmam 9 u buluyor e geriye ne kalıyor ki ? kendimi sürekli at gibi koştururken buluyorum çünkü kısıtlı zaman ama hicbirseye yetmiyor. Hafta sonu geliyor. Hafta içi partim ciktigi için bu seferde haftasonu disari bir yere gidip etkinlik yapamiyorum. Kaldiki haftasonuna da bir yığın iş oluyor yine biriken 2 3 makine camasir yemek yine yok malum ev sil süpür . Bu döngü beni mahvetti. Hayattan evlilikten soğuttu. Kendimi dinleyecek vakit bulamıyorum bir türlü dinleyemiyorum hep uykum var .bitkinim. ne yapacağımı bilmiyorum bir fikir verin bana