Bunun dışarı sütyeni, ev sütyeni kısmı falan var ki oralara girersek herhalde bir daha çıkamayızÇünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
Hayır o takımları, bi ton para saydığımız sütyenleri falan dışarda giymek için almıyo muyduk biz?Bunun dışarı sütyeni, ev sütyeni kısmı falan var ki oralara girersek herhalde bir daha çıkamayız
Ha ona ben de katılıyorum. Ben tatildeyken de günde 2 kez değiştiriyorsunuz diye düşündüm. Her neyse sizin tercihniz zaten. Ben sadece nedenini öğrenmek istemiştim.Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
Ne güzel siz denk gelmişsiniz. Ben de aynı şu yazdığınız mesajdakilerin olması gerekenler olduğunu ve abartı olmadığını düşünüyorum. Ama normal kız arkadaşlarımda dahi bu şekilde düşünen bir kişiye denk gelmedim. Yani bu maddelerden bir kaçını yapıyor diğerini yapmıyor ve benim içinde ''sen de çok abartıyorsun ya'' tepkileri geliyor.yanlışsın. Benim kocam evde pijamayla dolaşılmasından nefret eder mesela. Yatak kıyafeti ayrı olmalı ve bir giyilen şey bir daha giyilmemeli. Günde en az bir kez duş alınmalı iç çamaşırlar iki kez değişmeli. Bizim alışkanlıklarımız aynı olduğu için hiç zorlanmadık. Ama böyle bir adama denk gelirsen dikkatini çeker.
Duşa girersek ya da kirli hissedersek değiştiriyoruz. Ama genelde şu ara günü tek çamaşırla kapatıyoruz.Ha ona ben de katılıyorum. Ben tatildeyken de günde 2 kez değiştiriyorsunuz diye düşündüm. Her neyse sizin tercihniz zaten. Ben sadece nedenini öğrenmek istemiştim.
Sinirlerim bozulduDuşa girersek ya da kirli hissedersek değiştiriyoruz. Ama genelde şu ara günü tek çamaşırla kapatıyoruz.
Ne güzel siz denk gelmişsiniz. Ben de aynı şu yazdığınız mesajdakilerin olması gerekenler olduğunu ve abartı olmadığını düşünüyorum. Ama normal kız arkadaşlarımda dahi bu şekilde düşünen bir kişiye denk gelmedim. Yani bu maddelerden bir kaçını yapıyor diğerini yapmıyor ve benim içinde ''sen de çok abartıyorsun ya'' tepkileri geliyor.
Ya konu buraya yeni evlenecek arkadaşın erkekler böyle şeylere dikkat etmez değil mi diye sormasından geldi. Dikkat edenleri var demek için yazdım. Ben de buraya geleceğini tahmin edemedimSinirlerim bozuldukusura bakmayın. Bi an niye "Biz böyle şeyleri konuşuyoruz ya?" Oldum. Yaşama biçiminiz takdir edilesi.
Saka gibi gercektenEvde gün boyu giyilen kıyafetle yatağa girilmez dedik diye biz pis, pasaklı, evini temizlemeyen kadınlar ilan edildik. Çünkü evlerimiz yeteri kadar temiz olsaymış o kıyafetle yatabilirmişiz de.
Ay evet ya ,bende temiz corapla giderdim kapkara donerdim eveCooook evde ayagim pislikten yere yapismistir milana. Abartisiz soyluyorum bak. Esime hep derim ben kimsenin temizlik yaptigini gormuyorum diye kizar bana ne biliyorsun diyeyasanmisliklar. Cocukken arkadas evlerinde oynamaya giderdik bembeyaz coraplarim kapkara olurdu biliyoruz da soyluyoruz dimi
Daha kotuleri de var cocuklugumun kabusudur hattaAy evet ya ,bende temiz corapla giderdim kapkara donerdim eve
Diyorum ya milletin titizligi va tamamen gosteris baska da birsey degil
Evde gün boyu giyilen kıyafetle yatağa girilmez dedik diye biz pis, pasaklı, evini temizlemeyen kadınlar ilan edildik. Çünkü evlerimiz yeteri kadar temiz olsaymış o kıyafetle yatabilirmişiz de.
Amanin cok korkunc bir aniymis , bende yok boylesi , bizim eski mahallede evler genisti baya allahtanDaha kotuleri de var cocuklugumun kabusudur hatta
Komsu evlerinden birindeyim,yasim en fazla 6-7
Komsu teyze pogaca yapiyor,hamur falan hazir,buyuk yuvarlak tepsiyi sivi yagla yaglamis, elinde koyacak yer araniyor kadin mutfakta. Arandi arandi bulamadi. Bundan 30 yil oncenin evleri,duduk kadar mutfak,kiralik ev tabi. Oyle ankastreler ada mutfaklar nerdeee. Kadin en sonunda pes etti emaaaaan nolacagmis dedi suraciga koyuvereyim dedi ve o tepsiyi buzdolabi onune yasladi soyle 70 derece aciylayaglar oldugu gibi asagi akiyor. Ben dehsete dusmusum bakiyorum. Kadin icin olagan durum tabi,istifini bozmadan isine bakti,pogacalari tepsiye dizmek icin tepsiyi aldi,yerdeki o golcuge bakmadi silmedi bile. Oyle durdu orasi.
darkmore boyle boyle delirdi azizim. Simdi gel de temizlik yapicam diye yardirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?