evde böyle dolaşıyorum :(

ben normalde de evden çalıştığım için, çalışma kafasına girebileyim diye değil pijama eşofman bile giymem evde. neredeyse dışarıda giyeceğim gibi giyinirim hatta babet mule tarzı ev ayakkabılarımı giyerim. zaten severim de giyinmeyi takıştırmayı. eşim öyle değildir o eşofman tipi pijamalarıyla oturur; gözüme batmaz. koltuğa değen tuvalete giren giysiyle yatağa yatılmaz gibi titizliklerle uğraşamam hayat kısa. ayrıca bende kediler var yerlerde gezip yuvarlanıp yatağa doluşuyorlar zaten.

Eşofman ,pijama çok severim.Evde rahat olmayı seviyorum.Ama yataga gün boyu gıydıgım pıjamayla gırmem.

Bende evde rahat olmayı sevenlerdenim. İşten geldi mi hele hoop eşofmanı giyerim. Ama bütün gün giydiğim yada evde dolasdığım eşofmanla yatağa girmem, girilmemeli diye dusunuyorum.

Bir konuda yanlışsın erkekler ne düşünür eşim ne düşünür diye değil böyle şeyleri önce kendin için yap

Pijama bağımlıları diye konu mu açsak
Nasıl kurtulunur falan

Ben gunduz ev isi yapmiyorsam normal disarida giyilebilecek bir kiyafetle oturuyorum. Temiz olmasi yeterli. Mevsime gore elbisedir,pantolon bluz veya ozellikle kisin kalin kulotlu corap uzeri kislik sort-tisort uzeri hirka giydim cok rahat ettim gecen kis. Tayt uzeri tisort de olur elbet. Ben sevmiyorum evde salas esofmanlar,eski pusku kiyafetler moralim bozuluyor. Yatarken de o anki ruh halime bagli saten gecelik,saten sortlu takim,regl ve hasta falansam pijama. Pijama genel olarak sevdigim bir sey degil

Bende inanilmaz sasirdim konuyu okuyunca
Resmen camasir suyu icecek titizlikte , temizlikte cigir acan turk kadini yataga ayri pijama giymiyor
Anam hep derdi turk kadininin temizligi tamamen gosteristen diye cok hakliymis ya dumur oldum
Cooook evde ayagim pislikten yere yapismistir milana. Abartisiz soyluyorum bak. Esime hep derim ben kimsenin temizlik yaptigini gormuyorum diye kizar bana ne biliyorsun diye yasanmisliklar. Cocukken arkadas evlerinde oynamaya giderdik bembeyaz coraplarim kapkara olurdu biliyoruz da soyluyoruz dimi

Bence mantıklı değil. Gün içinde birkaç kez yemek hazırlanıyor en basiti. Muhtemelen aynı kişi yemek kokusu için davlumbaz diye bir şey var demiş, duyduğum en saçma şey olabilir. Temizlik ölçüsü buysa ben almayım gerçekten.
Evi temiz hale getirebilmek için temizlik yapmak gerekir, dolayısıyla kıyafet kirlenir. O gün kirli diye başka kıyafet giyilmiş olsun, ertesi gün aynı döngü tekrar başlar, evi yine temizlemek gerekir ve giydiğin kıyafet yine kirlenir, o kıyafetle yatağa gitmek bana göre uygun değildir.
hiçbir şey yapılmıyorsa bile gün içinde insan efor harcar, terler, o kıyafet yine kirlenir. Benimki kokmuyor diyenler o yemek kokusuna, ter kokusuna alıştığı için söylüyor bunu çok normal, aynı kıyafetle yat kalk uyu temizlik yap insan hissetmez bir süre sonra.
Bu konuda benim fikrimin değişmesi mümkün değil, ben evde giydiğim şeyi de ertesi güne çoğu zaman giymem değil yatağa girmek.
Herkese evinde mutluluklar.

Niye 2 kez iç çamaşırı değişikliği mesela?
Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.

Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
KudrA sabrına hayran kaldım,hala açıklama yapıyorsun :)

Bugün ic çamaşırını kac kere değiştirdin aşkım bu konu nasıl buraya gelip anlasmaya varıldı acaba
-Hım bak evlencez ama ben çamaşırı iki kez degistiririm günde
- ee bende
-o zaman tamam
Yukarda yazdım açıklamayı, anlaşmamıza gerek kalmadı. Alışkanlıklarımız aynı zaten.

ben rahat kiyafetlerimden giyiniyorum, yazlik pantolonlar veya etekler sortlar falan, ustume hafif dekolte giyiniyorum, oh mis,
is yerinde giyemedigim hafif transparan tisortlerim falan vardi, hepsini giyiyorum,
gozumuz gonlumuz acilsin diyorum esime de

Valla ben 1 haftadir disari kiyafetlerimi de evde giyiyorum alta esofman tayt tarzi ama ustume o cok sevdigim giymeye kiyamadigim bluzlari filan giyiyorum disari cikabilecegimiz gunler gelene kdr daha guzellerini alabilirim insallah yoksa biseyim kalmicak yatarken de degistiryorm tabi o kiyamadigim bluzlarla yatamam:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…