evde böyle dolaşıyorum :(

neyse ki yazılanları anlayanlar da var. sağol tatlım.

Gecelik elbise olanlarına deniyor, öyle de şık ama spor var. Fakat, saten alt-üst, şortta dahil pijamaya giriyor. Ben saten geceliklerden ziyade öylelerini daha seksi buluyorum. Ev içinde de giyerim.
Bana saten takim alincagi zaman gecelik takımı denmişti ama ben pamuk severim ya saten araya kaçıyor , saten elbise giyince ya kayiyorum ya donerken altta kalıyor. Pamuklu sortlar, pijamalar, askililar canımdir evlenmeden önce kac takim aldim saten gecelik bide o büyük meblağ olan gecelik takimi dolap bekliyor valla sevismekten sevismeye bazen helal olsun sana koca yürekli kadın

Bugün ic çamaşırını kac kere değiştirdin aşkım bu konu nasıl buraya gelip anlasmaya varıldı acaba
-Hım bak evlencez ama ben çamaşırı iki kez degistiririm günde
- ee bende
-o zaman tamam

Bu neden konuşulsun ki? Konuşarak anlaşmaya varmak şart mı yani sizce

İkisi de günde iki kez değiştiriyordur, zaten duş alıyorlarmış her gün, dolayısıyla değişiyor
Sabah kalktılarında da temiz bir çamaşır giyiyorlardır. Olur biter.

Milletin iç çamaşırını konuşuyoruz yahu

Böyle bi arkadaşım vardı benim manyak. Gece, olur da çişe kalkarsa üzerini değiştiriyordu. Pijamasıyla asla hiç bir yere oturmuyordu.
O manyaklardandım ben de bekarken, günde 5 kez üstümü değişirdim. Artık annem çıldırırdı. Şimdi çocuk var tuvalete gidebildiğime şükrediyorum.

Ben o konuşmasa nerden konuşayım aa sende iki kez çamaşır değiştiren tip var demedim ki
Her gün duş alan birinin konuşmaya gereği yok tabi bilir ki her gün çamaşır değişiyor.
Ama bir sabah birde gece iki kez duş aliyorsa hadi ona da okey. Ama öyle değilse ikimizin bu konuda fikri aynı olduğu için sıkıntı yok denmiş o zaman konuşulmuş diye düşünüyorum.
Ne konuşup konusmadiklarindan banane tabi. ister bes ister on kez değişsinler ama gözümde canlandi komik geldi. (Banane derken kendi açımdan yoksa yorum sahibi bunu diyemez çünkü zaten kendisi bu detayi vermiş )

Yani ben eşimin günde 2 kez değiştirdiğini farkederim, konuşmaya gerek yok diye söyledim
Eşim de günde 2 kez değiştiriyorsa aynı fikirdeyiz demek ki derim. Konuşmaya gerek yok ki

Konudaki yorumları okuyunca utandım kendimden. Gerçi son zamanlarda modum yükselsin diye pijamalarla takılmıyorum evde ama bu yaşıma kadar pijama alışkanlığını oturtamadım bir türlü rutinimde. Bu yorumlar sonrası takkemi önüme koyup düşünmeye karar verdim, aydınlanma yaşadım

Yani ben eşimin günde 2 kez değiştirdiğini farkederim, konuşmaya gerek yok diye söyledim
Eşim de günde 2 kez değiştiriyorsa aynı fikirdeyiz demek ki derim. Konuşmaya gerek yok ki
Düşünüyorum da esimle her gün aynı saate kalkmiyoruz. Sürekli dipdibe değiliz çalışmadığım hafta sonuda ev isi yapıyorum ne bileyim kocamin hiç bakayim donunu mu degistiriyor diye bakmadim anca kirli sepetinden ama onuda saymadim, saymam. Bakayim hmmm 1 boxer 2 boxer ben sürekli değiştirirm bazen günde 1 olur bazen 3 olur bazen iki günde bir olur misal bu da onu saymaz yani bizde de böyle sizin kendinize yakın benim uzak bulmam mantıkli bence olayı

Evde sürekli pijamayla dolaşmam. Hem kendim, hem de eşim için hoş görünmek; iyi ve enerjik hissetmek isterim. Öteki türlü hem bir mayışıklık, hem de bakımsızlık hissi çöküyor sanki üstüme. Evde dahi olsak, modumuzu yükseltmeye ihtiyacımız var bence.

Olay aslında net olan günde 2 sayısı . Akintin olur 3 degisrsin rahat gelmistir kirli hissetmezsin 2. Gün degisirsin. Ne bileyim

evin bir köşesine çizelge asabilirsiniz mesela. günlük iç çamaşırını değiştiren tik atar. nasıl

Canolar içimden bir his bu konuda uzlaşmanın sağlanamayacağını söylüyor, mune abla cımbızıyla gelmeden istediğiniz giysiyi giyip uyuyun hadi

Niye böyle olmuş ki sahiden bu konu, isteyen bayan o şekil giyinir isteyen bu şekil giyinir, herkesin hayatına kimse karışamaz.

Örnektir yahu 2,minimumdur diye düşündüm. evet, ben bazı dönemler 5 kere de değiştiririm belli olmuyor o pek
Yok orda örnek gbi denmemis. Net bir rakam o 1 yorumunu okudum arkadaşın net rakam vardı yani öyle söyleyeyim çizelge mantıklı ama

Niye böyle olmuş ki sahiden bu konu, isteyen bayan o şekil giyinir isteyen bu şekil giyinir, herkesin hayatına kimse karışamaz.
Kadınlar arasinda belli hussuslar önemli valla açıkçası don sayısından da banane latife olsun dedim ben birde uzlasilmasi net rakamın konması değişik geldi ama net değilse şansa öyle geliştiyse çok normal de kimisi var takıntılı misal. İki kez değiştirmediyse almaz yatağa adami benim bir tanıdık vardi oradan takıldım herhalde. Adama günde 3 4 kez zorla duş aldirip, sürekli el yikatip, kiyafet degistirtirtiyordu yoksa her şey yasak antrede tutuyormus adami

La bide bi tek benim ev soğuk oluyor herhalde heee bide bu pijama giyenlerin geri kalan hep döpiyes masallah taytla bile usuyom be bazen kanım çekilmiş herhal

Okb mi diyorlardı buna, ondan sanırım
Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum yahu. Bu aralar pijamayla dolaşmıyorum evde çünkü işe gitmiyorum, hep evde modum düşük olmasın diye. Yoksa bebeğim küçükken banyodan banyoya kıyafet değiştirdiğimi bilirim.

Evet tam okb ydi adam gözleri dolu dolu anlatti bunu yahu yazık adamcagiza isten gek yorgun argın. Habire duş 1 kerede yetmiyor valla kışın cekiyom peluslari pelus ayi gibi yatiyom yatakta gaza geldim dantel tulum alacağım tuvalet sıkıntı işte sabah sabah bide üşüturum sonra gazla uğraş corona varken hastaneye de gidemem yok kalsin anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…