- 26 Mayıs 2018
- 8.193
- 38.713
- 548
- 51
Erkekler dikkat etmez gibi durur ama bilincaltlarinda hep farklisi vardir. O nedenle onun dikkat etmekesine guvenme. Kocamaldatir diye giyinme ama evin icinde o guze giyinse senin de gozunngonlun acilacagi gibi sende iyi giyin ki o da hos gorsun.Nisanlimimda zamaninda " bol seyler alma, guzel degil onlar demisligi var :)".
Demek ki az bi vucudu belli eden seyler lazim
Bende inanilmaz sasirdim konuyu okuyuncaEvin icinde oturdugunuz kiyafetle yataga girilmez ki. Pis olur sonucta. Yatakta ayri pijama giyilir,sabah uyaninca cikarilir ev kiyafeti giyilir. Aksi durumu dusunemiyorum ben yaaa,bunu cidden yapan var mi?
Konu ile alakasız ama pamuklu ürün aldığım birkac marka var benim, alternatif olması acısından kullandığınız ürünlerden öneriniz var mı marka olarak?Benim kışlık pijamalarımın çoğunun altı taytlı, taytlı olmayanlar paçası lastikli. Ama pijama olarak üretilmiş pamuklu kumaştan taytlar. Bol paça şeyleri sevmiyorum. Yazın da moduma göre gecelik ya da şortlu takım. Hatta bir de tulumum var penye.
Pijamada ya dagi ya pierre cardin alıyorum ben genelde.Konu ile alakasız ama pamuklu ürün aldığım birkac marka var benim, alternatif olması acısından kullandığınız ürünlerden öneriniz var mı marka olarak?
Sana tavsiyem ne giyersen giyin öncelikle kendin için giyin, önceliğin kendi zevkin ve rahatın olsun. Evdeki adam için yapılan şeyler sürdürülebilir değil çünkü. Bi yerden sonra sıkılıp vazgeçeceksin işte o zaman sorun çıkacak.Nisanlimimda zamaninda " bol seyler alma, guzel degil onlar demisligi var :)".
Demek ki az bi vucudu belli eden seyler lazim
Bende onları kullanıyorumPijamada ya dagi ya pierre cardin alıyorum ben genelde.
Ayri pijama giyenler "eviniz çok pis o zaman hı hı çok pis" laflarina maruz kaldi az önceBende inanilmaz sasirdim konuyu okuyunca
Resmen camasir suyu icecek titizlikte , temizlikte cigir acan turk kadini yataga ayri pijama giymiyor
Anam hep derdi turk kadininin temizligi tamamen gosteristen diye cok hakliymis ya dumur oldum
Bunu söyleyen de her gün duş almayı aşırı titizlik olarak niteledi az önceAyri pijama giyenler "eviniz çok pis o zaman hı hı çok pis" laflarina maruz kaldi az önce
Şaskinlikla okudumBunu söyleyen de her gün duş almayı aşırı titizlik olarak niteledi az önce
burası resmen arkadan dedikodu yapanlar kulubüne dönmüş. ama şunu söyliyim size boş tenekeden çok ses çıkar. bu kadar titizlik muhabbeti yapanlardan korkucaksın. insan eksikliği duyduğu şeyi ön plana çıkartmaya çalışırmış.Bunu söyleyen de her gün duş almayı aşırı titizlik olarak niteledi az önce
Yok artıkAyri pijama giyenler "eviniz çok pis o zaman hı hı çok pis" laflarina maruz kaldi az önce
Yok artık
Yahu cocukken anneleri ogretmemis mi , uyaninca ilk is pijama cikarilir , yuz yikanir falan hani , cidden dumur oldum
Evim tertemizdir. Düzenli koltuk temizliği halı temizliği yapılır.canım işte bunu evini pislik götürenlere soracaksın. koltuklarını düzenli silip halılarını temiz tutup dış kıyafetinle evde gezmezsen sorun yok. ama bazıları evi sokak sanıyor sanırım
canım işte bunu evini pislik götürenlere soracaksın. koltuklarını düzenli silip halılarını temiz tutup dış kıyafetinle evde gezmezsen sorun yok. ama bazıları evi sokak sanıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?