- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Misal ben şu an kocamın halı saha şortuyla yatıyorum bu benim pis olduğumu değil büyük bir dona ihtiyacım olduğunu gösterirNiye böyle olmuş ki sahiden bu konu, isteyen bayan o şekil giyinir isteyen bu şekil giyinir, herkesin hayatına kimse karışamaz.
Bir konuda yanlışsın erkekler ne düşünür eşim ne düşünür diye değil böyle şeyleri önce kendin için yapKonuda bi cok kisi ' aaaa olur mu hic evde giydigini uyurken giymek" diyince kafam karisti dogrusu. Hani tabi giydiklerim pis olmasina ragmen paspal bi sekilde dolanmam evde. Ama ne biliyim, belki sizinde benimde yazdgim yorumu abesleyenler olacak yine ama. Bence kocam olacak nisanlim " aaaa nasil yani sen evde giydigini uyurken mi giyiyosun" diye kinamaz galiba ya. Cunku dikkatini bile cekmez. Erkekler duz dusunur, yanlismiyim?
Hangisi hangisiBir marka var ben pijamalarına bayılıyorum. Sadece yatarken değil, gündelik evde de giyiyorum konforlu hissetmek istediğimde. O kadar şıklar ki giyin dışarı çık
Bende eskiden ne güzel giyinirdim evde annemle yengem bütün gün evdesin rahat giyin derdi sonra pijamaya bir alıştım artık evde hep pijamala dolaşıyorum çat kapı biri gelsede beni öyle görüyor eşofman altıyla bile sıkılıyorum pijama bağımlısı oldum
Ben gunduz ev isi yapmiyorsam normal disarida giyilebilecek bir kiyafetle oturuyorum. Temiz olmasi yeterli. Mevsime gore elbisedir,pantolon bluz veya ozellikle kisin kalin kulotlu corap uzeri kislik sort-tisort uzeri hirka giydim cok rahat ettim gecen kis. Tayt uzeri tisort de olur elbet. Ben sevmiyorum evde salas esofmanlar,eski pusku kiyafetler moralim bozuluyor. Yatarken de o anki ruh halime bagli saten gecelik,saten sortlu takim,regl ve hasta falansam pijama. Pijama genel olarak sevdigim bir sey degilNisanliyim ve ceyiz diziyorum.
Konuya dahil olmusken acaba ceyizime nasil sekil versem diye dusunuyorum simdi.
Su zamana kadar aldigim work out taytlar/ tsortler ve uzun kollu badiler.
Taytlar daha cekici diye onlari aldim.
Bunlar evde giymek icin.
Peki gundelik yatarken ne giyiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz fikir olarak?
Cooook evde ayagim pislikten yere yapismistir milana. Abartisiz soyluyorum bak. Esime hep derim ben kimsenin temizlik yaptigini gormuyorum diye kizar bana ne biliyorsun diyeBende inanilmaz sasirdim konuyu okuyunca
Resmen camasir suyu icecek titizlikte , temizlikte cigir acan turk kadini yataga ayri pijama giymiyor
Anam hep derdi turk kadininin temizligi tamamen gosteristen diye cok hakliymis ya dumur oldum
Bence mantıklı değil. Gün içinde birkaç kez yemek hazırlanıyor en basiti. Muhtemelen aynı kişi yemek kokusu için davlumbaz diye bir şey var demiş, duyduğum en saçma şey olabilir. Temizlik ölçüsü buysa ben almayım gerçekten.O olay öyle olmadı işte. Sizinle aynı görüşte olan biri pijamayla tüm gün olan ve sonra yatan birine ıyyyyyy pis koltuklarda oturup sonra onla yatağa mı giriyorsunuuuuz öğğğğkkk yapınca o kişi de doğal olarak kendi koltuğunun temiz olduğunu söyledi. Ve demek ki szin koltuklar kirli ki böyle düşünüyorsunuz dedi. Gayet mantıklı.
Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.Niye 2 kez iç çamaşırı değişikliği mesela?
KudrA sabrına hayran kaldım,hala açıklama yapıyorsun :)Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
Yukarda yazdım açıklamayı, anlaşmamıza gerek kalmadı. Alışkanlıklarımız aynı zaten.Bugün ic çamaşırını kac kere değiştirdin aşkımbu konu nasıl buraya gelip anlasmaya varıldı acaba
-Hım bak evlencez ama ben çamaşırı iki kez degistiririm günde
- ee bende
-o zaman tamam
Yarisi ben daha temizim sen degilsin kavgasi:)İsteyen istediğini giysin ya 26 sayfalık konuşacak ne buldunuz? Sanki iki pijama giyen atom parcaliyor. Ne garip konular.
Taharet mevzusuna döndü konu, yakındır ekşiye düşmemizİsteyen istediğini giysin ya 26 sayfalık konuşacak ne buldunuz? Sanki iki pijama giyen atom parcaliyor. Ne garip konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?