Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

otuz sayfa yazmış millet.. hak veren yok. hala ailem de ailem.

Eşiniz size yine iyi katlanıyor...

Bunlar sabit fikir insanlar.
Dediğim dedik ben haklıyım.
Değiştirilemez.
Yanlışını kabul etmez.
Tıpta mutlaka bu durumun bı adı vardır.
Size cevap yazmaz.
Allah insanları iyilerle karşılastırsın diye boşuna demiyorlar.
Kötü olmak sadece eşini dövmek, aldatmak, sevmemek, sorumsuzluk vs vs degil ki. Konu sahibi de çok kötü bı insan.

otuz sayfa yazmış millet.. hak veren yok. hala ailem de ailem.

Adamın ne çetin sınavı varmış ki böyle saçma insanlara denk gelmiş. Zararından neresinden dönerse kar. İyi ki çocuk gibi geri dönülmez bir hata yapmamış..

Konu sahibi gibi ucuz kahramanlık peşinde insanlar çok var. Ama insan yine de şaşırıyor işte..

Kocam beni bosuyor isimli konu acacaksınız daha kardeslerını sırtından atmazsan
Ben o konuyu bekliyorum

ailen çok bencil. eşin haklı. sende ailenin ağzıyla hareket ediyorsun kimse kendini kullandırtacak kadar bağımlı insanla evli kalmak istemez.
boşanmanız en iyisi.

Lütfen boşanin yazık adama keşke evlenip başını yakmasaydiniz. Boşanincada tüm paranizi kardeşlerine verirsiniz. Herkes mutlu mutlu yasar

Troll değilse eşinize sabır diliyorum. Sonradan çok pişman olup arayacaksınız. Aileniz kendi cepleri için yuvanızı yıkıyor resmen.

valla okudum okudum ama ben sizi haksız buldum açıkçası... esiniz tamamen haklı.
koskoca olmus insanlar neden para yollıyorsunuz, kendinize bir gelecek kurun ,olacak cocuklarınızada...Artık ana çekirdek ailenizin siz ve eşinizden oluştugunun farkına varmalısınız bence.

Kardeşlerimize para göndermeyin. Boşanmayin. Çocuğunuz yokken birikim yapın. Kardeşlerimize asla yaranamassin ilerde Cook pişman olacaksın. Sakın boşanmayin kocanizin sözünü dinleyin. .. kocanın sözü kardeslerinizden daha önemli madem dine önem veriyosun. Kocaya itaat farz kardeşlere değil... Kardeşlerin seni kullaniyo. Annesi babası ölene yetim maaşı var herturlu hak var. Koskoca insanlar girip çalışsınlar aç

Allah size akıl fikir versin

Adamın da talihi döner inşallah hayırlı bir kız bulur da evlenir

Ay boşan adam kurtulsun senden de ailenden de. Sen adamı çıldırtırsın kandil kandil sinirlendim

Yakın zamanda ev almış biri olarak; ne katılım bankası, ne Eminevim gibi kuruluşlar faizsiz değil. Kendim de bu konularla ilgili bir işte çalışıyorum zaten. Yani haram diye kredi çekmek istemiyorsanız katılım bankasından da kredi çekmek, eminevim gibi kuruluşlardan da para almak içinde faiz olduğu için haram. İsmi farklı olsa da İslami koşullara tam olarak uygun değiller. Bir müslüman olarak tebliğimi yaptım, gerisi siZe kalmış.
Aile konusunda da haksızsınız, 35 yaşındaki kardeşiniz çalışsın bir zahmet artık.

Ben okurken size katlanamadım. Eşinize sabır diliyorum

Bakın genel kuraldır, kendini hep kullandıran, fedakarlık yapan saygı görmez. İstenilen alındıktan sonra köşeye atılır. Ailenizin sevgisini para vererek sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz ama para yardımı yapmayan diğer akrabalar da saygı görüyor sonuçta.

Size sevgi veren eşinizi bırakırsanız eşiniz sizi boşayacak, ayrıca aileniz de üç gün sonra sana biz mi boşan dedik diyip köşeye çekilecek.

Ev alacağız diyip kademe kademe parayı azaltsaydınız her iki tarafı da idare edebilirdiniz. İnsanlar sizin paranız olmadan da idare ediyorlar merak etmeyin.

dinen haram diye bankadan para çekmek istememişsiniz...dinen yuvanız için ne yapabilirim diye de düşünün

ablalarınız haksız kendi hayat sorumluluklarını almalılar kardeşim mutlu olsun biz beklentisiz yaşamalıyız demeliler

Kusura bakmayın ama kardeşlerinizin ihtiyacı yokken ve hepsi herşeyini fazla fazla almışken siz neden hâlâ para yollama ve vicdan yapma derdindesiniz? Birazda onlar yollasın. Ben eşinizin yerinde olsam madem paranın faydası yok çalışma en azından eve geldiğimde düzenli olsun herşey derdim. Yani evlenmişsiniz eşinize yardımınız dokunsun

35 yasindaki o insan herhangi bir iste calismiyor ve okul okuyor. Ben para gondermeyi kessem bana tepki koyacak. Memleketteki evimizde iki tane ablam yasiyor. Bir tanesi calisiyor bir tanesi okuyor. Calisan 45 yasinda okuyan 35 yasinda. Okuyan ablama ayri calisan ablama ayri para yolluyorum. Ozellikle calisan ablam, para gondermezsem butun ilisikisini keser.
Benim ailem evlenirken esimi hic istememislerdi.

Esim benden 3 yas kucuk. Ben basta bu durumu kabul etmemistim ama kendisi cok pesimden kostu bi sekilde kabul ettirdi.
Ailem senden kucuk birinin lafini dinleme vs. diyor.
Her neyse, ablalarima para gondermemin bir nedeni de, okuyan ablamin calismamasi paraya ihtiyaci olmasi, calisan ablaminda evin masraflarini karsilamasi ve digerininde masrafi karsilanan o evde o masraflara para koymamasi.

Kocamla bu durum beni cok uzuyor. Ama yapacak baska yol birakmiyor esim. Artik iyice inada bindi is. Kafam surekli karisiyor. Ailemin surekli aramasi esimin bu sekilde ki davranislari yapici olmamasi kafami bir turlu toplayamamama neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…